20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Berbecii vor fi extrem de schimbători, iar acest lucru le va afecta atât viaţa profesională, cât şi pe cea de cuplu. Însă, cine îi iubeşte trebuie să-i ia aşa cum sunt. O tentativă de împăcare cu o persoană cu care au rupt legătura va eşua. O veste bună, legată de viaţa de familie, îi va binedispune.
Cu banii vor sta destul de bine, pentru că li se vor restitui nişte datorii.

  Taur
Taurii se confruntă cu probleme de sănătate care le vor scădea randamentul. Câteva veşti bune date de prieteni îi vor însenina, dar nu trebuie totuşi să amâne o vizită la doctor. Se preconizează câteva călătorii plăcute în interes sentimental. Banii vin la timp, dar nu aşa de mulţi cât era de aşteptat.

  Gemeni
Weekend-ul Gemenilor va fi excelent sub raport financiar. Chiar dacă nu vor avea buzunarele pline, proiectele lor menite să le aducă mai mulţi bani vor începe să se concretizeze. În dragoste, îi aşteaptă o perioadă plină de pasiune, propuneri picante şi momente intense. Cei care au avut necazuri recent vor primi un semn că lucrurile se îndreaptă.

  Rac
Racii vor avea unele probleme de comunicare în zilele următoare, iar acest lucru va duce la conflicte în cuplu. Trebuie să fie atenţi la ce spun şi cum spun pentru că s-ar putea să fie înţeleşi greşit. Vor exista unele dezamăgiri legate de anturaj, de relaţiile cu prietenii, mai ales cu cei pe care-i considerau foarte apropiaţi.

  Leu
Leii vor alege să se relaxeze mai mult, să se ocupe de partenerul de cuplu şi de prieteni şi să lase problemele la o parte. Să nu exagereze totuşi, pentru că li se va da mult de studiu şi, dacă trag tare acum, au şanse mai mari să reuşească. Randamentul lor intelectual nu va fi excepţional, dar nu vor avea de ales. Se anunţă şi un cadou de la persoana iubită.

  Fecioară
Pentru Fecioare, weekendul va fi destul de liniştit, dedicat vieţii de familie şi de cuplu. Această perioadă de respiro e necesară, pentru că va fi urmată de una de mare agitaţie. Relaţiile interumane vor fi foarte bune în aceste zile. Problemele financiare le vor mai da bătăi de cap, dar şi acestea se vor rezolva în foarte scurt timp.

  Balanţă
Pentru Balanţe se anunţă un sfârşit de săptămână foarte bun. Le aşteaptă schimbări importante (în bine!). Vor exista şi mici conflicte cu unele persoane mai în vârstă din familie, dar acestea vor fi eclipsate de toate celelalte lucruri bune care li se întâmplă Balanţelor. În dragoste, toate întrebările lor vor primi răspunsuri şi, cel mai probabil, vor fi cele pe care doreau să le audă.

  Scorpion
Deşi vor avea multe de făcut, Scorpionii se vor dovedi indolenţi în zilele următoare. Se vor apuca de lucru pe ultima sută de metri şi vor deveni stresaţi. Cu toate acestea, vor reuşi să se adune. Dragostea merge foarte bine, mai ales pentru cei singuri, pentru că aceştia au toate şansele să cunoască pe cineva interesant. Nişte câştiguri financiare însemnate îi vor scăpa de multe griji.

  Săgetător
Săgetătorilor le plac relaţiile complicate. Preocupaţi mereu de jocuri amoroase, riscă să neglijeze unele probleme şi să-şi creeze probleme. E foarte posibil să primească şi o veste de la o dragoste mai veche.

  Capricorn
Capricornii vor avea un weekend marcat de reuşite profesionale. Pe orice vor pune mâna va ieşi bine. Acest lucru va fi remarcat şi răsplătit pe măsură, aşa că şi buzunarele lor vor fi pline. În dragoste, li se va cere să dea dovadă de mai multă inţiativă şi să acorde mai multă atenţie relaţiei, mai ales dacă s-a instalat rutina, dar nu vor exista certuri. Un mesaj transmis greşit de cineva din anturaj va da naştere unui mic conflict.

  Vărsător
Weekend-ul Vărsătorilor va fi dedicat iubirii. Atât cei singuri, cât şi cei cuplaţi vor avea mare succes. Desigur, pentru cei care au deja o relaţie, acest succes nu prea va fi pe placul partenerilor şi se vor isca nişte certuri pasionale. De bani nu se vor putea plânge, pentru că vor fi răsplătiţi pentru un serviciu făcut mai demult.

  Peşti
Peştii vor avea o viaţă socială foarte activă în zilele următoare, situaţie de care vor profita pentru a obţine nişte avantaje profesionale. Şi bine fac, pentru că nu e exclus să întâlnească pe cineva care le poate oferi o şansă sau o informaţie preţioasă. De asemenea, trebuie să fie foarte atenţi în dragoste pentru că o a treia persoană va încerca să le influenţeze negativ relaţia. Vor reuşi să adune banii necesari pentru a face o achiziţie la care au visat mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS