17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Fiţi atenţi la deciziile pe care le luaţi acum, pentru că pot avea efecte asupra întregii familii. Nu trebuie să vă convină doar dumneavoastră, ci tuturor, tocmai de aceea alegerea pare destul de dificilă şi implică mai multă responsabilitate. Discutaţi cu cei dragi despre intenţiile dumneavoastră, pentru că le vor îmbrăţişa cu bucurie, deoarece tot ce faceţi acum e spre binele lor. Vă bate gândul să faceţi o schimbare de decor în casă.

  Taur
Vă îndoiţi de dragostea dumneavoastră sau de cea a partenerului, pentru că apar unele motive de suspiciune în cuplu. Aveţi senzaţia că persoana iubită vă ascunde ceva sau chiar dumneavoastră aveţi o vină pe suflet pe care nu ştiţi cum să o ţineţi secretă. Comunicarea este destul de dificilă în relaţia cu sexul opus, pentru că nimeni nu reuşeşte să spună clar ce are pe suflet, ceea ce naşte interpretări şi bănuieli greşite.

  Gemeni
Nu vă mai uitaţi înapoi dacă tot aţi ajuns într-un moment critic. Uitaţi ceea ce vă doare şi concentraţi-vă atenţia doar spre viitor. A privi mereu înapoi cu resentimente nu vă ajută deloc să evoluaţi, ca atare este vremea să luaţi decizia de a lăsa trecutul în pace, fără să vă întoarceţi iar şi iar asupra lui. Nimeni nu-şi mai aminteşte ceea ce dumneavoastră readuceţi mereu în discuţie, obsedant.

  Rac
Fiţi prudent în chestiuni financiare, pentru că sunteţi tentat să cumpăraţi ceva scump, de care nu aveţi nevoie acum. Suma pe care vreţi să o cheltuiţi vă va fi de folos cu altă ocazie, de aceea ar fi recomandat pentru echilibrul dumneavoastră să nu aruncaţi banii pe ceea ce vă fură ochii. Aţi putea regreta mai târziu excesele băneşti, chiar dacă vă veţi mândri cu ce v-aţi cumpărat.

  Leu
Iubirea capătă consistenţă şi vă simţiţi pe un teren mult mai solid alături de omul pe care îl îndrăgiţi. Se vorbeşte despre angajamente de viitor (logodnă, căsătorie), despre responsabilităţi casnice serioase (casă, copii), şi sunteţi mulţumit de nivelul la care aţi ajuns. Puteţi fi sigur, de acum, pe relaţia voastră, pentru că viitorul începe să se clădească pe un fundament mai solid.
 

  Fecioară
Indiferenţa poate fi uneori soluţia perfectă de a depăşi un impas, ca atare, încercaţi să nu vă implicaţi în situaţii care pot dezechilibra vreun plan al vieţii dumneavoastră. Dacă ignoraţi pericolul sau riscul, practic scăpaţi de orice repercusiune, deci cel mai bine e să vă prefaceţi că nu vedeţi ce se petrece în jur. Dacă aţi da prea multă atenţie, aţi complica un pic lucrurile.

  Balanţă
Merită să trageţi tare, având în vedere rezultatele pe care le speraţi la finalul acestui efort. Chiar dacă veţi fi obosit, chiar dacă stresul de pe parcurs va depăşi uneori limitele normale, veţi vedea că merită să insistaţi şi să faceţi tot ce vi se cere. Roadele pe care le veţi obţine vor fi suficient de bune ca să uitaţi tot ce aţi pătimit până atunci. Dacă e vorba de recompense materiale, cu atât mai mare e motivaţia!

  Scorpion
Vă remarcaţi datorită atitudinii dumneavoastră de învingător şi a încrederii absolute în forţele proprii. Dacă aveţi ocazia de a vorbi în faţa unui public, veţi cuceri auditoriul prin şarmul pe care-l degajaţi. Dacă aveţi de susţinut vreun proiect profesional, daţi dovadă de mult aplomb în comunicare, iar argumentele dumneavoastră conving imediat. Aveţi ceva de spus şi o faceţi cu fermitate!

  Săgetător
Nu daţi randament în activităţi cu un consum mare de energie, de aceea rezultatele pot fi sub aşteptări. Nu vă lăsaţi doborât de câteva mici oprelişti, ci vă adunaţi forţele ca să depăşiţi cu brio orice impas. Multe dintre problemele actuale depind de situaţia financiară şi, pentru că acum e destul de bună, şi celelalte planuri sunt mai stabile. Dar nu trebuie să daţi iama în bani.

  Capricorn
Descoperiţi cine se face vinovat pentru problemele dumneavoastră din ultima vreme, pentru că a sosit momentul să scoateţi la iveală un adevăr de necontestat. Cineva v-a indus în eroare cu intenţii clar negative, iar acum vă treziţi brusc la realitate şi începeţi să faceţi ordine în viaţa dumneavoastră. În primul rând, vă descotorosiţi de cel care a abuzat de încrederea dumneavoastră, iar apoi începeţi să puneţi la loc ceea ce a stricat cu dezinformările sale.

  Vărsător
Nu ştiţi cum să reacţionaţi într-o situaţie destul de încurcată. Unii vă influenţează negativ (spunându-vă să staţi pe loc şi să acceptaţi soarta aşa cum e), pe când alţii vă stimulează să luptaţi, să ieşiţi din pasa în care aţi alunecat. De firea dumneavoastră depinde cui îi daţi ascultare, deoarece rezultatul final e în mâinile dumneavoastră. Ori vă lăsaţi păgubaş, ori vă ambiţionaţi şi mai tare.

  Peşti
Este şansa dumneavoastră de afirmare în carieră, deci nu staţi pe margine, lăsând pe alţii să vă depăşească. Aveţi o idee genială care merită expusă cu fermitate în faţa tuturor, şi care vă poate propulsa mai sus în ierarhie. Ceea ce decideţi acum poate avea efecte pentru tot anul, cu privire la poziţia dumneavoastră profesională, deci lăsaţi modestia la o parte. Ştiţi ce spuneţi şi merită să luptaţi pentru opinia dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS