12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinŢinute primăvăratice pentru birou

Ţinute primăvăratice pentru birou

Moda la birou presupune ţinute sobre. Designerii au dat însă undă verde şi pieselor de vestimentaţie vesele.

Odată cu venirea primăverii aţi vrea să daţi un plus de culoare şi ţinutei de serviciu. O rochie din stofă în carouri este potrivită, mai ales dacă este accesorizată la un sacou negru şi o pereche de pantofi retro. Şi dacă ţinuta obişnuită de birou, cămaşăcu fustă sau pantaloni, vi se pare banală, puteţi accesoriza o vestă de culoare neagră şi o geantă din piele, cu mânere scurte.
Nu uitaţi nici de imprimeul floral. Este permis ţinutei de serviciu şi, în plus, este la modă în acest sezon. Alegând o cămaşă din mătase cu imprimeu floral, o rochie uni şi o pereche de pantofi cu toc înalt, veţi reuşi să daţi personalitate lookului dumneavoastră. Dacă vreţi neapărat o ţinută colorată, designerii vă recomandă o rochie într-o nuanţă caldă, de galben, accesorizată cu o curea maro. Movul şi griul, două culori care sunt, cu siguranţă, plăcute de majoritatea doamnelor şi domnişoarelor, pot fi purtate cu încredere la birou.

O combinaţie mereu la modă

Alb şi negru, sobru şi în acelaşi timp elegant, rămâne combinaţia care se pretează unei ţinute de serviciu, fie că este vorba despre haine, accesorii sau pantofi. Este foarte uşor de asortat şi tinerească. Aşa că, dacă nu vreţi să ieşiţi din tipare, puteţi opta cu încredere pentru această combinaţie. Rochiile cu fâşii de material suprapuse, până la genunchi, inspirate din moda anilor ‘70, pot fi alese cu încredere. Vor completa ţinuta bolerourile negre, în cazul în care rochia este albă sau viceversa. Modelele acestea, care nu pun foarte multe probleme, simple, elegante, drepte ca şi croială, se potrivesc foarte bine dacă pe agenda dumneavoastră este trecută o întâlnire de afaceri.
De asemenea, în sezonul care vine nu trebuie să uitaţi de pantaloni. Modelele din acest sezon vă descoperă glezna sau se pot ridica până la jumătatea gambei, cu foarte multe pense în talie. La o pereche de pantaloni negri, cel mai potrivit ar fi să alegeţi un sacou alb şi, cu siguranţă, veţi face senzaţie. Nu uitaţi nici de centurile care se poartă foarte mult în sezonul primăvară-vară 2009. Groase, care evidenţiază foarte bine talia, sau subţiri, aceste accesorii sunt elemente indispensabile acestui sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS