10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nu vă purtaţi amabil cu persoana iubită ci, la tot ce vă propune, dumneavoastră spuneţi repede „nu. Partenerul vă înţelege pentru că vă iubeşte, dar dacă insistaţi să îl contraziceţi cu atâta încăpăţânare, fără argumente, până la urmă se va simţi jignit şi va impune distanţa. Chiar dacă nu sunteţi întotdeauna de acord cu opiniile lui, nu trebuie să-i răspundeţi atât de dur cum sunteţi tentat să faceţi astăzi.

Taur

De la o anumită instituţie, aşteptaţi un document sau o aprobare de care aveţi mare nevoie pentru soluţionarea urgentă a problemelor care vă frământă. Puteţi sta liniştit, pentru că răspunsul dorit este pe cale să apară şi veţi fi mulţumit de rezultatele pe care le generează.

Gemeni

Niciodată nu trebuie să vă lăsaţi cuprins de deznădejde, nici măcar în cele mai critice momente, deoarece există întotdeauna o soluţie la problemele dumneavoastră. Ceva ce nu mergea deloc bine şi în care erau implicate şi alte persoane, care nu făceau decât să toarne gaz pe foc, se repară acum ca prin minune, printr-un noroc apărut din senin.

Rac

Aveţi grijă cu cine staţi de vorbă azi, pentru că aveţi o predilecţie să vă lăsaţi păcălit de persoane cu intenţii negative, care, sub masca falsei prietenii, ascund numai interese personale care nu sunt compatibile cu ale dumneavoastră. Nu vă lăsaţi dus de nas de o vorbă plăcută sau un zâmbet mincinos! Credul cum sunteţi, v-aţi putea deschide sufletul în faţa unei persoane care nu merită încrederea dumneavoastră şi veţi regreta mai apoi sinceritatea de care aţi dat dovadă.

Leu

Toate vă merg strună azi. Orice vă puneţi în cap, reuşiţi, pentru că aveţi curaj şi o personalitate ce se impune uşor în orice situaţie. Nimeni nu vă poate opri şi se citeşte pe chipul dumneavoastră că sunteţi sigur pe ceea ce faceţi, iar încrederea vă dă aripi să ţintiţi din ce în ce mai sus. Poate fi momentul dumneavoastră de glorie, în care lumea vă va remarca altfel decât înainte, iar dacă v-aţi propus o anumită victorie, azi o puteţi obţine fără probleme!

Fecioară

Munciţi mult şi cu rezultate foarte bune. Lucrurile merg în sensul dorit şi şefii apreciază eforturile dumneavoastră, ori cu vorbe elogioase, ori cu recompense ce vor veni şi ele la finalul acestor eforturi. Sunteţi motivat să trageţi tare ca să ajungeţi mai repede la rezultatele visate, şi când aveţi pentru ce să munciţi, nu staţi pe gânduri şi daţi tot ce puteţi. Tot ce iese azi din mâinile dumneavoastră este demn de laudă!

Balanţă

Este o zi ca oricare alta, cu preocupări cotidiene dintre cele mai obişnuite. Mulţumiţi-vă cu rezultate modeste şi cu preocupări arhicunoscute, deoarece ele pot oferi liniştea de care aveţi nevoie.

Scorpion

Sunteţi neatent şi spuneţi vorbe care, deşi vi se par inofensive, pe alţii îi rănesc profund. O glumă, chiar dacă pare banală, poate lăsa urme asupra unor persoane mai sensibile, de aceea trebuie să fiţi atent ce spuneţi şi, mai ales, pe ce ton. Aţi putea jigni pe cineva cu o banală remarcă, de aceea trebuie să vă adaptaţi glumele şi modul de comunicare în funcţie de toanele interlocutorilor.

Săgetător

Banii pe care vă bazaţi pentru cheltuielile zilei întârzie să apară sau nu sunt de ajuns pentru tot ce v-aţi propus. Dacă aţi putea amâna marile plăţi pe altă dată, ar fi mult mai bine, ca să nu fiţi obligat să intraţi în alte datorii sau în rezervele care vă vor fi de ajutor altă dată. Toate acţiunile cu impact financiar vor suferi amânări, deci, dacă vă aşteptaţi să primiţi bani azi, ei nu vor sosi.

Capricorn

Viaţa de familie este o bucurie şi abia aşteptaţi să vă întoarceţi acasă după o zi plină la serviciu, pentru că acolo aveţi parte de cele mai calde momente şi emoţii. Staţi mai mult de vorbă cu partenerul de viaţă, discutaţi despre planurile comune de viitor, iar relaţia dintre părinţi şi copii se leagă din ce în ce mai strâns. Poate se anunţă evenimente fericite pentru familia dumneavoastră şi contribuiţi cu toţii, trup şi suflet, la materializarea acestor vise.

Vărsător

Este o zi atât de capricioasă, încât ar fi greu de spus dacă e perfectă sau dezastruoasă. Poate fi una cu mari extreme, în sensul că tot ceea ce pare groaznic acum se va rezolva ca prin minune mai târziu, dând naştere unei mari reuşite, sau viceversa, ceea ce merge excelent acum va întâlni o piedică de netrecut. Niciodată nu trebuie să fiţi sigur de un verdict până când lucrurile nu s-au aşezat definitiv în matcă.

Peşti

Ar trebui să aveţi o clonă ca să vă puteţi împărţi între multele sarcini pe care le aveţi astăzi în plan. Toţi trag de dumneavoastră de parcă aţi fi din elastic şi, pentru că nu vreţi să refuzaţi sau să dezamăgiţi pe nimeni, veţi încerca să faceţi mai multe lucruri în acelaşi timp. Totuşi, dacă nu vă concentraţi asupra unui singur plan, este foarte posibil să nu faceţi bine nici una din activităţile începute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS