17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinStrălucitoare în noaptea dintre ani

Strălucitoare în noaptea dintre ani

Petrecerea de Revelion bate la uşă, aşa că n-ar fi rău să vă decideţi cât mai repede asupra ţinutei pe care o veţi adopta. Specialiştii în domeniu vin cu câteva sugestii.

Rochia neagră care face furori la orice petrecere, dar şi cea în culoarea pasiunii sunt doar câteva dintre variantele propuse de specialiştii în domeniul modei. Rochia asimetrică, o altă opţiune pentru noaptea de Revelion, vă va aduce, cu siguranţă, în atenţia celorlalţi participanţi la petrecere. Dacă alegeţi o rochie care să lase dezgolit un umăr veţi avea o aură sexy, mai ales, susţin designerii, dacă aceasta este din saten. Şi o rochie diafană, într-un albastru marin cu o fundă în dreptul umărului stâng, va fi o alegere potrivită. Doamnele şi domnişoarele cu o siluetă perfectă pot opta cu încredere pentru o rochie din bumbac şi mătase într-o combinaţie de portocaliu şi bleumarin.

Şi dacă nu vreţi să renunţaţi la rochia neagră, deosebit de elegantă, o puteţi alege şi în acest an. Fie că optaţi pentru una din dantelă, cu o fundă supradimensionată în jurul taliei, sau pentru alta cu un decolteu incitant în formă de V, vor fi alegeri inspirate. Puteţi să ieşiţi în evidenţă şi purtând o rochie roşie, care se leagă după gât. Accesoriile vor fi de prisos dacă optaţi pentru un model cu bijuterii semipreţioase, care îmbracă bretelele. Dacă vă hotărâţi la o rochie roşu aprins şi nu vreţi ca toţi ochii să fie aţintiţi asupra dumneavoastră, atunci optaţi pentru un model cu un croi cuminte şi cu decolteu discret. De asemenea, şi combinaţiile între auriu şi negru pot crea o imagine care va avea impact pentru cei din jurul dumneavoastră.

 

Soluţii salvatoare

 

Dacă vă faceţi probleme că aveţi o siluetă imperfectă, puteţi lua un model baby-doll, care să vă ascundă micile imperfecţiuni. „O astfel de ţinută, cu o panglică sub bust, va atrage atenţia asupra acestei zone, ştiut fiind faptul că este cea mai subţire parte a trunchiului.

Rochiţa trebuie să aibă formă de A pentru a masca şoldurile şi posteriorul“, susţin specialiştii în domeniul modei. Dacă, în schimb, doamnele şi domnişoarele preferă ca rochia să pună în evidenţă curbele feminine va trebui să opteze pentru una cu bretele, care să se lege după gât. O astfel de vestimentaţie vă va ajuta cu siguranţă să obţineţi efectul dorit, să fiţi seducătoare şi elegantă.

Reprezentantele sexului frumos, care preferă rochiile lungi, pot alege pentru una uşor evazată. Accesorizată cu o pereche de pantofi cu tocuri, doamnele şi domnişoarele care se vor hotărî pentru o astfel de ţinută vor crea o impresie plăcută. Rochia din tafta, tăiată sub bust, accesorizată cu o fundă mare din acelaşi material în zona decolteului, sunt alte indicii care vă vor ajuta să descoperiţi rochia perfectă pentru o seară romantică de Sărbători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS