14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTendinţele impuse de vedetele hollywoodiene

Tendinţele impuse de vedetele hollywoodiene

Vedetele de la Hollywood au impus de multe ori tendinţele  în modă, fiind surse de inspiraţie pentru cei din jur.

Atât designerii, cât şi reprezentantele sexului frumos se inspiră din felul în care se îmbracă vedetele. O simplă răsfoire a unei reviste mondene sau o navigare pe internet vă pot oferi sugestii pentru o ţinută de petrecere, de weekend sau pentru o ieşire cu prietenii.

În lumea modei, la braţ cu starurile

Lindsay Lohan aduce în peisajul modei cizmele gladiator. Vedeta a fost surprinsă purtând la o pereche de pantaloni scurţi din denim şi un top din bumbac, extralarge, o pereche de cizme croite cu carâmb înalt şi perforate. Cu o astfel de încălţăminte puteţi purta şi o bluză de mătase înflorată. Câteva accesorii, de genul unor brăţări metalice multicolore, vor da culoare ţinutei dumneavoastră. În schimb, adeptele modei hippie se pot inspira din vestimentaţia lui Nicole Richie. Părul împletit în cozi groase, o pereche de jeanşi uzaţi, de preferinţă cu găuri în dreptul genunchilor, un top negru mulat şi un bolero din pânză înflorată, croit neapărat cu volum, dar şi o pereche de ochelari de soare supradimensionaţi vă vor transforma într-o persoană extrem de atrăgătoare.
Dacă iubiţi mătăsurile şi rochiile scurte, puteţi fi sigure că împărtăşiţi aceleaşi pasiuni cu Kate Moss. Şi, pentru că acestea sunt la modă, cu siguranţă veţi alege din rafturile magazinelor măcar o rochie scurtă şi drăguţă, de vară, în pătrăţele colorate ori din mătase cu flori. În agenda de vară figurează, de obicei, şi un concediu, iar pentru aceste ocazii sunt potrivite hainele vaporoase şi jachetele tărcate. Aveţi însă grijă, căci astfel de ţinute, preferate şi de Cameron Diaz, se potrivesc numai unei siluete atletice, deoarece dungile orizontale pot crea un efect optic defavorizant în cazul trupurilor plinuţe. Şi, pentru că nuanţele vesele sunt la modă, puteţi încerca combinaţii de violet şi kaki, alb şi negru sau, de ce nu, una îndrăzneaţă ca oranj şi magenta. Abordând ceva vesel, veţi avea, cu siguranţă, o atitudine asemănătoare.
Dacă aţi epuizat ideile în ceea ce priveşte ţinuta de zi, puteţi adopta o vestimentaţie asemănătoare cu a lui Megan Fox. O pereche de blugi mulaţi şi uzaţi, nu foarte lungi, care lasă să se vadă sandalele cu platformă din sfoară şi şiret pe glezne, la care asortaţi un tricou simplu, dar şi un cardigan din bumbac uni, poate constitui o alternativă pentru o zi liberă.
Altă sugestie vine din partea lui Scarlett Johansson, o mare admiratoare a rochiilor cu imprimeuri, la modă în noul sezon. Desenele vesele, culorile vii vă vor da o stare de bine, o veselie molipsitoare. Puteţi alege şi o rochie cu motive florale într-o singură gamă cromatică, având o panglică de satin în talie, o pereche de sandale elegante cu barete şi, eventual, o clamă pentru părul aranjat şi desfăcut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS