18.9 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFlamingo Boys, la Club Femina

Flamingo Boys, la Club Femina

În noaptea aceea, nimic nu va mai conta: nici grija pentru un ban în plus, nici target-ul de pe luna asta, nici neînţelegerile de la birou. Nu va mai avea importanţă nici restanţa lăsată pe toamnă, dar nici pensia mică, care abia ajunge de la o lună la alta. Chiar şi partenerul e lăsat undeva, în fundal, acasă sau unde o vrea să meargă. Măcar în noaptea de 8 Martie. Începutul a fost greu. „A fost atât de dificil să le convingem să vină singure, să vină la o petrecere doar a lor, fără bărbaţi! În urmă cu şase ani, au fost vreo 30. De la an la an, au venit mai multe. Acum, numărul lor s-a dublat. Am putea spune că e deja o tradiţie. Tocmai de aceea am şi format Clubul Femina – 8 Martie“, a spus Costi Gheorghe, general manager la Palatul RSR – Restaurant Pallace.
Reţeta este una singură: show, show, show. O dată prin spectacolul oferit de Flamingo Boys, a doua oară prin recitalurile lui Adrian Enache şi Aurelian Temişan, dar şi prin meniul şi surprizele barului-bufet, cu băuturi rafinate şi cocteiluri diverse, care să nu plictisească simţurile şi să nu amorţească dorinţa pentru distracţie. Fără inhibiţii, fără gânduri negre, fără griji sau reţineri. Doar o poftă dezlănţuită de dans, de distracţie, de viaţă, ţinută încătuşată de prea multe ori. Timpul se comprimă: nu mai sunt decât ele şi noaptea care li se-ntinde înainte, supusă. Fiecare clipă e savurată la maximum. Şi totul le aparţine.
În anii trecuţi, petrecerea s-a încheiat în zori. „Încercăm să le respectăm dorinţele, vorbim mereu cu doamnele să ştim ce le-a plăcut, ce ar mai vrea, ce le-a lipsit. Le sunăm, le invităm aici. De fiecare dată, decidem împreună. Meniul uşor, băutura rafinată, artiştii invitaţi. Surprizele le ştim doar noi pentru ca bucuria lor să fie şi mai mare, mulţumirea, mai intensă“, a adaugat managerul restaurantului.
Telefoanele au început să sune pentru rezervări cu ceva vreme în urmă. Câteva locuri însă pentru petrecerea de 8 Martie se mai găsesc. Nu trebuie decât să formaţi 0251/339.332. Palatul RSR -Restaurantul Pallace (www.palatul-rsr.ro) vă aparţine pentru o noapte!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS