6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte stiri

Premiul Steluţele Pucioasei, la Craiova
Oana Diana Radu a adus Craiovei cea mai importantă distincţie de la Festivalul de muzică „Steluţele Pucioasei“. Pregătită de profesorul Iliuţă Dumitru, de la Palatul Copiilor, olteanca a reuşit să convingă membrii juriului (Marina Florea, Silvia Dumitrescu, Virgil Popescu, Aura Urziceanu, Titus Andrei) că premiul i se cuvine. Succesele micuţei nu se opresc aici. În august, Oana Radu va reprezenta Craiova, împreună cu Alexia Roma, colega sa de la Palatul Copiilor, la Festivalul Cerbul de Aur al Copiilor. De asemenea, micuţa talentată va participa şi la a doua preselecţie pentru Mamaia Copiilor, calificare care i-ar aduce a treia participare pe scena de la malul mării.

Şi-a ajutat soţia să nască datorită unui clip de pe YouTube
Marc Stephens şi soţia sa, Jo, aşteptau să devină părinţi, însă bebeluşul a venit pe lume cu trei săptămâni înainte de termen, luându-i pe nepregătite. Când viitoarea mamă a avut contracţii, moaşa care urma să asiste la naştere nu a fost disponibilă, aşa că viitorul tată a început să caute informaţii pe internet, găsind în final pe YouTube un clip postat în noiembrie 2007, în care o moaşă prezenta procedura ce trebuie urmată în cazul în care bebeluşul vine pe lume, de exemplu, într-un taxi. După naştere, părinţii şi micuţul Gabriel au mers totuşi la spital, pentru a verifica dacă totul este în regulă.
Marc Stephens nu a fost la prima lecţie învăţată de pe internet. În urmă cu ceva vreme, el a învăţat să cânte la chitară şi să rezolve cubul Rubik.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS