12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

În jurul dumneavoastră se află persoane cu un tonus scăzut: ori au probleme de sănătate, ori suferă din cauza unor necazuri, dar, oricât de bun prieten aţi fi, nu puteţi simţi la fel ca ele, nu le puteţi compătimi şi plânge de milă. Nu aveţi acea empatie faţă de necazurile lor pentru că dumneavoastră treceţi printr-o perioadă bună când vedeţi doar jumătatea plină a paharului şi nu le înţelegeţi văicărelile. Încercaţi să le ridicaţi moralul prin atitudinea dumneavoastră pozitivă.

 

 

Taur

Lucraţi bine alături de un coleg mai tânăr şi vă completaţi reciproc în tot ceea ce faceţi. Dacă unul vine cu ideea, celălalt aduce bagajul de energie de care e nevoie pentru a transpune propunerea celuilalt în practică.

Nu trebuie să le faceţi dumneavoastră pe toate, deci bazaţi-vă cu încredere pe resursele celuilalt, pentru că fiecare are altceva de pus în joc. De data aceasta, dumneavoastră sunteţi motorul care pune în funcţiune maşinăria din care faceţi amândoi parte.

 

 

Gemeni

Atitudinea dumneavoastră critică şi recalcitrantă va îngreuna comunicarea cu ceilalţi, mai ales la serviciu sau în afaceri.

Dacă nu comentaţi permanent ceea ce fac ceilalţi şi nu găsiţi nimic bun de apreciat, cum aţi vrea să vă motivaţi colaboratorii să continue să lucreze alături de dumneavoastră? Poate priviţi lucrurile dintr-un unghi obiectiv, dar nu trebuie să staţi mereu cu gura pe ei că nimic nu fac bine. Din când în când e nevoie şi de un stimulent care să le dea chef de muncă.

 

 

Rac

Faceţi parte dintr-un colectiv în care sunt şi tineri, şi bătrâni, şi fiecare are alt mod de a relaţiona cu dumneavoastră. Unii sunt lenţi şi rigizi şi nu-i puteţi scoate din ale lor, alţii sunt nervoşi şi grăbiţi şi vor rezultate imediate din colaborarea cu dumneavoastră, de aceea vă va fi greu să vă adaptaţi la atâtea stiluri de comunicare. Cel mai mult vă va irita şeful, care nu apreciază ceea ce faceţi şi are tendinţa de a vă trage permanent de mânecă, să o lăsaţi mai moale. Şi uite aşa vă piere cheful!

 

 

Leu

Numai norocul vă poate ţine pe loc într-o situaţie cu factor mare de risc, de aceea ar fi bine să nu vă băgaţi singur în gura lupului, cu orice preţ. Dacă vă jucaţi cu focul, e normal să vă ardeţi, de aceea azi veţi trece de o problemă doar datorită cumpătării şi prudenţei. Dacă vreţi neapărat să vă încercaţi norocul şi să vă băgaţi într-o afacere primejdioasă nu va fi tocmai plăcut, ca atare, ascultaţi-vă intuiţia când vă spune „mai bine nu“. E ca şi cum aţi refuza o tentaţie majoră şi pe urmă vă veţi felicita singur că aţi făcut-o.

 

 

Fecioară

Aveţi mult de lucru, dar nu de eforturi supraomeneşti e nevoie acum, oricât de încărcat ar fi programul, ci de o mai bună organizare a timpului pe care îl aveţi la dispoziţie. Nu faceţi nimic la întâmplare, adunaţi-vă înainte de a vă apuca de muncă, pentru a stabili ce aveţi de făcut şi în ce condiţii. După ce toate vor fi clarificate în mintea dumneavoastră, vor merge ca pe roate pentru că le veţi aşeza pe fiecare la locul optim pentru rezultate excelente.

Balanţă

Simţiţi nevoia să aduceţi un plus de noutate şi de lumină asupra look-ului dumneavoastră. Puteţi fi elegant şi arătos şi fără să devalizaţi contul bancar al familiei, deci, dacă mergeţi azi la cumpărături, vă puteţi înnoi garderoba din cap până-n picioare doar cu un dram de talent şi bun-gust, ceea ce se ştie că aveţi din plin. Tot ce cumpăraţi poate arăta excelent pe dumneavoastră, fără să coste mult, deci limitaţi-vă la cumpărături moderne, dar nu şi luxoase.

 

 

Scorpion

Se ştie că, atunci când urmăriţi un anumit scop, sunteţi capabil şi de gesturi care nu vă onorează. Vă bazaţi pe ideea că „scopul scuză mijloacele“, dar asta nu vă dă nici un drept să manipulaţi încrederea celor apropiaţi. Să nu vă mire că unii – care deja vă cunosc foarte bine – vor refuza să vă facă jocul, oricât v-aţi pricepe dumneavoastră să le zăpăciţi minţile. Nu toate planurile vă ies aşa cum speraţi, pentru că sunt unii oameni, în jurul dumneavoastră, care presimt intenţiile necinstite.

 

 

Săgetător

Nu ştiţi cum să rezolvaţi o problemă în care sunteţi implicat: să o lăsaţi la voia întâmplării, bazându-vă pe norocul dumneavoastră proverbial, sau să o luaţi la bani mărunţi şi să o analizaţi pe toate părţile, până îi găsiţi soluţia optimă? Unii vor spune că nu le puteţi şti pe toate dinainte, de aceea e bine să mai lăsaţi şi timpul să decidă încotro să mergeţi, dar, de data aceasta, parcă vă sperie neprevăzutul şi aţi dori să aflaţi totul clar.

 

 

Capricorn

Oricât v-ar plăcea să ştiţi că sunteţi un tip popular, simpatic, binevenit în orice mediu, uneori există şi momente când plecarea dumneavoastră este aşteptată ca o eliberare. Mai plecaţi şi dumneavoastră în alte părţi, lăsaţi-i pe cei pe care aveţi tendinţa de a-i bate la cap să-şi vadă de treburile lor, pentru că puteţi deveni obositor. Să nu vă mire că veţi vedea pe chipul unora relaxare şi bucurie atunci când le veţi spune că aveţi de gând să plecaţi pentru o perioadă. Distanţa poate fi benefică în cazul unor relaţii tensionate.

 

 

Vărsător

Nu trebuie să vă implicaţi în planurile noi care apar cu atâta ardoare, pentru că se ştie că aveţi uneori tendinţa de a vă aprinde repede şi a vă stinge imediat ce daţi de primul hop.

E bine să-i atrageţi şi pe alţii în planurile dumneavoastră, să îi molipsiţi de optimism şi încredere în reuşita finală, fără însă a le împuia capul cu vise imposibile.
Ceea ce pe dumneavoastră vă încântă la maximum pe altul îl poate lăsa rece, de aceea e nevoie de o perioadă de adaptare pentru cei care încă nu sunt convinşi de scopurile dumneavoastră.

 

 

Peşti

Aruncaţi o privire înapoi la ceea ce a rămas nerezolvat cu ceva timp în urmă, pentru că aţi abandonat pe parcurs un proiect care acum v-ar putea aduce un plus de profit. Dacă o afacere n-a mers bine prima dată şi aţi lăsat-o în standby, acum poate reporni, deci amintiţi-vă de visele de demult. Nu vă aşteptaţi să funcţioneze strună imediat ce apăsaţi pe buton, mai e nevoie de unele ajustări, dar în scurt timp totul va merge din nou ca uns. Căutaţi prin amintiri ideea rentabilă de care aţi uitat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS