16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

horoscop

  Berbec    
Vă place să faceţi pe şeful cu oricine, dar mai ales cu prietenii dumneavoastră, pentru că vă puteţi permite o astfel de atitudine faţă de ei. Ştiţi că nu se vor supăra dacă trasaţi sarcini şi daţi ordine de sus. Cei care sunt independenţi din fire oricum nu se vor supune ordinelor dumneavoastră, ci tot ca ei vor face, dar măcar vă dau satisfacţie că le-aţi arătat calea.

 
  Taur
Gelozia vă face, uneori, să vă trataţi partenerul ca pe un bun personal şi aşteptaţi să vi se supună oricând doriţi, dar nu vă puteţi purta cu el ca şi cum v-ar aparţine. Nici dumneavoastră nu v-ar plăcea să vă vorbească precum unui servitor şi nici nu aţi tolera să vă limiteze libertăţile, doar pentru a sta la cheremul lui oricând are chef.

 
  Gemeni
Comunicarea merge greoi, pentru că luaţi legătura cu persoane care trec prin momente dificile. Încercaţi să vă apropiaţi de ele şi să aflaţi ce le doare, dar, cum nu aveţi cu ce să le ajutaţi, nu faceţi decât să vă stricaţi şi dumneavoastră buna dispoziţie, ascultând atâtea poveşti triste. Sunteţi suficient de empatic pentru a înţelege ceea ce simte celălalt.

 
  Rac
Calm, răbdător, vă luaţi în faţă teancul de sarcini şi încercaţi să le rezolvaţi pe rând. Dacă nu apare nimic în program care să vă distragă de la ceea ce faceţi, veţi fi mulţumit de rezultate, pentru că aveţi şi timpul, şi dispoziţia pentru a duce la capăt o mulţime de treburi mărunte, ce necesită concentrare şi dexteritate.

  Leu
Veştile pe care le primiţi azi la serviciu au în vizor o perioadă mai îndepărtată, când se anunţă schimbări de bun augur în cariera dumneavoastră. Tocmai pentru că sunteţi anunţat în timp util, vă puteţi pregăti perfect dinainte, folosind intervalul rămas în avantajul dumneavoastră.

  Fecioară
Aveţi alături colegi nepregătiţi sau superficiali, care tratează orice sarcină de serviciu în glumă, iar dumneavoastră nu vă place atitudinea lor. Vă este teamă că o eventuală neglijenţă a unuia v-ar putea afecta şi pe dumneavoastră, pentru că nu aveţi chef să plătiţi oalele sparte de altul.

  Balanţă
Aruncaţi o privire înapoi la un proiect pe care nu l-aţi putut duce la îndeplinire. Acum sunt respectate condiţiile de a ajunge la succes, ca atare, ar fi bine să reluaţi acţiunile neterminate sau să vă ocupaţi de acele restanţe care acum vor merge strună.

 Scorpion
Dumneavoastră nu vă jucaţi când vine vorba să vă luaţi rămas-bun de la ceva. Nu vă uitaţi înapoi. Aşa faceţi şi azi, spuneţi adio pentru totdeauna unei persoane, unei acţiuni, unei stări de fapt, cu care nu vreţi să mai aveţi de-a face.

 Săgetător
Nu reuşiţi să vă păstraţi poziţia pe tot parcursul zilei şi nu sunteţi ferm în decizii. Chiar dacă pe moment sunteţi convins că aţi ajuns la soluţia cea mai bună, peste o oră apare alt detaliu care dă peste cap toată analiza anterioară., de aceea e bine ca azi să nu extrageţi concluzii finale.

  Capricorn
Primiţi o veste extrem de importantă de la o persoană care vă va deveni şi mai dragă tocmai pentru că este mesagerul acestei informaţii preţioase.
Nu veţi trata ceea ce auziţi cu indiferenţă, fie că vă ajută acum, pe loc, sau în perioada următoare. Veţi fi foarte atent la orice informaţie care vă este adresată.

  Vărsător
Alăturaţi-vă fără să staţi pe gânduri grupului de persoane care se adună acum sub ochii dumneavoastră, pentru că scopul pentru care îşi unesc forţele vă interesează deopotrivă. Dacă fiecare contribuie, în felul său, la scopul final, tot împreună veţi celebra şi victoria, bucurându-vă laolaltă de succes.

  Peşti
Jucaţi rolul de arbitru într-o confruntare de forţe în care unii se luptă pentru un verdict. Dumneavoastră aveţi drept de decizie asupra acestora, ca atare, toţi vor aştepta de la dumneavoastră o opinie sau o decizie, prin care situaţia conflictuală va ajunge la un consens. Va trebui totuşi să daţi dreptate uneia dintre taberele aflate în dispută, care vă va privi ca pe un salvator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS