5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Vă întoarceţi acasă nervos şi respingeţi orice dialog cu oricine vă iese în cale, ori pentru că sunt probleme intime, pe care nu aveţi chef să le ştie şi alţii, ori pentru că nimeni nu merită încrederea dumneavoastră. Aveţi ceva pe suflet şi nu vă puteţi elibera de stres, de aceea e bine să discutaţi cu cei dragi despre ceea ce vă frământă. Numai familia vă poate ajuta să vă eliberaţi de griji şi să vă simţiţi din nou în largul dumneavoastră.

Taur

Din cauza banilor, nu vă puteţi înţelege cu lumea din jur. Vă certaţi ori de câte ori se vorbeşte despre bani, fie despre cei pe care trebuie să-i daţi, fie despre cei pe care ar trebui să-i primiţi, dar nu sunt la nivelul aşteptărilor dumneavoastră. Conflictele pot merge atât de departe, încât să creaţi animozităţi în relaţiile de afaceri sau să vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza raportului de forţe în privinţa facturilor ce trebuie plătite.

Gemeni

Aveţi nevoie de multă linişte în jur, ca atare, dacă atmosfera în care vă desfăşuraţi activitatea este tensionată, ar fi bine să vă retrageţi în lumea dumneavoastră şi să închideţi complet uşa pentru o zi. Trebuie să vă concentraţi la un anumit proiect care nu permite nici o greşeală – pregătirea unui examen, încheierea unei lucrări pentru serviciu sau pentru şcoală – dar, dacă nu fugiţi de zgomot şi vacarm, rezultatele nu vor fi cele aşteptate de examinator sau şef.

Rac

Ceea ce v-a ţinut sub tensiune câteva ore îşi găseşte repede soluţionarea şi vă recăpătaţi buna dispoziţie imediat. Deşi aţi stat ca pe ghimpi o perioadă, acum, când vedeţi ce bine s-au reaşezat toate pe făgaşul normal, vă simţiţi mai liber, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. De fapt, orice problemă va fi dusă cu brio la capăt cu o singură condiţie: să gândiţi pozitiv în orice moment, chiar şi în cele mai dificile!

Leu

Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră într-un anturaj care nu vă inspiră încredere. Când priviţi în jur, vedeţi numai chipuri care afişează zâmbete false, pe care le bănuiţi de intenţii nesincere. Sunt şi momente în care trebuie să puneţi o mască de amabilitate şi ipocrizie pe figură pentru a trece prin piedicile zilei cu capul sus, deci nu vă supăraţi pe cei care apelează la linguşeli şi vorbe dulci pentru a-şi atinge scopurile. Şi dumneavoastră o faceţi uneori!

Fecioară

Găsiţi portiţa legală prin care puteţi să ajungeţi la ceea ce vă doriţi fără să fiţi nevoit să vă abateţi de la calea corectă. Legea ţine cu dumneavoastră, de data aceasta, şi aveţi permisiunea legală de a merge într-o anumită direcţie pe o cale care nu vă atrage nici controverse, nici sancţiuni. Nu aveţi tot timpul permisiunea să vă mişcaţi în voie, aşa că acum profitaţi de această libertate!

Balanţă

Ceva nu este în regulă în viaţa dumneavoastră personală şi vi se citeşte pe chip suferinţa. Ori aveţi pe suflet ceva despre care nu simţiţi nevoia să discutaţi cu nimeni, ori relaţia de cuplu a ajuns într-un impas care vă pune serios pe gânduri. Dialogul cu cei dragi este defectuos, pentru că nu aveţi chef să spuneţi ce vi se întâmplă, iar ei nu înţeleg ce se petrece sau cum să se poarte în faţa capriciilor dumneavoastră. Dacă nimeni nu vorbeşte, cum să găsiţi soluţia la ceea ce vă doare?

Scorpion

Simţiţi nevoia să schimbaţi locul, mediul, oamenii cu care relaţionaţi, pentru că nu vă mai simţiţi bine în anturajul din care faceţi parte. Luaţi legătura cu alte persoane decât sunteţi obişnuit şi, străini fiind, vă este greu la început să vă adaptaţi. Găsiţi în acest grup o persoană cu care discutaţi uşor şi pare să fie primul pas spre a găsi o cale către ceilalţi, pe care nu ştiţi, deocamdată, cum să-i abordaţi.

Săgetător

Deşi credeaţi că le-aţi rezolvat pe toate şi aţi atins echilibrul mult dorit în treburile dumneavoastră, iată că aţi scăpat din vedere un mic detaliu, care dă peste cap, încă o zi, toată construcţia. Nu e grav, poate să fie doar o întoarcere din drum pentru ceva neterminat la vremea potrivită, dar este enervant deoarece pierdeţi timpul. Nu spuneţi că e gata ceva înainte de a închide definitiv capitolul, din toate punctele de vedere!

Capricorn

Un proiect la care ar fi trebuit să lucraţi timp îndelungat, cu eforturi consistente şi consum maxim de energie şi timp, îl finalizaţi aproape peste noapte. Nu se ştie de unde, apare o rezolvare, o soluţionare, o veste care duce totul la îndeplinire cât aţi bate din palme. Aţi fi sperat dumneavoastră aşa ceva ieri, când nu vă vedeaţi capul de treburi?

Vărsător

Pentru că v-aţi mai eliberat de unele sarcini dificile, aveţi chef de altceva, de o provocare nouă, dar la alegerea dumneavoastră. Nu suportaţi să lucraţi ca subordonat, ci preluaţi dumneavoastră frâiele unei acţiuni şi lucrurile merg bine de la primii paşi. Aveţi libertate deplină de mişcare şi de decizie, iar rezultatele vor fi excelente, pentru că daţi randament maxim când sunteţi propriul şef sau daţi dumneavoastră altora ordine!

Peşti

Un prieten spune tot felul de aberaţii care vă rănesc profund. Nu ar merita să acordaţi atâta atenţie unor prostioare, dar pe dumneavoastră vă doare ce auziţi şi nu-i puteţi trece cu vederea răutăţile. Nu ceea ce spune e problema, ci faptul că tocmai dumneavoastră şi-a găsit să vă spună toate acestea, fără să meritaţi atitudinea sa maliţioasă. Vă daţi seama, de fapt, că acela pe care îl numeaţi prieten nu este nici pe departe aşa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS