17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Magazin Ia te uită!

Ia te uită!

-

Zece semne rele
(The reaping)

Regia: Stephen Hopkins

În rolurile principale: Hilary Swank, David Morrissey, Idris Elba

Horror – 2007

 

Katherine a renunţat la funcţia de pastor după ce şi-a pierdut fiica şi soţul în timpul unei activităţi de misionar în Sudan şi acum caută răspunsuri prin investigaţii ştiinţifice în loc de rugăciuni. În calitate de profesor universitar, ea a devenit cel mai înverşunat demascator al presupuselor miracole şi este chemată în locaţii din toată lumea pentru a investiga statui care plâng, pete pe pereţi care seamănă cu sfinţi sau palme care sângerează. Iar până acum nu a existat nici un mister divin pe care să nu-l fi rezolvat. Dar, când un profesor de şcoală dintr-un orăşel, Doug Blackwell (David Morrissey), îi cere ajutorul pentru a rezolva o serie de întâmplări bizare despre care locuitorii oraşului cred că au fost trimise de Dumnezeu, Katherine şi partenerul ei, Ben (Idris Elba), află că uneori miracolele pot fi înşelătoare şi că linia dintre credinţă şi superstiţie este foarte subţire. Ascuns printre pădurile şi mlaştinile din Louisiana, Haven este un oraş unde regulile raţiunii par să fi fost rescrise. Un copil a murit şi răul s-a transformat în sânge – acesta este numai începutul a ceea ce pare să fie o reîntoarcere a celor zece calamităţi biblice asupra oraşului. Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 6,5.

HBO ORA 20.00

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.