20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Scurte stiri

Nuntă inspirată de „Războiul Stelelor“
Doi britanici obsedaţi de „Războiul Stelelor“ şi-au organizat nunta inspirându-se din această serie de filme, informează site-ul zigonet.com. Mirele a purtat costumul personajului Han Solo, iar mireasa a intrat pentru o zi în pielea Prinţesei Leia. La nunta lui Duncan Thomson cu Sammi Gardiner, toţi invitaţii au fost deghizaţi în personaje din celebra serie de filme science-fiction regizată de George Lucas. Cei doi chiar l-au invitat pe regizor la nuntă, dar acesta le-a trimis o scrisoare prin care îi informa că nu va putea participa. Tinerii însurăţei au jurat că „se vor apăra reciproc de îngheţul carbonic şi de forţa întunecată, prin hiperspaţiu, până la capătul galaxiei“.

GPS-ul, interzis pentru ambulanţele din Anglia
Şoferii de ambulanţă englezi sunt obligaţi să renunţe la sistemul de navigaţie prin satelit şi să folosească metodele tradiţionale de orientare. Potrivit Yahoo!News, măsura a fost impusă după ce s-au constatat numeroase neconcordanţe între harta stocată în memoria aparatului GPS şi realitate. Deşi nu s-a întâmplat ca şoferii de ambulanţe să se rătăcească, timpul de răspuns al GPS-ului este mult prea lung şi deseori aparatul indică rute nepotrivite, care întârzie sosirea salvării, punând în pericol viaţa pacienţilor care solicită ajutorul. Prin urmare, şoferilor nu le rămâne decât să folosească hărţile rutiere tipărite şi propriile cunoştinţe de geografie.

Au furat toate indicatoarele din oraş
Oraşul american Winfield a căzut victima unei bande neobişnuite de hoţi, care a furat toate panourile cu numele străzilor, informează site-ul zigonet.com. Potrivit unui membru al consiliului local, toate indicatoarele de pe străzi au fost furate în aproximativ 48 de ore. În urma acestui incident, municipalitatea a fost nevoită să cheltuiască aproximativ 3.000 de euro pentru a cumpăra tăbliţe noi, care costă fiecare 75 de euro. Potrivit unui consilier local, hoţii au vrut doar să facă o glumă, pentru că valoarea financiară a pradei este neglijabilă şi nu se poate găsi o motivaţie logică pentru comiterea unui furt de acest gen.

Renee Zellweger, în sfârşit în vacanţă
Renee Zellweger a decis să facă o pauză în cariera cinematografică pentru a putea „să stea degeaba şi să se plictisească“. Potrivit site-ului starpulse.com, actriţa a lucrat fără întrerupere din 1990, când a gustat succesul prima dată şi nu a avut niciodată timp să-şi ia o vacanţă. Acum, Renee recunoaşte că simte nevoia unei pauze şi i-a dat instrucţiuni agentului său să refuze toate ofertele până când nu îi va spune ea că s-a odihnit suficient. „Mă voi concentra pe arta de a mă plictisi şi îmi va fi destul de greu“, a glumit actriţa. „Am nevoie să stau suficient de mult timp încât să-mi dau seama ce vreau să fac mai departe“, a completat Renee Zellweger.

Kiefer Sutherland, cercetat pentru agresiune
Kiefer Sutherland este cercetat pentru că a agresat un designer vestimentar în timpul desfăşurării unei petreceri organizate la New York, informează site-ul starpulse.com. Se pare că actorul a intrat în conflict cu designerul Jack McCollough după ce acesta din urmă a lovit-o din greşeală pe Brooke Shields. Potrivit martorilor, Sutherland i-ar fi cerut designerului să îşi ceară scuze, după care din senin l-a lovit cu capul în faţă, spărgându-i nasul. Poliţia a fost alertată imediat şi a fost demarată o anchetă. Un reprezentant al lui Brooke Shields a ţinut să precizeze că actriţa nu a fost deranjată în nici un fel de McCollough şi că nu se ştie care este cauza reală a incidentului.

Muzica latino, premiată la American Billboard Music Awards 2009
Acasă TV difuzează mâine, începând cu ora 22.15, ceremonia de decernare a celor mai importante premii ale muzicii latino, Latin American Billboard Music Awards 2009. Telespectatorii vor intra pe covorul roşu în lumea strălucitoare a vedetelor, unde divele latino îşi vor etala toaletele create de designeri renumiţi. Enrique Iglesias, Aventura, Paulina Rubio, Wisin y Yandel, Akon, La Quinta Estacion şi mulţi alţii vor da un spectacol de zile mari şi îi vor face pe telespectatori să danseze. Gazdele evenimentului vor fi actriţa şi cântăreaţa Aylin Mujica şi Alan Tacher, iar printre invitaţi se numără Vin Diesel, Gaby Espino şi Carmen Villalobos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS