13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Atenţie la vorbele pe care le spuneţi, mai ales atunci când discutaţi cu persoanele dragi, pentru că azi sunteţi predispus la gafe greu de reparat. Puteţi răni cu o replică pe omul care vă iubeşte şi veţi suferi dumneavoastră că l-aţi jignit, fără să fi intenţionat acest lucru. Dacă aţi chibzui puţin înaintea fiecărei fraze, aţi putea evita momente penibile.

Taur

Ar trebui să începeţi un proiect nou, dar dumneavoastrănu aveţi energie. Nu aveţi chef şi nu sunteţi motivat să depuneţi eforturi. Dacă aţi putea pasa sarcinile altei persoane, aţi fi foarte mulţumit, numai că unele treburi sunt doar ale dumneavoastră. Veţi încerca să vă concentraţi la ceea ce faceţi, dar, când lucraţi fără chef, rezultatele vor fi sub aşteptări.

Gemeni

Aşteptaţi un moment anume, anunţat pentru perioada următoare, la care veţi întâlni prieteni dragi, rude, persoane a căror prezenţă vă inspiră bucurie. Poate este vorba de o petrecere şi, deşi e prima zi din săptămână, dumneavoastră deja visaţi la weekend, când veţi ajunge într-un anturaj vesel. Primiţi o veste promiţătoare cu privire la un eveniment ce urmează să se petreacă în curând!

Rac

Sunteţi nevoit să plecaţi la drum, pentru că este nevoie de dumneavoastră pentru a rezolva o problemă urgentă. Nu o puteţi repara de la distanţă, prin telefon sau intermediar. Chiar dacă drumul nu este chiar un motiv de bucurie, măcar veţi duce la îndeplinire ceea ce vă aşteaptă la capătul acestei deplasări, ca să vă întoarceţi acasă liniştit.

Leu

Amor, distracţie, joacă, toate pot face din această zi un motiv de bucurie. Vă întâlniţi cu persoane care vă atrag şi dacă sunteţi disponibil pentru o aventură sentimentală. Poate fi o pasiune trecătoare, mâine nu va mai însemna nimic, dar pe moment vă simţiţi bine şi străluciţi, pentru că admiratorii vă fac curte.

Fecioară

Aveţi ac de cojocul celor care încearcă să vă mintă sau apelează la tertipuri pentru a vă da jos din poziţia în care v-aţi instalat pe merit. Nu vă temeţi de rivali care bârfesc, trag sfori şi spun despre dumneavoastră vrute şi nevrute! Dacă v-aţi câştigat succesul pe căi cinstite, nimeni nu vi-l poate lua. Ei vor încerca, dar nu le merge cu dumneavoastră, pentru că sunteţi mult mai bun şi mai ales corect!

Balanţă

Nu ştiţi cum să reacţionaţi în faţa unui eveniment care urmează să se petreacă în viaţa dumneavoastră. Să vă înfruptaţi din el repede sau să-l lăsaţi să se prelungească în aşa fel încât să vă bucuraţi mai multă vreme? Când e vorba de timp, nu depinde de dumneavoastră. Depinde de dumneavoastră să vă bucuraţi cât mai mult de consecinţele pozitive ale acestei zile norocoase!

Scorpion

Aveţi plăţi de făcut şi, când verificaţi contul, nu aveţi motive de bucurie. Treceţi printr-o criză financiară, nu pentru că aţi fi făcut un exces, ci pentru că numărul facturilor depăşeşte rezervele. Va trebui să le amânaţi pe unele, dar, dacă aveţi lista voastră de datornici, vă gândiţi că v-aţi putea baza pe ei. Tare v-ar fi fost necesari acei bani împrumutaţi!

Săgetător

Banii sunt principala preocupare astăzi, pentru că aveţi multe facturi de achitat, dar, mai ales, multe cumpărături de făcut. Aveaţi în plan nişte investiţii masive, şi iată că a sosit momentul să le daţi startul. Ţineţi la lista de priorităţi, pentru că tot ce aţi scris pe ea ţine de confortul casnic. Important este să vă ajungă banii!

Capricorn

Sunteţi distant la gesturile de apropiere ale persoanei iubite, nu ştiţi să-i răspundeţi cu aceeaşi căldură. Poate din prea multă timiditate, poate din teama de a nu fi înţeles greşit, preferaţi să-l lăsaţi pe el să facă primul pas. Este şi o oarecare doză de neîncredere, ţinându-l la distanţă ca să-i arătaţi că nu v-a cucerit încă.

Vărsător

Trebuie să îndulciţi tonul atunci când discutaţi cu persoana iubită, pentru că sunteţi nervos. De ce să-l răniţi pe el pentru necazurile pe care vi le-au făcut alţii? Să nu credeţi că nu are şi el problemele sale şi, totuşi, când vă vede, vă primeşte cu un zâmbet pe buze, ca să nu vă împovăreze şi cu ale lui!

Peşti

Faceţi parte dintr-un colectiv, dar nici unul din coechipieri nu vă inspiră încredere. Nu vă puteţi baza pe sprijinul lor, pentru că ei urmăresc doar propriile interese. Dacă aţi putea să vă descurcaţi şi singur, aţi fi mult mai câştigat, dar sunt momente în care lucrul în echipă este obligatoriu. Vreţi, nu vreţi, vă faceţi frate cu ei până vă atingeţi scopul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS