16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTrucuri cosmetice pentru a fi mereu tinere

Trucuri cosmetice pentru a fi mereu tinere

Trecerea anilor lasă de obicei urme nu tocmai plăcute pe faţa unei doamne, numai că, odată ce sfaturile experţilor sunt ascultate, datele problemei se schimbă.

Specialiştii în domeniul frumuseţii au pus la punct de-a lungul timpului tot felul de tehnici, trucuri care pot să le menţină în formă pe doamne. O coafură îndrăzneaţă poate face mai mult decât v-aţi aşteptat. Pieptănătura cu părul prins în creştetul capului va ridica optic trăsăturile feţei şi va îmblânzi expresia obrazului. Dacă vă veţi pune părul şi pe câteva bigudiuri mari, îl veţi ridica şi îl veţi prinde cât mai lejer cu câteva clame, veţi avea o imagine tinerească. Şi câteva şuviţe de culoare mai deschisă vor înviora şi vitaliza aspectul părului. Ele trebuie făcute ici-colo, doar pe partea superioară a părului, susţin specialiştii, ca şi când ar fi decolorate de soare. De asemenea, trebuie să aveţi grijă şi atunci când vă alegeţi piesele de vestimentaţie dacă vreţi să vă ascundeţi anii. Culorile pastelate creează o senzaţie de fineţe şi de feminitate. Asociate cu un machiaj în tonuri blânde, veţi reuşi să păreţi mult mai tânără. De asemenea, nu este recomandat să purtaţi unghiile prea lungi, căci nu există o impresie mai decentă decât aceea creată de unghiile ovale, de aceeaşi lungime cu vârful degetului, bine întreţinute şi date cu ojă de culoare deschisă.

Trucuri cosmetice

Dincolo de toate aceste sfaturi nu trebuie să neglijaţi problemele cosmetice. Masarea regulată a obrazului trebuie să devină un ritual pentru doamne. Dimineaţa, înainte de a vă machia, şi seara, după demachiere, după ce aplicaţi pe faţă crema obişnuită, trebuie să masaţi bine obrazul şi gâtul cu mişcări circulare. La sfârşit, vă recomandă specialiştii în domeniu, loviţi-vă faţa uşor cu palmele până se înroşeşte. Şi cosmetica naturistă vă poate veni în ajutor. O mască de nalbă mare şi miere este indicată pentru pielea sensibilă. După ce veţi achiziţiona rădăcina de nalbă mare din plafaruri sau farmacii, ea se va rupe în bucăţi mai mici şi se va măcina în râşniţa de cafea. Pulberea obţinută se va pune într-un vas mic. Mierea se va dizolva în trei linguri de apă fierbinte, apoi se va turna peste pulbere şi se va amesteca bine. Pasta obţinută se va întinde pe faţă şi se va lăsa să acţioneze o oră. Apoi vă puteţi clăti cu apă caldă şi apă minerală. În schimb, pentru tenul uscat şi iritat, în ajutor vă va veni masca de ulei de gălbenele şi ou. Uleiul de gălbenele se picură în gălbenuşul de ou până ce se obţine o maioneză tare. Se adaugă apoi câteva picături de lămâie. Pasta rezultată se întinde pe faţa bine curăţată înainte, pe gât şi pe decolteu. Se va lăsa să acţioneze o jumătate de oră, după care se va spăla cu multă apă caldă. Faţa se va şterge apoi cu puţin oţet de mere diluat cu apă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS