14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Abordaţi o atitudine foarte rezervată faţă de tot ce auziţi, nu vă implicaţi în nimic, nu acordaţi atenţie evenimentelor din jur. Unii ar spune că daţi dovadă de nepăsare şi ignoranţă, dar dumneavoastră consideraţi că nu vă priveşte ceea ce se întâmplă în jur, deci de ce să consumaţi energie inutil? De fapt, nu sunteţi atras de oamenii pe care îi întâlniţi, nici interesat de subiectele pe care le auziţi, de aceea vă vedeţi de ale dumneavoastră.

Taur

Este şansa de afirmare în carieră, deci nu staţi în umbră, fără să spuneţi nimic. Dumneavoastră deţineţi informaţia care v-ar propulsa şi aveţi soluţia problemei cu care se frământă cei de la serviciu, dar vă mai trebuie şi un dram de curaj ca să ieşiţi în faţă. Vă cam intimidează şefii sau colegii cu mai mult tupeu, de aceea speraţi să fiţi remarcat şi lăudat, deşi staţi cuminte în banca dumneavoastră. Nu e calea cea mai bună pentru a fi descoperit!

Gemeni

Jucaţi un rol important în vieţile altora, pentru că interveniţi în mod salvator cu informaţii şi sfaturi de care cineva are mare nevoie. Dumneavoastră sunteţi balsamul care alină un suflet trist şi singur, sau soluţia care îl scoate din impas pe prietenul cel mai bun, deci nu vă sfiiţi să vă oferiţi sprijinul. Veţi fi privit ca un colac de salvare pe care cineva îl caută cu disperare. Răspunsurile dumneavoastră aduc lumină şi un dram de linişte.

Rac

Vă simţiţi prins într-o capcană şi nu găsiţi deocamdată ieşirea. Căutaţi un sfat, un ajutor, o părere imparţială care să facă lumină în problema dumneavoastră, dar nu daţi de persoanele potrivite să vă ajute. Dimpotrivă, un amic vrea să vă ajute dar, în loc să vă tragă la liman, el vă afundă şi mai mult în prăpastie, pentru că nu ştie ce este de făcut în situaţia de faţă. Sunteţi influenţabil în sens negativ, iar amicul vede doar partea pesimistă a lucrurilor.

Leu

Uneori nu ştiţi să vă bucuraţi de succes nici când vi se oferă pe tavă. Chiar dacă azi aveţi ocazia de a vă vedea un vis împlinit, chiar şi fără să fi crezut vreodată că este posibil, începeţi să vă îndoiţi de reuşită şi căutaţi nod în papură. Vă puneţi întrebări care trădează neîncrederea dumneavoastră în acest succes, ca şi cum l-aţi respinge sau aţi bănui că în spatele lui se află nişte intenţii suspecte. Dacă săpaţi după secrete, le veţi şi găsi, dar stricaţi toată bucuria momentului.

Fecioară

Un plan ce părea blocat de ceva vreme capătă din nou ritm alert şi merge excelent. Nu l-aţi abandonat, deşi nu se mai urnea din loc, pentru că eraţi convins că va veni şi vremea când veţi continua acest demers, depăşind opreliştile. Este o lecţie bună de răbdare, dovedind că nu trebuie să renunţaţi la orice hop, ci doar să aşteptaţi un context favorabil unei noi evoluţii. Unele planuri merg oscilant: acum înaintează repede, acum stagnează.

Balanţă

Nu vi se permite să duceţi mai departe ce aţi început, ajungând în faţa unei restricţii de natură legală care vă opreşte tot avântul. Legea vă interzice să mergeţi pe calea pe care aţi pornit, ori pentru că nu este legal, ori pentru că nu găsiţi, deocamdată, portiţa care să vă permită continuarea afacerilor dumneavoastră. Preferaţi să renunţaţi la tot decât să mergeţi pe căi nebătătorite sau necinstite.

Scorpion

Viaţa de familie este foarte plăcută, un balsam odihnitor după o zi agitată la serviciu. Copiii vă primesc cu braţele deschise, partenerul vă acordă toată atenţia de care este capabil şi puteţi avea, laolaltă, o seară tihnită în familie. Vă preocupă pe toţi confortul din locuinţa voastră şi discutaţi despre viitoare renovări sau redecorări. Fiecare participă cu câte o idee, pe care ceilalţi o întâmpină cu bucurie.

Săgetător

Partenerul dumneavoastră cere mult şi nu mai ştiţi cum să-i intraţi în voie. E pretenţios, capricios şi, oricâte dovezi de iubire i-aţi aduce, el tot nu e mulţumit, de aceea, relaţia de cuplu va fi obositoare astăzi. Încercaţi să fiţi dumneavoastră cel tolerant şi calm, dacă vedeţi că el e sensibil la orice îi spuneţi, pentru că ar fi păcat să stricaţi armonia de acasă din cauza unor fleacuri. Mai ales chestiunile băneşti sunt cele care îl irită.

Capricorn

Va fi o zi tensionată în plan relaţional, pentru că daţi peste oameni nervoşi, care vor totul repede, fără să ţină cont că aveţi şi dumneavoastră nişte limite, că nu vă puteţi face luntre şi punte atunci când vor ei. Pretenţiile lor vă vor irita, pentru că nu puteţi suporta la nesfârşit graba şi nervii cu care vi se adresează. Toleraţi şi dumneavoastră cât puteţi, dar la un moment dat veţi răbufni.

Vărsător

Nimic nu vă face mai mare plăcere azi decât relaţia cu lumea. Discutaţi uşor, pe orice temă, vă faceţi prieteni imediat. Sunteţi foarte sociabil şi volubil. Nu este o noutate această atitudine deschisă şi amicală, pentru că se ştie ce bine vă simţiţi printre oameni! Acum aveţi şansa de a vă mări cercul de cunoştinţe, pentru că aveţi cu fiecare ceva de vorbit. Iar dacă trebuie să cuceriţi inima cuiva drag, succesul e asigurat! Excelaţi în actul comunicării.

Peşti

Nu lăsaţi pe nimeni să vă influenţeze astăzi, prefaceţi-vă că nici nu auziţi opiniile celor din jur, pentru că vă vor deruta. Aveţi de luat o decizie fermă, de aceea nu mai aveţi timp de stat la discuţii cu ceilalţi, ci să alegeţi singur ce credeţi că este mai bine, după propriile criterii. Degeaba vin ceilalţi cu alte idei. Aţi ales un drum şi pe el trebuie să mergeţi până la capăt. Nu trebuie să vă temeţi de hotărâri definitive, ci să spuneţi clar ce vă doriţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS