16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

horoscop

  Berbec    
Colaboraţi excelent cu un coleg mai în vârstă, care are şi el multe de învăţat de la dumneavoastră. Aveţi altă viziune asupra evenimentelor, el e mai rigid şi mai conservator, de aceea va fi de-a dreptul uimit când va descoperi că mai există şi alt punct de vedere: mai flexibil, mai amiabil.

 
  Taur
Aveţi o idee salvatoare în momentul cel mai potrivit pentru a rezolva cu brio o problemă. Pare să fie o soluţie total diferită decât tot ce cred ceilalţi, de aceea vă vor privi ca pe eroul zilei, care intervine la momentul optim pentru a salva situaţia. Nu vă temeţi să vă exprimaţi punctul de vedere, pentru că azi dumneavoastră deţineţi cheia potrivită!

 
  Gemeni
Nu sunteţi un tovarăş prea plăcut de discuţie azi. Se vede că aveţi ceva pe suflet care nu vă lasă să vă relaxaţi. Ceilalţi vor încerca să vă abată gândul de la aceste subiecte, dar nu vor reuşi, deoarece se vede cât de implicat sunteţi şi, mai ales, cât de îngrijorat de soarta lucrurilor. Există persoane care vă pot ajuta!

 
  Rac
Pentru că sunteţi o persoană care analizează totul mai mult prin prisma emoţiilor şi sentimentelor, nu îl veţi înţelege pe partener când va privi unele lucruri distant. Veţi considera că nu vă mai iubeşte, că se îndepărtează de dumneavoastră. Fiţi mulţumit că măcar el gândeşte limpede în astfel de momente.

  Leu
Nu e deloc o zi bună, deci fiţi cu ochii în patru la orice factor de risc care v-ar putea da târcoale. Dacă nu vă băgaţi singur în gura lupului, nu veţi resimţi urmările negative ale ghinionului care vă intersectează azi calea. Sunteţi tentat să faceţi un gest care, deşi vă scapă din bucluc, îl pune pe altul într-o situaţie proastă, deci e greu de ales: dumneavoastră sau el? Riscaţi sau plătiţi?

  Fecioară
Reuşiţi să vă adaptaţi perfect în rutina acestei zile, fără să vă deranjeze aceleaşi lucruri pe care le faceţi pe de rost. Alţii au probleme cu sarcinile repetitive, de care s-au plictisit, dar nu şi dumneavoastră. Vă concentraţi excelent asupra acelor sarcini pe care le-aţi mai făcut de o sută de ori până acum. Nu vi se par nici enervante, nici lipsite de noutate, ci, dimpotrivă, faptul că v-au ieşit bine şi altădată vă ajută să le duceţi şi de această dată cu succes la îndeplinire.

  Balanţă
Familia vă susţine planurile, chiar dacă unele din ele nu sunt deloc uşoare. Ar fi nevoie şi de contribuţia financiară a celorlalţi membri din familie, şi de răbdarea lor, şi de consum de energie din toate direcţiile pentru ca acest plan să aibă succes. Nu e doar interesul dumneavoastră în joc, ci şi al celor dragi, de aceea se cere o cooperare de comun acord pentru ca toate să iasă perfect. Noroc că reuşiţi să comunicaţi foarte bine şi vă sprijiniţi reciproc.

 Scorpion
Vă simţiţi foarte bine în compania unui coleg cu care parcă aţi fi pe aceeaşi lungime de undă. Ce gândeşte unul, celălalt transpune uşor în cuvinte, ce începe unul, celălalt duce rapid la îndeplinire, deci ar fi bine să aveţi un proiect comun. Ar fi păcat de comuniunea aceasta perfectă de idei să o lăsaţi să se risipească pe fleacuri. Un plan comun, în care să vă completaţi reciproc, ar fi de succes şi v-ar aduce satisfacţii amândurora.

 Săgetător
Vine brusc finalul unei acţiuni. Cineva anunţă cu surle şi trâmbiţe că totul se încheie aici, că nu mai e nici o şansă de redresare şi vă derutează lipsa de orizont pe care o resimţiţi. După ce vă veţi mai relaxa, după ce va trece efectul acestei veşti, veţi vedea lucrurile mai clar, dar nu acum.

  Capricorn
Dumneavoastră apreciaţi mai mult formele materiale ale iubirii, nu neapărat vorbele dulci. Ca să aveţi dovada iubirii celuilalt, vă bazaţi mai mult pe fapte, pe angajamente, pe ceea ce este capabil să facă pentru dumneavoastră, pentru că nu aveţi încredere doar în declaraţii, oricât de promiţător ar suna. Aveţi pretenţii mari de la partener, dar n-ar strica să fiţi şi dumneavoastră mai sensibil la ceea ce încearcă el să facă. Îl trataţi ca pe un tovarăş de muncă, nu ca pe unul de suflet.

  Vărsător
Aşteptaţi-vă la dispute pe oriunde apăreţi dumneavoastră, numai că nu puneţi nimic la suflet. Chiar dacă apar colegi care au mereu ceva de comentat pe marginea ideilor dumneavoastră, chiar dacă argumentele sunt dinamice, uneori chiar agresive, dumneavoastră sunteţi destul de indiferent la patima pe care o consumă ceilalţi pentru a vă convinge. Ba chiar vă amuză când îi vedeţi atât de înverşunaţi să vă dărâme ideea! Vă vedeţi de ale dumneavoastră fără griji.

  Peşti
Ceea ce vă transmite între patru ochi un prieten vă pune pe gânduri. Nu le trataţi ca pe nişte bârfe, pentru că este adevărat ceva din ceea ce auziţi, de aceea e bine să ţineţi cont de zvonuri uneori, ca să fiţi prevăzător.
 În fond, vă face un bine că vă spune toate acestea, pentru că nu vă veţi hazarda în direcţii riscante pe care şi celălalt le-a presimţit. Dacă vocea dumneavoastră interioară nu vă trage de mânecă, o va face mama sau un prieten, care vă spune să nu vă băgaţi unde nu vă fierbe oala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS