9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Sunteţi pe val, vă simţiţi bine în postura de mică vedetă, pentru că, orice aţi face, aveţi succes pe oriunde treceţi. Se vorbeşte despre dumneavoastră în termeni elogioşi şi aveţi de ce să fiţi mândru. Aveţi impresia că toate vă merg ca unse, dar motivul acestor succese ţine de atitudine: atâta timp cât sunteţi stăpân pe dumneavoastră şi gândiţi pozitiv, totul vă va merge strună.

 

Taur

Nimic nu preţuiţi mai mult decât viaţa de cuplu, unde aveţi parte acum de cele mai frumoase momente. Ori de câte ori aveţi ocazia să staţi alături de cel drag, vă daţi seama ce norocos sunteţi că l-aţi găsit şi că este aşa cum aţi visat întotdeauna. Dacă totuşi nu l-aţi găsit încă, deschideţi bine ochii: este prin preajmă. Dragostea are o valoare deosebită acum, deci bucuraţi-vă de ea!

 

Gemeni

Atmosfera devine mult mai animată acolo unde apăreţi dumneavoastră, pentru că aveţi darul de a-i dinamiza pe ceilalţi. Ce-i drept, uneori sunteţi mai greu de suportat, pentru că sunteţi repezit, nervos şi aşteptaţi reacţii rapide de la cei din jur. Dacă nu sunt spontani, la fel ca dumneavoastră, aveţi tendinţa de a ridica tonul la ei, pentru a-i stimula un pic. Încercaţi să ţineţi sub control energiile în exces.

 

Rac

Se apropie un eveniment care generează emoţii intense, pe care nu reuşiţi să le păstraţi la un nivel echilibrat. Aveţi toane, ba sunteţi vesel şi plin de viaţă, entuziasmat de ceea ce urmează să se întâmple, ba vă retrageţi în banca dumneavoastră, temător. Nu puteţi evita evenimentele, ca atare, acceptaţi-le aşa cum sunt!

 

Leu

Treceţi printr-un moment mai dificil, în care vreţi să-i aveţi pe cei dragi aproape. Acum puteţi descoperi cine ţine la dumneavoastră cu adevărat, câţi sar în ajutor la nevoie, pentru că de declaraţii de prietenie v-aţi săturat. Acela care este acum alături de dumneavoastră, când vă este greu, vă apreciază sincer şi îşi demonstrează astfel dragostea pe care v-o poartă.

 

Fecioară

Aveţi nevoie de puţin timp doar pentru dumneavoastră, de o zi pe care să o folosiţi pentru suflet. Orice vă inspiră linişte, odihnă, armonie interioară şi frumuseţe exterioară va fi în atenţia dumneavoastră, pentru că meritaţi un răgaz în iureşul activităţilor zilnice. Mergeţi la coafor, la spa, la sală, şi vă veţi simţi ca nou!

 

Balanţă

Nu mai puteţi continua pe drumul pe care aţi mers în ultima perioadă, deci e momentul unei decizii capitale prin care să schimbaţi macazul. Nu vă lăsaţi influenţat de alţii care, subtil, încearcă să vă îndrume într-o direcţie care le convine lor, pentru că puteţi lua decizii şi singur, numai după propriile principii. Şi dumneavoastră chiar aveţi principii!

 

Scorpion

Orice aţi face, mereu se găseşte cineva care să comenteze faptele dumneavoastră, dar nu vă lăsaţi mai prejos. Când ceva nu vă convine, v-aţi şi ridicat pentru a vă exprima părerea, chiar cu riscul de a stârni antipatii în jurul dumneavoastră. Atmosfera este deseori tensionată în preajmă, dar, uneori, disputele scot ce aveţi mai bun în dumneavoastră. Competiţia vă ambiţionează!

 

Săgetător

Norocul este de partea dumneavoastră în orice activitate cu tentă intelectuală – examene, concursuri, teze – pentru că învăţaţi uşor, aveţi memorie bună, iar ideile dumneavoastră sunt spontane şi inspirate. Spuneţi ce aveţi de zis de fiecare dată, pentru că puteţi veni cu soluţii mai bune decât oricine. Dumneavoastră nu vă bazaţi doar pe un bagaj de cunoştinţe solid, ci şi pe un dram de noroc, care vă ajută să ajungeţi rapid la ţintă.

 

Capricorn

Nu vă preocupă problemele grave ale vieţii sau ale omenirii, ci găsiţi în jurul dumneavoastră suficiente motive să zâmbiţi, să vă simţiţi bine, să vă distraţi. Apar veşti bune, de exemplu că veţi deveni părinte în curând. Relaţia cu copiii este în prim-plan, fie că redeveniţi copil, pentru câteva zile, în miezul unui eveniment vesel, fie că odrasla vă oferă un motiv de bucurie care vă face s-o adoraţi!

 

Vărsător

Vi se face o nedreptate strigătoare la cer, dar, culmea: ca să o reparaţi, trebuie să faceţi şi dumneavoastră o eroare similară. Dacă sunteţi o persoană care ţine la lege mai mult decât la orice, veţi fi pus într-o situaţie delicată, neştiind ce să faceţi: să încălcaţi şi dumneavoastră regulamentele pentru a vă face dreptate sau să acceptaţi înfrângerea, spunându-vă că viaţa e nedreaptă? Luptaţi pentru adevăr!

 

Peşti

Faceţi parte dintr-un colectiv, dar parcă nu vă găsiţi locul. Suferiţi de o problemă de adaptare, un blocaj de comunicare, ori pentru că nu sunteţi de acord cu propunerile celor din jur, ori pentru că, orice aţi spune, primiţi doar critici şi comentarii maliţioase. Faceţi un efort să intraţi şi dumneavoastră în acelaşi curent, deoarece a fi altfel decât toţi nu v-ar ajuta cu nimic!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS