30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Parcă toate merg de-a-ndoaselea azi, nu reuşiţi nimic din ce v-aţi propus. Timpul nu ţine cu dumneavoastră şi, ca să vă descurcaţi în acest hăţiş de evenimente contradictorii, trebuie să sacrificaţi planurile care nu sunt urgente. Renunţaţi la viaţa de familie pentru serviciu, la timpul liber pentru o sarcină de îndeplinit, dar, în ciuda atâtor compromisuri, azi tot nu sunteţi mulţumit cum s-au rezolvat problemele.

Taur

Sunteţi indiferent la tot ce se petrece în jur. La originea acestei pase proaste se află nişte deziluzii care vă fac să trataţi totul cu detaşare, ca şi cum nu ar fi problemele dumneavoastră. Îi lăsaţi pe alţii să se agite şi refuzaţi atât invitaţiile de a participa la diversele acţiuni ale zilei, cât şi la încercările unora de a vă face să vă simţiţi mai bine. Nu aveţi chef de discuţii, de muncă, de nimic, ci vreţi să fiţi lăsat în pace, cu ale dumneavoastră. Tendinţa spre singurătate nu vă prieşte!

Gemeni

Cel drag nu vă poate fi azi alături şi dorul pe care îl resimţiţi vă macină sufletul. Dacă este departe, faceţi tot posibilul să-l păstraţi alături de inima dumneavoastră: îi daţi mereu telefoane, îi trimiteţi mesaje sau, dacă e plecat de multă vreme de lângă dumneavoastră, vă urcaţi în primul tren şi plecaţi către el, pentru că nu mai puteţi aştepta nici o zi. La destinaţie, revederea poate fi copleşitoare pentru amândoi, deci merită efortul!

Rac

Nu se poate discuta astăzi cu dumneavoastră, sunteţi tăcut, retras, închis în carapacea dumneavoastră şi nu lăsaţi pe nimeni să se apropie. Îi ţineţi pe toţi la distanţă ca şi cum v-ar fi cei mai mari inamici, dar nu e neapărat o atitudine negativă, ci o teamă inexplicabilă de oameni. E o fobie această retragere din societate, ca şi cum aţi vrea să fiţi lăsat în pace, deşi singurătatea v-ar putea determina să creaţi nişte scenarii negative care vă vor face şi mai rău.

Leu

Vă place ceea ce se clădeşte sub ochii dumneavoastră, un plan la care contribuiţi cu pasiune, cu simţ artistic şi sensibilitate, alături de un grup de persoane care pune la fel de mult suflet ca şi dumneavoastră. De fapt, succesul acestei acţiuni depinde mult de ceea ce simte fiecare, nu neapărat de ceea ce face fiecare, pentru că este o activitate cu încărcătură spirituală, emoţională, afectivă, nu doar o banală muncă. Dacă toţi vă păstraţi bucuria de a lucra până la capăt, satisfacţia va fi maximă!

Fecioară

Nu vă vedeţi capul de griji când ceilalţi petrec în preajma dumneavoastră. Aveţi de ce să fiţi invidios, pentru că prietenii nu au problemele dumneavoastră şi nici nu vor să-şi strice buna dispoziţie ascultându-vă cum vă plângeţi. Nu vor să audă că aveţi probleme, ci îşi savurează propriile motive de bucurie. Dacă nu aţi fi atât de obsedat de necazurile personale, v-aţi putea rupe de supărări ca să vă molipsiţi de puţin optimism de la prietenii care se simt atât de bine.

Balanţă

Lucrurile par bine aşezate la locul lor, vă simţiţi în siguranţă, mulţumit de pacea care s-a instalat peste toate. Răbdarea cu care aţi tratat o situaţie ce părea să nu se mai termine odată vă este răsplătită acum de rezultatul satisfăcător, care aduce linişte în viaţa dumneavoastră. Cheia succesului, în momentele critice, constă într-o combinaţie de răbdare, aşteptare şi cumpătare ce va duce, într-un final, la soluţionarea paşnică a problemei.

Scorpion

Nimeni nu vă inspiră încredere, fugiţi de lume şi o ţineţi numai pe a dumneavoastră, chiar dacă aveţi opinii rigide şi nu întotdeauna corecte. Nu vreţi să ascultaţi opiniile celor cu care intraţi în contact, ci îi trataţi de sus, ca şi cum ar fi ultimii oameni la care aţi apela vreodată. Atitudinea dumneavoastră superioară şi îngâmfarea vă atrag critici şi bârfe, ceea ce v-ar putea irita şi mai tare, deci trebuie să mai renunţaţi la ostilităţi!

Săgetător

Sunteţi obosit, pentru că toată ziua sunteţi pe drumuri şi luaţi legătura cu foarte multă lume. Trebuie să vorbiţi, să explicaţi, să vă adaptaţi modul de comunicare în funcţie de oamenii care vă ies în cale, dar toate acestea vi se par un efort, nu o plăcere. Cu unii nu vă înţelegeţi deloc, cu alţii parcă vorbiţi limbi străine şi nu ajungeţi la nici un consens, ca atare, cel mai greu astăzi este să vă integraţi în medii aglomerate, extrem de pestriţe.

Capricorn

O ispită periculoasă trece prin viaţa dumneavoastră sentimentală şi vă pune în faţa unei probe. Să călcaţi strâmb sau nu, să gustaţi din momeală sau să vă abţineţi, spunând „nu“ marii tentaţii care vă dă târcoale? Sunteţi gata să vă trădaţi partenerul cu o aventură riscantă, de aceea mai bine nu încercaţi, pentru că aţi putea pierde prea mult din cauza unei pasiuni trecătoare. Poate că e tentant, dar nu e spre binele dumneavoastră!

Vărsător

De la o simplă vorbă pe care o persoană atrăgătoare v-o adresează azi, dumneavoastră construiţi castele de nisip. Poate vă îndrăgostiţi brusc şi aşteptaţi foarte mult de la această persoană, dar, deocamdată, nu e decât o tatonare a terenului, o încercare de apropiere. De la un zâmbet amabil, dumneavoastră vă construiţi planuri de căsătorie, dar nu cumva vă faceţi iluzii? Reveniţi cu picioarele pe pământ, înainte de a fi decepţionat.

Peşti

Salvatorul dumneavoastră, astăzi, face parte dintre persoanele apropiate: colegii de serviciu, familia, un vecin. Deci, dacă sunteţi în căutarea unui răspuns sau a unui ajutor, nu-l căutaţi prea departe. Ajunge să mărturisiţi celor din preajmă că nu ştiţi ce să faceţi într-o anumită situaţie, şi rezolvarea va apărea fără întârziere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS