29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCasă nouă la „Noră pentru mama“

Casă nouă la „Noră pentru mama“

Kanal D a dat startul mult aşteptatei competiţii „Noră pentru mama“. Sezonul trei nu înseamnă doar o nouă serie a poveştilor de dragoste, ci presupune mult mai mult: o casă nouă, spaţioasă, care poate fi uşor confundată cu un mic castel, în care dragostea îşi va găsi lăcaşul, iar premiul de 500.000 de lei este cel mai mare acordat vreodată  de un reality-show în România.
Noua casă „Noră pentru mama“ va fi inaugurată sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 21.00, odată cu intrarea băieţilor în competiţie. Extrem de spaţioasă, cu mobilier nou-nouţ, cu grădini interioare, dispunând chiar de o terasă, un balcon şi de o alee romantică, noua cetate a dragostei îşi aşteaptă locuitorii la finalul acestei săptămâni.

Un test neaşteptat

Şi pentru că surprizele de toate felurile se ţin lanţ la noua ediţie, gazda, Gabriela Cristea, le-a pregătit doamnelor şi domnişoarelor din concurs o mică farsă. „Le-am prezentat o casă în care nimeni nu şi-ar dori să locuiască. Gluma a fost gustată din plin de domnişoare. Casa respectivă era diferită de ceea ce văzuseră până atunci. Pe lângă faptul că locuinţa nu era amenajată, era foarte multă dezordine şi cu greu se putea găsi un obiect funcţionabil, casa era locuită şi de … alte vietăţi! Fetele şi mamele au găsit acolo o capră, un porc, găini şi chiar un cal. Dormitoarele erau neîncăpătoare pentru cele 14 concurente şi livingul nu părea foarte spaţios, dar nici prietenos, întrucât praful depus pretutindeni cu generozitate le împiedica să se bucure de confortul unei noi locuinţe. Acesta a fost doar un test pentru ele, pe premisa că dragostea poate fi găsită oriunde. Fetele nu şi-au pierdut entuziasmul, nici buna dispoziţie… aşa că toate cele 14 concurente au trecut primul lor examen cu brio“, a precizat frumoasa brunetă de la Kanal D.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS