12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nu reuşiţi să vă exprimaţi în voie, vă impuneţi singur o cenzură care nu vă lasă să spuneţi tot ce gândiţi. Vă este frică să emiteţi opinii, nu aveţi curaj să faceţi un pas în faţă şi să arătaţi că deţineţi anumite cunoştinţe, iar timiditatea aceasta vă poate aduce prejudicii de imagine dacă e vorba de competiţii şcolare sau întrevederi profesionale importante. Dacă aveţi ceva de zis, nu ţineţi doar pentru dumneavoastră, deoarece ideile ar putea fi bune.

 

 

Taur

Vă aflaţi în compania unei persoane pe care o respectaţi mult, pe care o apreciaţi pentru inteligenţa sa, dar aveţi şi anumite sentimente pentru ea. Îi apreciaţi modul de gândire, ideile originale, modul de comunicare cu ceilalţi sau cu dumneavoastră, dar descoperiţi că aveţi şi unele afinităţi care vă apropie: aceleaşi gusturi, aceleaşi plăceri, aceleaşi emoţii în faţa lucrurilor sensibile. V-ar putea deveni un bun prieten!

 

 

Gemeni

Numai timpul poate rezolva problema care vă frământă acum, deci nu vă agitaţi mai mult decât e cazul şi nici nu vă certaţi cu toată lumea care nu vrea să vă ajute. Unii chiar nu au cum să participe la rezolvarea problemei dumneavoastră. Aveţi răbdare, totul va fi bine, şi mâine este o zi. Numai că dumneavoastră nu vă puteţi linişti până nu ajungeţi la o calmare a situaţiei şi vă informaţi din toate direcţiile, stresându-i şi pe alţii cu zeci de întrebări.

 

 

Rac

Ajungeţi la capătul unei acţiuni şi culegeţi roadele succesului. Sunteţi foarte mulţumit de cum s-au aranjat lucrurile, dar trebuie să recunoaşteţi că nu aţi ajuns aici singur, ci având de partea dumneavoastră şi alte persoane. Dacă altul ar trage pe turta lui toate meritele v-ar deranja. Numai egoismul i-ar putea face pe unii să spună că au ajuns singuri aici!

 

 

Leu

Vă simţiţi excelent în orice loc v-aţi afla, pentru că relaţionaţi uşor cu oricine, aveţi mereu ceva de comunicat lumii şi sunteţi primit cu braţele deschise. Secretul succesului în societate este o combinaţie de talente numai ale dumneavoastră: amabilitatea cu care vă adresaţi oricui, plus atitudinea pozitivă cu care ascultaţi pe oricine şi, desigur, zâmbetul de pe chip, care nu vă părăseşte în nici o împrejurare. Fiţi aşa tot timpul, şi popularitatea vă este asigurată!

 

 

Fecioară

Nu vă lăsaţi atras în conflictele care mai apar în jur, pentru că unii au o singură plăcere azi: să-i irite pe alţii cu tot felul de comentarii, contradicţii şi refuzuri, doar de dragul disputei. Cine vă critică azi nu o face din răutate totuşi, ci doar pentru a vă pune la încercare, să vadă până unde sunteţi capabil să vă susţineţi punctul de vedere, în ciuda aprigelor reproşuri pe care le are de adus. Aţi putea scăpa mai uşor, dacă vă prefaceţi că nu-l auziţi.

 

 

Balanţă

Puneţi mult suflet în acele activităţi care vă oferă satisfacţii: viaţa de familie, preocupările artistice sau de timp liber, întâlnirile romantice. Nu vă preocupă nimic altceva, ci vă dedicaţi întru totul acelor lucruri care vă încarcă inima de fericire. Fie că este doar vizionarea unui film care vă atinge la coarda sensibilă sau o plimbare cu persoana iubită pe înserat, e vorba de aceeaşi bucurie interioară care vă face să zâmbiţi şi să spuneţi că vă simţiţi bine.

 

 

Scorpion

Din dragoste, mai trebuie să faceţi şi sacrificii, chiar dacă nu sunteţi genul de om dispus să renunţe. Poate doar din iubire să toleraţi ceva ce nu vă convine, pentru că în alte situaţii nu aţi fi renunţat pentru nimic în lume la principiile dumneavoastră solide. Dar dacă partenerul v-o cere, veţi închide ochii şi veţi spune „da“ unei propuneri, pe care – altcuiva – aţi fi refuzat-o dacă ar fi venit de la altcineva. Nici dumneavoastră nu vă vine să credeţi cât de înţelegător puteţi fi uneori.

 

 

Săgetător

Dragoste sau interes? Nu ştiţi cum să înţelegeţi gesturile de apropiere ce vin de la un admirator. În adâncul sufletului, aţi vrea să fie iubire, dar flerul vă spune că urmăreşte ceva cu toate aceste vorbe frumoase. Dumneavoastră decideţi cum primiţi atenţia sa: cu inima deschisă, convins că o face sincer, din iubire, sau cu reticenţă, aşteptând să descoperiţi ce urmăreşte de fapt. Puţină încredere nu strică, dar nici să oferiţi totul pe tavă nu e bine.

 

 

Capricorn

Vă retrageţi când vedeţi perechi-perechi care simt nevoia să fie singure. Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră în acele medii în care se formează bisericuţe, care ţin la intimitatea lor. Ori din respect pentru plăcerea lor de a sta ochi în ochi, ori pentru că vă simţiţi în plus, veţi alege singurătatea. Izolarea vă este de multe ori pe plac, preferând să staţi doar cu propria persoană, ba, uneori, puteţi fi de-a dreptul iritat dacă în spaţiul dumneavoastră intim încearcă să intre cineva cu forţa.

 

 

Vărsător

Sunteţi la finalul unui proiect, dar vă înecaţi ca ţiganul la mal. Nu mai aveţi forţa de a continua, aţi obosit, vă lăsaţi pradă stresului şi aţi vrea să faceţi o pauză. Nu veţi fi lăsat de ceilalţi, care vă împing de la spate şi vă obligă, cumva, să vă duceţi misiunea la îndeplinire, fără s-o abandonaţi. Terminaţi totul acum, pentru că vă veţi simţi mult mai bine după ce se va încheia şi acest capitol. Ce rost are să lăsaţi tocmai ultimul capitol neterminat?

 

 

Peşti

Vă preocupă foarte mult viitorul profesional, locul dumneavoastră la serviciu în perioada următoare, pentru că se aud tot felul de zvonuri care vă pun pe gânduri. Nu vă îngrijorează, căci nu e vorba de schimbări care vă iau prin surprindere, ci se apropie nişte evenimente în cariera dumneavoastră care vă obligă să vă pregătiţi mai bine în vederea întâmpinării lor aşa cum se cuvine. Învăţaţi, urmaţi un curs, acumulaţi cunoştinţe noi, pentru a face faţă cu succes noutăţii ce vine!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS