18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Vă e gândul numai la dragoste, pentru că simţiţi, în adâncul sufletului, că persoana care vă este acum alături poate juca un rol major în destinul dumneavoastră. Dacă tocmai v-aţi îndrăgostit, aveţi impresia că e jumătatea pe care aţi căutat-o toată viaţa. Dacă sunteţi căsătorit de multă vreme, e timpul unor decizii capitale pentru familie, pentru că este un punct de turnură în viaţa dumneavoastră sentimentală. Urmează să se întâmple ceva ce nu va trece neobservat, tocmai de aceea aveţi deja emoţii.

 

 

Taur

De dragul copiilor sau al persoanei iubite, sunteţi capabil de orice, chiar şi de schimbări de mentalitate, dacă e nevoie. Uneori, nu e bine să vă cramponaţi de ceva ce a devenit obişnuinţă, ci să acceptaţi că lucrurile bune, în viaţă, apar şi prin propriile alegeri şi iniţiative. Nu aşteptaţi ca alţii să ia decizii pentru dumneavoastră, pentru că aţi ajuns într-un moment în care duceţi pe umeri soarta mai multor persoane, nu doar a dumneavoastră.

 

 

Gemeni

Cineva a intervenit în treburile dumneavoastră, iar acum sunteţi bulversat de faptele sale. A stricat tot ce aţi construit dumneavoastră, nu s-a gândit la consecinţe şi a făcut numai greşeli, pe care trebuie să le reparaţi cumva. Cu această ocazie puteţi vedea cu ochii dumneavoastră cine vă este de ajutor şi cine mai mult vă încurcă, deci, dacă tot v-aţi descoperit falşii prieteni sau colegii inutili, ar fi bine să vă debarasaţi de astfel de oameni.

 

 

Rac

Faptul că lumea vă lasă în pace, că nu vă bate nimeni la cap cu invitaţii în oraş, cu telefoane stupide şi cu solicitări de care chiar nu aveţi nici un chef vă face să vă simţiţi foarte bine. Preferaţi o zi în care să nu se ştie de dumneavoastră, pentru că, izolându-vă de zgomotul de afară, vă acordaţi mai multă atenţie. Că e vorba de mai mult somn şi odihnă cât încape sau doar de o zi de leneveală pe acasă este exact ce aveaţi nevoie, pentru că aţi obosit să staţi la dispoziţia tuturor ori de câte ori au nevoie de dumneavoastră.

 

Leu

Nici azi nu sunteţi scutit de prieteni care vor ceva de la dumneavoastră. Unii sunt în impas cu banii şi vă cer un împrumut, alţii vor să le spuneţi părerea dumneavoastră sinceră cu privire la activităţile pe care le desfăşoară, deci nu aveţi timp nici să respiraţi. Mereu sună telefonul sau mai apare cineva la uşa dumneavoastră ca să vă ceară opinia, sfatul, sprijinul sau intervenţia; le veţi oferi de fiecare dată cu inima deschisă. Dar timp pentru dumneavoastră azi nu prea apare!

 

Fecioară

Deşi sunteţi genul de om care apreciază mult rutina şi lucrurile arhicunoscute, bine aşezate, azi nu prea sunteţi lăsat să vă bucuraţi de monotonie, pentru că apar suficiente motive care vă dinamizează şi vă obligă să interveniţi rapid. Nici vorbă de linişte, deci fiţi oricând gata să ieşiţi din acest mediu pe care-l cunoaşteţi pe dinafară, pentru a încerca acum ceva nou. Dacă de o provocare aveaţi nevoie, atunci sunteţi un om fericit: vine! Dacă aşteptaţi o veste liniştitoare, şi aici aveţi noroc: apare!

Balanţă

Sunteţi invitat la plimbare, fie că aceasta înseamnă doar puţină mişcare până la supermarket sau o excursie de toată frumuseţea. Deşi plecaţi cu unele rezerve, considerând că aveaţi altceva mai bun de făcut, veţi descoperi pe parcurs plăcerea deplasării şi a tuturor noutăţilor care vor apărea. Nu refuzaţi, aşadar, nici o ocazie de a ieşi din casă, de a călători, de a însoţi vreun prieten, indiferent de destinaţie, pentru că este o zi cu surprize plăcute la drum.

 

Scorpion

Dacă cineva vă strică planurile pentru azi, nu trebuie să staţi pe loc, regretând că totul a eşuat din cauza celuilalt. Aveţi, cu siguranţă, un plan de rezervă, poate mai bun decât primul, căruia merită să vă dedicaţi total. Dacă musafirii nu mai vin, dacă prietenii contramandează întâlnirile, dacă maşina vi se strică – nu disperaţi! Aveţi un as în mânecă, lucru ce vă va oferi satisfacţii mai mari, ca atare, schimbaţi imediat macazul, fără să tot analizaţi de ce n-a mers prima variantă… Apare altceva mai bun de făcut!

 

Săgetător

Nu vă lăsaţi tentat azi să vă implicaţi în ceva ilegal, întrucât cel care va plăti oalele sparte veţi fi chiar dumneavoastră. Puteţi fi indus în eroare, păcălit să intraţi într-o afacere cel puţin dubioasă, ca atare, azi ar fi bine să nu începeţi nimic ce v-ar putea ridica semne de întrebare în privinţa legalităţii sau a corectitudinii. Staţi departe de ispita de a călca strâmb – în amor, în afaceri, în orice altceva – pentru că urmările pot fi grave! Iar vina va fi doar a dumneavoastră; ceilalţi vor da bir cu fugiţii.

 

Capricorn

Unde apăreţi dumneavoastră, se rezolvă orice problemă, de aceea, cine vă are azi în preajmă va găsi soluţii la tot ce îl frământă. Aveţi câte un sfat bun de oferit celor care trec prin momente dificile, aveţi câte un împrumut de dat celor care au nevoie de bani, sunteţi altruist şi mărinimos şi daţi ceva din puţinul dumneavoastră celor trişti şi necăjiţi, chiar dacă nu vă sunt apropiaţi. De câte ori interveniţi în rezolvarea unei probleme, oricine simte că e mai sigur pe el şi că se poate baza pe dumneavoastră.

 

Vărsător

Când vă comparaţi cu alţii, aveţi tendinţa de a vă găsi numai defecte, de a vă vedea într-o lumină defavorabilă, ca şi cum alţii ar fi mai frumoşi, mai norocoşi, mai sănătoşi… Nu e genul dumneavoastră să analizaţi lucrurile în pierdere, pentru că mereu vă găsiţi un atu de care sunteţi mândru, dar azi sunteţi într-o pasă proastă, în care vedeţi numai partea goală a paharului. De fapt, la originea acestei stări de disconfort psihic este invidia că altul a obţinut ceva ce v-aţi fi dorit.

 

Peşti

E veselie şi distracţie în mediul în care vă aflaţi. Ieşirile cu prietenii sunt o reală bucurie, iar timpul petrecut acasă – cu musafirii sau cu familia – este valoros! Veţi încerca să oferiţi câte puţin tuturor celor care vă doresc aproape, găsindu-vă timp şi pentru copilaşi, şi pentru prieteni, şi pentru familie… Râdeţi, glumiţi, vă simţiţi bine şi vă bucuraţi de popularitate şi de simpatia tuturor, pe oriunde aţi trece. Vă împrieteniţi uşor, deci să nu vă mire că agenda dumneavoastră se umple de o mulţime de numere noi de telefon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS