11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPuterea - noua armă de seducţie a femeilor

Puterea – noua armă de seducţie a femeilor

Reprezentanţii sexului tare din Europa sunt din ce în ce mai fascinaţi de doamnele cu o carieră în politică şi visează la aventuri pasionale cu femeile din parlament sau care au atribuţii guvernamentale.

Nu mai puţin de 60 la sută din domnii care au participat la un sondaj dat publicităţii de revista Playboy au recunoscut că o carieră în politică le conferă mai mult sex-appeal doamnelor şi domnişoarelor. Opt din zece reprezentanţi ai sexului tare s-au lăsat seduşi de farmecul puterii, în acelaşi timp însă ei recunoscând că extrem de „erotice“ sunt şi carisma şi personalitatea de care dau dovadă multe dintre femeile care au îmbrăţişat o carieră politică. La toate acestea se adaugă forţa şi ambiţia, calităţi de bază ale acestor reprezentante ale sexului frumos care au reuşit într-o lume prin excelenţă „masculină“. 33 la sută din respondenţi consideră sexy stilul de viaţă al femeilor implicate în politică, întrucât acestea sunt mereu active şi dinamice şi apar întotdeauna în ţinute elegante, tocmai datorită rolului şi atribuţiilor ce le revin. În plus, la sex-appeal-ul acestor doamne contribuie din plin şi faptul că sunt mereu în lumina reflectoarelor, aceasta fiind părerea a 21 la sută din respondenţi.

În pat cu politicianul

Nu mai puţin de 24 la sută din domnii intervievaţi au declarat că ar dori să aibă o relaţie profesională cu o femeie implicată în politică, în timp ce pentru 42 la sută doamnele din parlament sunt un vis interzis, însă nu s-ar da în lături de la o aventură pasională cu acestea. Când vine vorba de relaţii de lungă durată, lucrurile se schimbă. Doar puţini dintre domnii intervievaţi visează la o lungă poveste de dragoste cu o doamnă implicată în politică şi doar şase din zece respondenţi ar dori să se însoare cu o astfel de femeie. Acest refuz are la bază gelozia în 41 la sută din cazuri, 34 la sută nu ar suporta să fie în plan secund, iar 29 la sută afirmă că nu le-ar conveni să fie mereu în atenţia presei. Oricum ar fi, nici unul dintre domnii intervievaţi nu s-ar da în lături de la o întâlnire cu o femeie politician, chiar dacă 47 la sută recunosc că le-ar fi un pic jenă şi nu ar şti ce să spună. În ceea ce priveşte comportamentul la întâlnire, 49 la sută afirmă că s-ar prezenta cu un buchet de flori imens, 43 la sută, ca să fie siguri de succes, ar cumpăra o bijuterie, în timp ce aceia mai curajoşi şi-ar forţa un pic norocul şi ar face un cadou mai intim, cum ar fi o lenjerie sexy. Alţi domni preferă să fie mai reţinuţi şi s-ar prezenta cu o carte sau un gadget tehnologic, cum ar fi un telefon celular, care să aibă deja memorat numărul lor de telefon. 33 la sută ar pune accentul pe pasiunea pentru politică pentru a intra în graţiile doamnelor, 28 la sută se declară pregătiţi să îşi susţină preferinţele politice, iar tot atâtea procente ar evita să abordeze astfel de teme.

Sarah Palin – o femeie cu sex-appeal

Pe primul loc în clasamentul doamnelor din politică dotate cu sex-appeal se află controversata Sarah Palin, care, în ciuda înfrângerii electorale, a trezit fanteziile a milioane de domni, ea fiind preferata acestora în defavoarea elegantei regine Rania a Iordaniei sau a durei Condoleeza Rice. Înlocuitoarea acesteia, Hillary Clinton, ocupă doar locul şapte în clasament, adunând 17 la sută din voturi, în timp ce pe locul patru este prima doamnă a Franţei, Carla Bruni, urmată de fostul ministrul francez al justiţiei, Rachida Dati, care a ajuns în gura presei după ce a rămas însărcinată cu un bărbat al cărui nume refuză să-l dezvăluie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII