10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Este un weekend dedicat iubirii. Aveţi parte de evenimente frumoase, speciale pentru sufletul dumneavoastră. Petreceţi mai mult timp cu oamenii dragi inimii dumneavoastră şi vă exprimaţi sentimentele într-o formă care nu lasă loc nici de dubii, nici de interpretări. Trebuie să le arătaţi celor importanţi în viaţa dumneavoastră că ei sunt totul, pentru că şi ei sunt generoşi în gesturi de iubire.

 

Taur

Trebuie să fiţi atenţi la propunerile care vi se fac deoarece par să fie de-a dreptul profitabile pentru dumneavoastră. Fie sunteţi solicitat să vă asociaţi într-o afacere – şi ar merita să-i daţi curs -, fie şansa care vi se oferă pe tavă – indiferent de plan – are şi o reprezentare financiară, aveţi ceva de câştigat de aici, ca atare, ar fi bine să nu treceţi cu vederea o asemenea ocazie. Profitaţi!

 

Gemeni

Sunteţi îndrăgostit. Nu vi s-a mai întâmplat demult să simţiţi asemenea fiori atunci când apare în calea dumneavoastră persoana care v-a furat inima. Este o perioadă perfectă pentru a-l cuceri pe cel de care v-aţi îndrăgostit, pentru că observaţi şi la celălalt aceeaşi atracţie şi acelaşi interes faţă de dumneavoastră, deci pare a fi ceva reciproc. Fiţi sensibil, dulce, simpatic, aşa cum sunteţi de obicei, pentru că numai cu o atitudine romantică şi pozitivă seducţia e garantată.

 

Rac

Vă e dor de o persoană care a însemnat ceva în educaţia dumneavoastră, cum ar fi un bunic sau un profesor. Aveţi acum ocazia de a trece din nou prin acel loc, generând emoţii intense. Acum vă daţi seama cât de mult v-a lipsit acest sentiment de revenire la matcă, pentru că aici vă simţiţi mai ocrotit, mai în siguranţă. Rădăcinile sunt importante pentru un Rac!

 

Leu

Contactul cu oamenii vă dinamizează pentru că varietatea lumii este incitantă pentru dumneavoastră. Mereu învăţaţi ceva nou din comportamentul uman, pentru că în locurile aglomerate vă daţi seama cum reacţionează oamenii în diverse situaţii. Reuşiţi să vă adaptaţi în orice mediu, chiar şi în cele mai gălăgioase sau agresive, pentru că şi dumneavoastră sunteţi un om energic, care nu se lasă uşor condus de alţii. Atrageţi atenţia tuturor prin ambiţie şi dinamism.

 

Fecioară

Munciţi mult chiar şi în weekend. Aveţi multe puncte de rezolvat pe agenda de lucru, dar eforturile vor fi recompensate de rezultate de care veţi fi mândru. Aveţi de ce să fiţi mulţumit de dumneavoastră, pentru că nu renunţaţi până nu duceţi la capăt un proiect important şi dificil, pe care reuşiţi să îl gestionaţi cu brio. Vă va satisface cu atât mai mult rezultatul dacă şi alţii au ceva de câştigat de pe urma lui, nefiind doar bucuria dumneavoastră personală.

 

Balanţă

Balanţele vor avea un weekend cam neplăcut sub aspect financiar. Problema nu va fi neapărat lipsa banilor, cât faptul că vor fi nevoite să se lipsească repede de ei ca să-şi acopere nişte cheltuieli urgente sau nişte datorii. Vor primi, în schimb, o ofertă profesională foarte bună. Un membru al familiei le va solicita ajutorul sau sfatul într-o problemă personală. Cât priveşte dragostea, vor fi mai mult orientate spre flirt şi aventură decât spre relaţii serioase, dar nu vor avea prea mult succes.

 

Scorpion

Dacă faceţi totul atent, fără nici un abuz şi fără nici o abatere de la regulă, se vor rezolva toate cu bine deoarece cheia succesului, în orice acţiune începută, pare să fie o combinaţie de cumpătare, atenţie şi grijă acordată tuturor detaliilor. Dacă nu cântăriţi situaţia înainte, există riscul să daţi greş, ca atare, încercaţi să urmaţi numai căile bătătorite. Evitaţi experimentele!

 

Săgetător

Lucrurile nu vă prea ies conform planurilor, dar nu renunţaţi la luptă. Chiar dacă un plan eşuează, acum vă puteţi îndrepta atenţia în altă direcţie, pentru că ar fi păcat să mai încercaţi să resuscitaţi o situaţie care se vede clar că nu mai are nici o şansă de revenire la normal. Dacă daţi piept cu un obstacol atât de grav, cea mai bună soluţie ar fi renunţarea deoarece insistenţa nu duce la nici un rezultat. Vă puteţi folosi energia în alte scopuri!

 

Capricorn

Nu a mers prea bine o relaţie cândva, dar acum vi se oferă a doua şansă, pentru a repara situaţia. Întindeţi dumneavoastră mâna spre împăcare, veniţi cu explicaţiile necesare, pentru a-l face pe celălalt să vă înţeleagă adevăratele intenţii şi să-şi dea seama că regretaţi faptul că prima dată n-a mers. Acum totul poate fi readus la normal numai dacă faceţi dumneavoastră un efort să treceţi peste răceala pe care celălalt o pune între voi.

 

Vărsător

Vreţi o schimbare de decor, v-aţi săturat de aceleaşi figuri arhicunoscute şi de rutina zilnică, de aceea veţi profita de orice detaliu care apare, oricât de neînsemnat ar fi. Dumneavoastră sunteţi un om care adoră noutatea, de aceea veţi face tot posibilul să evadaţi din mediile în care planează monotonia şi rigiditatea. Dacă se iveşte ocazia de a pleca la drum, veţi fi primul care se oferă. Dacă nu, găsiţi singur un motiv de schimbare!

 

Peşti

Calculaţi cu atenţie bugetul de care dispuneţi şi luaţi hotărârea de a investi în confortul casnic. Ieşiţi cu familia la cumpărături pentru a lua ceva de care vă veţi bucura cu toţii: o mobilă nouă sau o banală perdea, dar, oricât de neînsemnat ar fi obiectul asupra căruia v-aţi oprit, se vede că vi l-aţi dorit cu ardoare. Chiar se simţea nevoia unei schimbări de decor acasă, care împrospătează un pic atmosfera!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS