15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinLucruri care îi enervează pe bărbaţi

Lucruri care îi enervează pe bărbaţi

Există lucruri care, oricum le-aţi face, îi vor enerva pe bărbaţi. Învăţaţi să le evitaţi pentru a nu genera un conflict.

Dacă există un lucru care îi enervează pe bărbaţi, acesta este să fie deranjaţi atunci când se relaxează. Dacă în weekend dumneavoastră vreţi să faceţi curăţenie, iar partenerul doreşte să se relaxeze şi vă propune să lăsaţi activităţile casnice pe altă dată, ar fi bine să acceptaţi pentru a evita un conflict.
Fotbalul este foarte important pentru bărbaţi. Respectaţi-le pasiunea! Nu este necesar să petreceţi tot timpul cu partenerul dumneavoastră. Lăsaţi-l să se bucure de echipa favorită, în timp ce dumneavoastră aţi putea să vă întâlniţi cu prietenele sau să faceţi ceva util în casă.
Alt lucru care îl enervează pe un bărbat este să vorbiţi ore în şir la telefon cu prietenele sau cu mama. Poate se va simţi dat la o parte sau poate că nu va dori să audă cum vă confesaţi unei prietene. Probabil că va dori să vă aibă doar pentru el în acel moment. Încercaţi, aşadar, să vorbiţi mai puţin la telefon.

Întrebări frecvente

Nu vă aşteptaţi să vă declare dragostea în fiecare zi. Întrebările de genul: „Mă mai iubeşti?“, „La ce te gândeşti?“, „Pe fostele tale prietene chiar le-ai iubit?“ îl vor indispune pe partenerul dumneavoastră. În cel mai bun caz, vă va răspunde ce veţi dori să auziţi. Aveţi încredere în el şi evitaţi să îl sâcâiţi!
Consideraţi că este jumătatea dumneavoastră şi că sunteţi îndreptăţită să ştiţi tot ce face, să-i cunoaşteţi toate secretele? Vă înşelaţi. În primul rând, se va plictisi de atâtea întrebări şi vă veţi certa destul de des. Trebuie să-i respectaţi intimitatea, aşa cum face şi el. Evitaţi să-i căutaţi prin buzunare, în sertare sau în portofel. Partenerul de viaţă nu este nici copilul, nici angajatul dumneavoastră. Unor bărbaţi le place să fie cocoloşiţi, dar, atunci când iau iniţiativa, trebuie să le daţi credit.
Bărbaţii consideră că sunt destul de maturi pentru a şti ce au de făcut. Nu trebuie să-i supravegheaţi, pentru că se vor simţi subestimaţi şi răniţi. Încurajaţi-i, chiar dacă modul lor de a proceda diferă de al dumneavoastră, şi, mai ales, mulţumiţi-le pentru efortul depus!

Nu vă puneţi rău cu soacra

Mama este o fiinţă importantă pentru bărbaţi, pe care, trebuie să recunoaştem, aceştia o iubesc mai mult decât pe dumneavoastră. Chiar dacă vine în vizită fără să vă anunţe sau se implică în viaţa dumneavoastră de cuplu, nu trebuie să o consideraţi o concurentă. Evitaţi să o contraziceţi, pentru că nu veţi face decât să-l iritaţi pe partenerul dumneavoastră. Ea va rămâne fiinţa pe care o iubeşte şi o respectă.
Nu în ultimul rând, limitaţi-vă timpul petrecut în baie. Bărbaţii adoră să fiţi cochete doar dacă nu trebuie să vă aştepte ore în şir până sunteţi gata. Îl veţi supăra dacă veţi întârzia la o întâlnire pentru că aţi stat mult în baie sau pentru că nu aţi reuşit să vă asortaţi ciorapii cu fusta. În această situaţie, aveţi două opţiuni: fie vă pregătiţi din timp pentru a fi gata la ora stabilită, fie îl anunţaţi că veţi sta mai mult în faţa oglinzii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII