21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPaietele, ideale pentru ţinutele festive

Paietele, ideale pentru ţinutele festive

Este momentul să străluciţi. Între Crăciun şi Anul Nou, petrecerile se ţin lanţ şi cu toţii ştim că dorinţa fiecărei doamne este să iasă în evidenţă prin ţinutele pe care le poartă.

Sfârşitul de an este momentul ideal pentru a scoate din dulap rochiile sau bluzele cu paiete. Cu puţină atenţie, hainele cu paiete pot fi asortate cu aproape orice. Nu orice ocazie este potrivită pentru îmbrăcarea unei astfel de rochii sau bluze. Dacă sunteţi însă invitată la o recepţie, la o petrecere precum cea de Revelion sau doriţi să străluciţi, paietele sunt alegerea cea mai potrivită. Există persoane care nu agreează paietele şi susţin că acestea au fost adesea sinonime cu excesul. Moda anului 2008/2009 a adus în prim-plan gustul şi eleganţa trecutului, mai ales prin folosirea imprimeurilor romantice şi a aplicaţiilor preţioase din paiete. Sunt considerate la modă bustierele acoperite de paiete, dar şi rochiile şi bluzele cu astfel de aplicaţii. Pentru ocaziile speciale, o rochie acoperită cu paiete negre, aurii sau argintii este o alegere de mare clasă. Modele de rochii cu paiete pot fi găsite pentru toate gusturile: lungi sau scurte, ample sau mulate pe corp, subţiri, dintr-o singură culoare sau din combinaţii de tonuri. O alegere deosebită o reprezintă pentru petreceri şi o pereche de pantaloni dintr-un material subţire cu paiete, care în combinaţie cu o pereche de pantofi cu tocul înalt vă vor face să fiţi extrem de elegantă. Dacă apreciaţi că o ţinută acoperită de paiete este prea extravagantă pentru dumneavoastră, puteţi opta pentru un accesoriu realizat în acest fel. O curea, o eşarfă sau o geantă plic acoperite cu paiete sunt ideale pentru ţinutele festive.

Chiar dacă sunt recomandate în special pentru ţinutele de seară, creatorii au încercat în ultima perioadă să introducă paietele şi în ţinutele de zi. Hanoracele cu paiete combinate cu o pereche de blugi sau cu o fustă gogoşar şi balerini sunt foarte şic şi la modă. Combinaţiile ce pot fi realizate sunt numeroase şi fiecare este liber să dea frâu liber creativităţii, imaginaţiei de a-şi alege hainele în funcţie de personalitate şi de starea de spirit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS