10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

horoscop

  Berbec    
Cineva se bagă în treburile dumneavoastră şi strică tot ce aţi construit, de aceea trebuie să fiţi foarte atent înainte de a vă alege colaboratorii. Aveţi predilecţie spre persoane care mai mult vă încurcă decât vă ajută, chemând alături de dumneavoastră oameni insuficient pregătiţi, incompetenţi, dar care se bat cu pumnul în piept că se pricep la toate. Dimpotrivă, vă puteţi descurca mai bine singur decât cu astfel de ajutoare inutile. Veştile care sosesc pe nepusă masă vă dau peste cap unele planuri.

 
  Taur
Sunteţi predispus la cheltuieli mai mari decât v-aţi permite. Dacă v-aţi trezit cu o sumă de bani neaşteptată, în loc să o folosiţi cu cap, atent la facturile care îşi aşteaptă rândul, sunteţi gata să daţi tot pentru un capriciu de moment. Sunteţi gata să faceţi o greşeală legată de banii de care dispuneţi, jucând totul pe o carte, iar după ce veţi descoperi ce investiţie proastă aţi făcut, veţi regreta lipsa dumneavoastră de spirit practic. Nu e genul dumneavoastră, de obicei faceţi afaceri bune, dar acum vă pierdeţi simţul măsurii.

 
  Gemeni
Problemele altora nu ar trebui să vă afecteze, dar, dacă e vorba de persoane dragi, e normal să nu vă puteţi concentra la alte treburi din cauza lor. Veţi încerca să preluaţi pe umerii dumneavoastră o parte din grijile lor, pentru că nu au soluţii practice la ceea ce vă macină, în schimb, dumneavoastră aveţi ceva experienţă în plus şi o oarecare detaşare ce poate ajuta la rezolvarea problemelor. Ar fi bine totuşi să nu vă implicaţi şi afectiv în ceea ce se întâmplă, ci să păstraţi distanţa pentru a putea lua decizii la rece.

 
  Rac
Vă aflaţi într-un mediu binecunoscut, printre aceleaşi persoane pe care le cunoaşteţi prea bine, dar, de data aceasta, simţiţi că multă lume vă priveşte ostil şi nu vorbeşte cu dumneavoastră. Mulţi sunt tăcuţi, preocupaţi doar de ale lor, şi nu reuşiţi să vă apropiaţi de ei, chiar dacă sunt colaboratori vechi, cu care altădată aveaţi o comunicare mult mai bună. Orice subiect de conversaţie aţi căuta, tot nu reuşiţi să atrageţi pe nimeni în discuţie, de parcă aţi nimerit dintr-odată printre surdo-muţi.

  Leu
Munciţi pentru bani, ca oricine, dar aveţi garanţia că eforturile dumneavoastră vor fi răsplătite la justa valoare. Nu staţi nici o clipă degeaba, folosiţi fiecare oră pentru a vă concentra la ce aveţi de făcut, pentru că în joc sunt banii dumneavoastră, dar şi reputaţia. Nu aţi suporta să vă luaţi nişte angajamente faţă de cineva şi să renunţaţi pe parcurs, oricât de grele ar fi proiectele în care vă implicaţi. Sunt de durată, deci nu vă aşteptaţi să primiţi salariul tot azi, dar măcar vedeţi cu ochii dumneavoastră cum faceţi paşi mari spre rezultatele scontate.

  Fecioară
Vă implicaţi într-o activitate de durată, ce va avea efecte excelente, dar nu sunteţi dumneavoastră iniţiatorul acestei acţiuni, ci doar urmaţi un colaborator care a venit primul cu ideea. Îl susţineţi, îl stimulaţi să ducă mai departe ce a început şi vă aduceţi şi dumneavoastră contribuţia, convins că amândoi puteţi ajunge la nişte rezultate de care veţi fi mândri. Jucaţi şi dumneavoastră un rol foarte important, pentru că veniţi cu stimulente de pe margine, deoarece partenerul de afaceri, singur, nu ar fi ajuns prea departe dacă nu l-aţi fi susţinut şi dumneavoastră.

  Balanţă
Unii vă atrag atenţia că ar fi mai bine să puneţi un ban deoparte, să vă gândiţi la economii, la asigurări de viaţă, la vreo pensie privată, pentru a nu vă consuma în zadar rezervele financiare. Sigur că puteţi fi influenţat de zvonurile pe care le răspândesc, dar dumneavoastră vă cunoaşteţi bine situaţia financiară şi ştiţi până unde vă puteţi întinde. Nu sunteţi genul de om care se avântă în cheltuieli necugetate, deci ceilalţi ar face bine să nu se mai bage în afacerile dumneavoastră.

 Scorpion
Vă îndoiţi de valoarea persoanei care vă apare azi în cale şi face valuri prin simpla sa apariţie. Oricât de faimos ar fi, nu contează celebritatea sa în ochii dumneavoastră, decât dacă vă convingeţi singur că este, într-adevăr, de calitate. Bănuiţi că lumina care atrage atenţia asupra sa nu e decât o spoială, că în spatele acestei măşti sclipitoare se ascunde un om mediocru care a ştiut doar să profite de oportunităţi. Dumneavoastră aveţi mai multe calităţi decât el, dar nu aţi fost la fel de norocos.

 Săgetător
Dumneavoastră deţineţi azi o anumită informaţie de care are nevoie multă lume, deci să nu vă mire că, pe oriunde aţi trece, cineva vă întreabă acelaşi lucru. Ar trebui să fiţi mândru că lumea vă recunoaşte superioritatea şi calitatea de lider de opinie, fără să deveniţi iritat când se mai iveşte un potenţial discipol. Sunteţi cu ceva mai presus decât semenii dumneavoastră, mai informat, mai experimentat, mai învăţat, iar lumea vă recunoaşte valoarea. Parcă aţi fi profesorul tuturor, pentru că aveţi ce le transmite.

  Capricorn
Călătoria pe care o aveaţi programată pentru azi cunoaşte unele modificări de plan. Ori se contramandează pe altă dată din cauza unui obstacol neprevăzut ce vă opreşte acasă, ori, dacă totuşi veţi pleca la drum, se ivesc o mulţime de piedici pe parcurs ce transformă deplasarea într-un continuu motiv de enervare. Dacă trebuie să ajungeţi undeva la ora exactă, luaţi-vă o rezervă de timp, deoarece lucrurile nu vor merge ca unse, ci se pot ivi întârzieri neplăcute.

  Vărsător
Aţi putea rata o ocazie rară din cauza pesimismului. Deşi vi se oferă pe tavă o şansă deosebită, începeţi să-l vă îndoiţi de calităţile dumneavoastră, vă întrebaţi „De ce eu?“, „De ce acum?“ şi toate aceste prelungi analize vor face ca trenul să plece din gară fără să-l mai apucaţi. Dacă aveţi norocul în faţă, nu vă mai gândiţi de o sută de ori înainte; puneţi mâna pe el imediat ce se iveşte, pentru că nu va aşteapta prea mult. Ar putea fi luat de altul, mai spontan în reacţii.

  Peşti
Nu vă puteţi înţelege deloc cu persoanele în vârstă, care uită că au fost şi ele tinere şi vin cu tot felul de critici la adresa dumneavoastră. Nu vă lăsaţi mai prejos, credeţi prea mult în ideile dumneavoastră ca să renunţaţi doar pentru a-i da celui matur întâietate. Nu au decât să se mai „modernizeze“ şi ei, vă spuneţi, şi vă susţineţi poziţia până la capăt, indiferent de consecinţe. Nici părinţii, nici profesorii, nici superiorii nu sunt de acord cu dumneavoastră acum, deci aşteptaţi-vă la multe predici. Nici măcar din respect pentru vârsta lor nu le puteţi da satisfacţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS