14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Berbecii sunt ocupaţi până peste cap: pun la punct proiecte importante, poartă discuţii decisive, aleargă de colo până colo şi intră în contact cu multe persoane. Acţiunea e cuvântul-cheie. Nu vor avea prea mult timp să respire deoarece până şi în orele libere se vor gândi doar la ceea ce au de făcut a doua zi.

 

Taur

Taurii trec printr-o perioadă de melancolie şi singurătate. Chiar dacă sunt înconjuraţi de prieteni, chiar dacă ştiu că sunt iubiţi şi susţinuţi, trec acum printr-o perioadă proastă din punct de vedere psihic. Aceste stări ale lor îi vor contraria pe cei din jur şi li se vor cere explicaţii în mod insistent. Perioada este favorabilă activităţilor legate de casă: mutări, renovări, chiar achiziţionări sau vânzări de locuinţe. Pot obţine preţuri bune în urma unor negocieri sau pot avea norocul să găsească un chilipir.

 

Gemeni

Gemenii se bucură în prezent de un val de energie care îi determină să ia decizii importante şi să-şi facă planuri măreţe. Acestea sunt legate de stilul lor de viaţă şi chiar de cum se definesc ei înşişi ca persoane. Doresc să-şi corecteze erorile, să devină mai buni, mai puţin egoişti, mai cumpătaţi, să reia legături cu prieteni vechi. În general, nu vor exista impedimente pentru planurile lor, dar e posibil ca ei înşişi, după ce trec de această perioadă entuziastă, să uite ce şi-au propus.

 

Rac

Weekendul Racilor se caracterizează prin activitate socială intensă. Vor participa la evenimente de genul petrecerilor, nunţilor, botezurilor. Ei vor străluci la aceste ocazii şi vor începe legături sociale cu persoane noi. Banii vor veni şi ei, sub forma unor cadouri sau a unor datorii recuperate. Se recomandă atenţie la cadourile sau favorurile de la persoane cu care nu sunt în relaţii apropiate: aceste cadouri sau servicii vor fi însoţite de condiţii care s-ar putea să nu convină Racilor.

 

Leu

Deşi sunt, în general, foarte preocupaţi de aspectul lor, Leii vor avea grijă mai mult ca niciodată de cum arată, de cum se îmbracă, de cum se prezintă locuinţa lor. Motivul major care poate sta în spatele acestei cosmetizări minuţioase a existenţei lor poate fi o nemulţumire în legătură cu propria persoană. Leul este una din puţinele zodii, dacă nu chiar singura, care se poate transforma de la exterior spre interior, aşa că această înfrumuseţare a existenţei poate fi un pas spre o schimbare profundă, nu un mod de a băga sub covor nişte probleme mai grave.

 

Fecioară

Fecioarele se apucă acum de bătălii pe termen lung: o reorientare profesională, învăţarea unei limbi străine, începerea unor economii importante sau a unui tratament medical. Sau, dacă nu se apucă, ar fi bine s-o facă pentru că perioada este favorabilă muncii şi studiului. Ceea ce vor începe acum va ieşi bine, chiar dacă acest lucru se va întâmpla peste mai multe luni sau chiar un an. Nu consideră această muncă sistematică o corvoadă pentru că, astrologic, nu sunt tentate de realizările obţinute peste noapte. Au energie şi entuziasm şi vor transmite această stare şi partenerului de viaţă.

 

Balanţă

Nimic nu deranjează mai tare o Balanţă decât lipsa armoniei, în toate aspectele ei. Vor fi puse pe schimbare, nu a lor, ci a celor din jur: vor critica, vor da sfaturi, vor fi tentate chiar să treacă la acţiune, fără să-şi dea seama că aceste intervenţii nesolicitate le pot atrage antipatii. Ele riscă să spună cuvinte sau să facă gesturi jignitoare pentru cei vizaţi, să critice hainele, limbajul, comportamentul sau stilul de viaţă al celor din jur. Ar fi bine să-şi reprime pornirile misionare, căci nu vor avea efectele dorite şi le vor crea o reputaţie proastă.

 

Scorpion

Scorpionii geloşi vor găsi motive să-şi manifeste acest defect. Nu înseamnă că, dacă le vor găsi ei, aceste motive vor fi fundamentate temeinic. Ei le caută inconştient şi chiar cel mai mărunt lucru le poate trezi bănuieli: o privire a partenerului, un gest, un ton mai cald la telefon, faptul că se îmbracă mai elegant ca de obicei. Ei riscă să stârnească furtuni în cuplu, să spună lucruri dureroase şi să-şi îndepărteze astfel partenerul. Este recomandat să-şi stăpânească reproşurile şi observaţiile, pentru că perioada aceasta este nesigură în ceea ce priveşte relaţiile de cuplu.

 

Săgetător

Săgetătorii se simt puţin plictisiţi, au nevoie de provocare şi acţiune. Chiar şi cei care duc o viaţă mai activă vor simţi că au totuşi nevoie de ceva nou. Ar fi recomandat, deoarece acest weekend nu este favorabil demarărilor de planuri şi proiecte, să nu ia nici o decizie majoră şi să-şi astâmpere setea de noutăţi cu lucruri care nu îi vor influenţa în plan concret: să iasă mai mult, să vadă filme, să citească, să încerce să gătească mâncăruri noi, adică mărunţişuri care să-i încânte pe moment. Această plictiseală se va reflecta şi asupra laturii amoroase, de aceea ei trebuie să-şi includă partenerii în micile lor experimente şi să nu încerce să afle consolare în braţele altcuiva.

 

Capricorn

Capricornii sunt stăpâniţi de imbolduri romantice, nu neapărat către partenerul oficial. Vor simţi nevoia să-şi confirme faptul că încă sunt atrăgători şi vor încerca să flirteze pe unde pot: pe internet, în autobuz, la locul de muncă, la supermarket, în locuri unde nu s-ar fi gândit până acum să facă aşa ceva. Atenţie, aceste mici indiscreţii nu vor duce, în general, la infidelitate; sunt doar semne că au nevoie de mai multă atenţie din partea iubiţilor sau iubitelor. Ar fi totuşi bine să spună direct acest lucru şi să nu comită gesturi care pot da naştere la interpretări negative.

 

Vărsător

Activităţile intelectuale sunt favorizate de perioada astrologică prin care trec Vărsătorii. Ei vor citi, vor urmări filme, ştiri, vor lucra la diverse proiecte, vor petrece mai mult timp în faţa foii de hârtie sau a monitorului. Tot ce vor învăţa acum vor reţine corect şi pe termen lung (aviz celor care se pregătesc pentru licenţe, masterate, doctorate etc.).

 

Peşti

Peştii vor avea chef de joacă: vor dori să iasă mai mult, să se distreze, vor fi glumeţi, veseli, entuziaşti, vor dori să aducă în relaţia de cuplu ceva nou şi toate acestea nu pot să le facă decât bine. Dacă vor da frâu acestor impulsuri ludice, se vor simţi bine şi îi vor încânta şi pe cei din jur. Noutatea e întotdeauna binevenită în relaţiile amoroase şi acţiunile lor ar putea elimina monotonia din cuplu sau, în cazul celor singuri, i-ar putea face mai atrăgători pentru posibilii parteneri. Să fie însă atenţi ca nu cumva, în entuziasmul care îi cuprinde, să cheltuiască excesiv: riscul unui dezechilibru financiar este destul de ridicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS