16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinLocuri ciudate pentru a face sex

Locuri ciudate pentru a face sex

De la lift sau cabine de probă până la cimitire sau toalete publice, există multe locuri insolite care vă pot îmbogăţi viaţa sexuală.

Chiar dacă patul este văzut de cupluri ca locul numărul unu pentru a face sex, acesta nu este singurul. Sexul într-un loc mai puţin obişnuit schimbă viaţa sexuală a oricărui cuplu. Chiar dacă unele par destul de comune, altele sunt mult mai originale, însă puteţi avea acces la ele mult mai greu. Totuşi, pentru cei care nu vor să-şi asume riscul de a fi surprinşi în public, există acasă câteva locuri care vă vor scoate din monotonie. Şi nu este vorba doar de baie şi duş. Majoritatea cuplurilor aleg bucătăria, pentru că au întotdeauna un loc unde să se întindă, dar şi maşina de spălat rufe, cele câteva minute de stoarcere fiind momentul mult râvnit de îndrăgostiţi. Garajul este şi el un loc insolit şi îndrăgit de cupluri, urmat de maşină şi de treptele de la casă.

În căutarea naturii

Potrivit unui sondaj, una dintre fanteziile sexuale ale bărbaţilor este să facă dragoste în natură. Într-o pădure sau în plin câmp, sexul în natură este considerat un fel de întoarcere la origini. Sub cerul albastru, pe o pajişte verde, plină de flori şi miresme, vă simţiţi ca şi cum aţi fi singuri în lume.
Alt loc insolit pentru a face dragoste este plaja, care ne aminteşte de vacanţă şi ne scoate puţin din cotidian. În vacanţă, cuplurile fac sex mai des. În costum de baie, la apusul soarelui, pe fundalul sonor al clipocitului valurilor, nimic nu este mai romantic.

Locuri publice

Multe cupluri sunt tentate să facă dragoste într-un loc public. Stresul de a fi surprins şi faptul de a face sex într-un loc care nu este prevăzut pentru aşa ceva cresc adrenalina. Sexul în parcări, în amfiteatre, în toaletele publice, în cabinele de probă, la cinematograf sau în saună a devenit la fel de incitant ca sexul în propria casă.
Folosite de studenţi şi nu numai, coridoarele facultăţilor rămân printre cele mai nebuneşti locuri publice unde sexul parcă începe să aibă alt gust. Alţi rebeli spun însă că nici acoperişul unei săli de gimnastică nu este de ignorat, sub pretextul unei lecţii de astronomie.
Alte locuri care cresc adrenalina sunt cabinele de telefon, cluburile şi chiar cimitirele şi sicriele. Important nu este locul, ci rezultatul.

La birou

Deşi locul de muncă este adesea separat de locuinţă şi deci de intimitate, mulţi bărbaţi adoră să facă sex la birou. La serviciu sunt interzise multe lucruri şi de aici apar tentaţiile şi fanteziile sexuale. Acest loc ciudat este mai accesibil pentru colegii de serviciu, pentru că, dacă am dori să ne aducem jumătatea la locul de muncă pentru o partidă de sex, ar fi aproape imposibil.
Potrivit altui sondaj, 70 la sută din italieni au avut cel puţin o dată în viaţă relaţii cu un coleg de serviciu şi un sfert din flirturi s-au transformat în căsătorii sau logodne. Deşi studiul este realizat în Italia, rezultatele sale sunt valabile oriunde în lume, cu mici variaţii de procente. Chiar şi cel mai bogat om din lume, Bill Gates, a căzut pradă acestui fenomen, el căsătorindu-se cu Melinda French, o angajată de la Microsoft.

Sex periculos
Întrebaţi care este cel mai insolit loc public unde ar dori să facă sex, mulţi bărbaţi au răspuns că este vorba de avion. Primul caz de sex în avion a fost înregistrat în 1916 şi s-a sfârşit tragic, cu prăbuşirea respectivei aeronave. Din acest motiv, autorităţile americane în materie au ajuns să le ceară piloţilor să încerce să nu-şi ocupe timpul cu activităţi de acest gen cât se află la manşa avionului, pentru ca atenţia să nu le fie distrasă în mod fatal.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII