Acasă Magazin Ia te uită

Ia te uită

-

Solaris

Regia: Steven Soderbergh În rolurile principale: George Clooney, Natascha McElhone, Ulrich Tukur Acţiune – 2002

Dr. Chris Kelvin (George Clooney) este trimis să investigheze cauzele comportamentului straniu al unui grup de oameni de ştiinţă, aflaţi la bordul staţiei spaţiale Prometheus.

Kelvin porneşte în această călătorie la cererea prietenului său Gibarian (Ulrich Tukur), comandantul misiunii de pe Prometheus. Ajuns acolo, Kelvin este şocat de ce găseşte: Gibarian s-a sinucis, iar cei doi oameni de ştiinţă rămaşi prezintă semne de paranoia din cauza stresului provocat de rezultatele cercetărilor făcute de ei asupra planetei Solaris. Kelvin este prins în misterul acelei lumi stranii. Pe de altă parte, Solaris este o a doua şansă pentru el – aceea de a schimba deznodământul relaţiei cu soţia sa Rheya (Natascha McElhone), a cărei moarte, cu câţiva ani în urmă, continua să îl chinuiască şi să-i provoace sentimente de vinovăţie. Dar este oare posibil să schimbăm trecutul? Sau suntem condamnaţi să repetăm aceleaşi greşeli? Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 6,2.

PRO CINEMA ora 20.00

ȘTIRI VIDEO GdS

România U15 se duelează cu Cipru în ultimele jocuri ale anului

Naţionala României U15 va disputa în perioada 19-21 noiembrie două jocuri amicale în compania selecționatei Ciprului, la Centrul Național de Fotbal Buftea....

Șase transfugi intoxicaţi cu fum, găsiţi pe o navă în Portul Constanța

Șase transfugi au fost evacuați, duminică noapte, de pe o navă aflată în Portul Constanța, după ce s-au intoxicat cu fum. Incidentul s-a petrecut după ce aceştia au aprins o saltea dintr-o cabină.