13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Relaţia cu lumea este foarte caldă, chiar intimă, ca între prieteni, şi îi simţiţi aproape de inima dumneavoastră chiar şi pe necunoscuţii pe care îi întâlniţi pe stradă. Este un moment al altruismului, al generozităţii, în care simţiţi nevoia să oferiţi. Sentimentul pe care îl aveţi în adâncul sufletului este de împlinire totală, terminând anul cu plăcerea de a dărui.

 

 

Taur

Dacă plecaţi la drum, călătoria nu va fi tocmai un motiv de bucurie, pentru că poate aduce, pe parcurs, situaţii ce vă impresionează şi lasă urme asupra dumneavoastră. V-aţi putea îmbolnăvi pe drum, deci aveţi grijă în ce condiţii călătoriţi. La destinaţie vă aşteaptă o veste cu un impact major asupra stării dumneavoastră fizice sau emoţionale.

 

 

Gemeni

Resimţiţi greutatea acestui moment, pentru că aveţi impresia că va aduce ceva major în viaţa dumneavoastră. E un punct critic în destin, un moment decisiv pe care nu îl puteţi trata cu indiferenţă, tocmai de aceea vă concentraţi serios asupra anului care vine. Aveţi senzaţia că se va întâmpla ceva deosebit în viaţa dumneavoastră, mai ales în ceea ce priveşte cariera.

 

 

Rac

Ziua aceasta va necesita un consum maxim de energie, pentru că e gălăgie în jur, aveţi o grămadă de treburi de rezolvat în timp scurt şi luaţi legătura cu multă lume, dar fiecare vrea ceva de la dumneavoastră. Vorbiţi mult, telefoanele sună întruna, iar dacă mai pregătiţi şi vreun Revelion la dumneavoastră acasă, e şi normal să fiţi ocupat.

 

 

Leu

Ceva se strică în ultimul moment în planurile pe care le-aţi pregătit cu cei dragi şi nu intraţi în petrecerea de Revelion cu inima deschisă, ci strânsă. Poate vă certaţi cu partenerul de viaţă de la o prostie, copiii vă pregătesc o surpriză nu tocmai plăcută sau veştile sosite de la rude de departe vă întristează, de aceea ajunul Anului Nou nu e aşa cum aţi sperat.

 

 

Fecioară

Vă copleşesc visele, planurile, speranţele şi, când vă gândiţi ce vă doriţi pentru anul următor, vă este greu să alegeţi un singur lucru, pentru că vreţi atât de multe! Totuşi, azi aveţi de ales între două direcţii; două invitaţii la Revelion, două grupuri de prieteni, doi pretendenţi şi vi se pare cumplit să vă decideţi. Vă cramponaţi în detalii, în fleacuri, analizaţi prea mult, de aceea nu vă puteţi hotărî în final.

 

Balanţă

Nu vă aflaţi în compania pe care aţi dorit-o, nici în locuri cu încărcătură pozitivă, de aceea se poate spune că ajunul Anului Nou pentru dumneavoastră e un pic dezamăgitor. Dar, dacă staţi şi vă plângeţi de milă de cât de necăjit sunteţi şi treceţi în revistă tot ce nu a mers bine anul acesta, stricaţi şi bruma de bună dispoziţie pe care o mai aveaţi.

 

Scorpion

Sunteţi mai romantic, mai visător, tot ce vă doriţi pentru această zi e un dram de iubire. Dacă nu o primiţi de la partener – în cazul în care nu există cineva în inima dumneavoastră -, o veţi primi din plin de la oamenii care vă apreciază sincer şi care vă ţin companie: prieteni, rude, tovarăşi de petrecere!

 

 

Săgetător

Sunteţi capricios, toanele pun stăpânire pe dumneavoastră şi vă comportaţi ciudat de la o oră la alta. Nimeni nu vă prinde în aceeaşi pasă pe parcursul zilei, pentru că, dacă acum sunteţi vesel şi prietenos, peste puţin timp sunteţi nervos şi revoltat pe oricine. Ceva din programul acestei zile vă irită în aşa fel încât vă pierdeţi cumpătul de la fleacuri, pe care nici nu ar merita să le luaţi în seamă.

 

 

Capricorn

Tot ce vă doriţi azi e puţină linişte şi intimitate, deci nu se poate spune că sunteţi cel mai bun companion de Revelion, pentru că aţi prefera să rămâneţi acasă. Nu sunteţi în cele mai bune toane, de aceea vreţi să fiţi lăsat în pace, dar nici singurătatea nu vă prieşte. Lasaţi-i pe cei dragi să vă stea alături! Chiar dacă rămâneţi acasă şi dormiţi sau mergeţi la rude la masă, ceva totuşi doare în suflet, de parcă v-ar lipsi ceva… Iubirea? Siguranţa? Sănătatea?

 

 

Vărsător

Sunteţi dornic de comunicare, nimic nu apreciaţi mai mult ca discuţiile pe care le purtaţi cu rudele la telefon sau întâlnirile cu prietenii înainte de Revelion.

Puneţi accent pe conversaţiile pe care le aveţi cu tovarăşii dumneavoastră şi pe cunoştinţele noi pe care aveţi ocazia să vi le faceţi, iar numărul SMS-urilor cu urări pe care le veţi primi va fi un mod de calcul al adevăraţilor prieteni pe care îi aveţi. Trimiteţi şi dumneavoastră semne de afecţiune altora!

 

 

Peşti

Sunteţi tentat să-i judecaţi pe unii doar pentru că îi suspectaţi de intenţii necurate. Fiţi dumneavoastră, înainte de toate, un exemplu de fidelitate şi sinceritate, ca să le demonstraţi că aveţi cele mai bune intenţii. Sunteţi gata să spuneţi o minciună doar pentru a scăpa de ceva ce nu vă face plăcere, dar tot dumneavoastră vă veţi simţi ciudat că nu aţi spus adevărul. Reparaţi acum, pe ultima sută de metri, minciuna sau eroarea pe care nu aţi recunoscut-o la timpul potrivit, dar care vă obsedează încă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS