19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Munca dumneavoastră a ajuns la un final. Fie că trageţi o concluzie folositoare pentru alte activităţi, în perspectivă, fie intraţi în posesia recompensei pentru care aţi depus eforturi, aveţi un sentiment de satisfacţie la sfârşitul acestei etape. Aţi muncit mult, dar a meritat, iar adevărata valoare a activităţii dumneavoastră se vede abia acum, la final. Sunteţi gata să începeţi altceva.

Taur

Nu ceea ce faceţi acum vă preocupă pe dumneavoastră, ci perspectivele acţiunii începute. Sunteţi curios încotro mergeţi, ce vă aşteaptă şi faceţi tot posibilul să urmaţi calea cea mai bună pentru a asigura o evoluţie pozitivă planurilor dumneavoastră. Aveţi sentimentul că la capătul acestui drum vă aşteaptă ceva bun: ori o recompensă deosebită, ori o etapă superioară.

Gemeni

Oricâtă dragoste ar fi în cuplu, micile incompatibilităţi tot îşi fac simţită prezenţa. Vă certaţi cu persoana iubită de la orice, dar este vorba mai mult de o luptă de orgolii, pentru că fiecare are impresia că are dreptate. Cineva trebuie să cedeze, deci ar trebui să fiţi dumneavoastră cel care stinge scânteia de scandal, pentru că nu are rost să vă certaţi de la împărţirea puterii. Aceasta oricum se va clarifica într-o zi!

Rac

Intervenţia unui rival în treburile dumneavoastră are un efect negativ: puneţi punct aici unui plan în care v-aţi pus mari speranţe. Din păcate, faptul că altcineva s-a băgat unde nu-i fierbe oala şi şi-a impus propriile păreri a făcut ca totul să se năruiască aici, iar cel care suferă sunteţi dumneavoastră. Fiţi atent altădată cu cine vă asociaţi şi la ajutorul cui apelaţi, pentru că nu toţi cei care se dau drept cunoscători chiar ştiu ce fac!

Leu

Numărul admiratorilor dumneavoastră creşte, pentru că, pur şi simplu, excelaţi în ceea ce faceţi. Ieşiţi în evidenţă, iar acolo unde este loc de succes, apar şi discipolii care vor să afle de la dumneavoastră cum aţi reuşit să ajungeţi aici. Aveţi pe cine învăţa din secretele reuşitelor dumneavoastră şi aveţi o reală plăcere să le împărtăşiţi din experienţa dumneavoastră de viaţă sau din cunoştinţele care v-au propulsat în vârf. Vă simţiţi bine în postura de lider!

Fecioară

Nu vă ajung doar declaraţiile de dragoste dulci şi frumoase, vreţi să treceţi dincolo de vorbe şi să vedeţi la persoana iubită de ce este capabilă pentru dumneavoastră. Vreţi din partea ei o garanţie că vă iubeşte, doriţi să îşi asume o sarcină pe care să o ducă la capăt şi să v-o dedice dumneavoastră.

Balanţă

Ştiţi dumneavoastră să învârtiţi aşa de bine legile, încât să ieşiţi în avantaj chiar şi în situaţiile în care alţii nu ar fi reuşit. Găsiţi acele portiţe de ieşire din orice impas, astfel încât sancţiunile să nu vă atingă. Ştiţi să vă faceţi singur dreptate şi să scoateţi adevărul la lumină – sau, dimpotrivă, să-l mascaţi bine – astfel încât să ieşiţi în avantaj oricând, având o satisfacţie că aţi învins şi de data aceasta prin forţe proprii.

Scorpion

Trebuie să vă administraţi cu maximă atenţie veniturile, pentru că, dacă azi faceţi vreun exces şi cheltuiţi într-o direcţie care nu este prioritară, mâine v-aţi putea trezi în faţa unui dezechilibru greu de reparat. Nu daţi bani decât pe facturi urgente sau obligatorii, deoarece azi trebuie să vă ocupaţi de termene-limită şi scadente, ca şi de strictul necesar. Orice abatere de la lista de cumpărături va fi în dezavantajul dumneavoastră şi riscaţi să generaţi o serie nouă de datorii.

Săgetător

Sunteţi în compania unei persoane a cărei superioritate intelectuală o recunoaşteţi. Vă simţiţi mic şi insignifiant în comparaţie cu ea, pentru că are mai multă experienţă şi se pricepe la rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi. Dacă i-aţi cere un sfat, vi l-ar da cu plăcere, dar sunteţi prea orgolios ca să o faceţi, de aceea veţi sta în banca dumneavoastră şi nu veţi scoate o vorbă, ca să nu se observe că dumneavoastră nu ştiţi ce este de făcut.

Capricorn

Nicăieri nu este mai bine ca acasă, de aceea vă întoarceţi în sânul familiei cu sufletul încărcat de dor, pentru că acolo vă simţiţi în elementul dumneavoastră. Puteţi primi musafiri sau ieşi undeva, alături de cei dragi, pentru câteva ore de libertate deplină, departe de griji, de serviciu, de sarcinile cotidiene. Nu vă puteţi permite oricând o clipă de răgaz, tocmai de aceea acum vi se pare ceva cu totul aparte, de care trebuie să profitaţi.

Vărsător

Situaţia materială precară vă face să vă comportaţi ciudat. La originea acestei stări de disconfort emoţional se află, de fapt, datoriile care vă apasă. Azi aveţi ocazia de a restabili echilibrul cu privire la unele facturi neachitate mai demult, ca atare, deturnaţi o anumită sumă dintr-un sens care nu este chiar urgent, pentru a aduce la zi nişte restanţe apăsătoare. Să vedeţi ce bine vă veţi simţi după ce le veţi achita!

Peşti

Apar tot felul de piedici mărunte, pe care altădată nici nu le-aţi fi luat în seamă, dar, de data aceasta, sunt prea multe ca să nu le remarcaţi. Orice succes minor are în spate o lungă serie de hopuri, dar important este că reuşiţi să le depăşiţi cu brio. Chiar şi în activităţile cele mai simple vă treziţi cu obstacole, ceea ce va deveni enervant la un moment dat, deci înarmaţi-vă cu răbdare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS