6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Vă retrageţi în banca dumneavoastră şi lăsaţi pe altul să conducă, deşi se ştie că vă place să fiţi primul în toate. De data aceasta, nu vă mai place să ieşiţi în faţă, ci lăsaţi pe altul să preia conducerea. Aveţi grijă, totuşi! Dacă vă retrageţi, v-aţi putea pierde poziţia de lider în unele planuri, tocmai pentru că abandonaţi competiţia prea uşor.

Taur

Primiţi de departe veştile care aduc linişte. Stăteaţi cu sufletul la gură în aşteptarea unui răspuns, care vine chiar acum şi astfel se restabileşte starea de bine de care v-aţi bucurat înainte de a începe toată tevatura în care v-aţi implicat. Totul revine la normal.

Gemeni

Sunteţi un executant exemplar, care se supune docil la ordinele şefilor. Nu comentaţi ce vi se spune şi vă vedeţi de treabă conştiincios, ca să mulţumiţi pe toată lumea. Azi nu aveţi forţa de a vă ridica împotriva atitudinii de dominare care vă mai deranjează uneori la superiorii dumneavoastră.

Rac

Sentimentele frumoase mai pot să şi moară, dacă nu sunt întreţinute. Aşa veţi simţi azi, descoperind că tot ceea ce aţi nutrit o perioadă pentru cineva nu mai există, a pălit, nu mai are aceeaşi intensitate ca la început. Riscul să vă pierdeţi dragostea pentru ceea ce înainte vi se părea esenţial este mare, deci aveţi grijă ce faceţi.

Leu

Jucaţi un rol important în planurile altora, pentru că aveţi darul de a-i stimula pe cei care au vise, dar nu au curajul de a le pune în practică. Efectul dumneavoastră mobilizator le inspiră dorinţa de a începe concret punerea în practică a planului lor măreţ, iar faptul că vă au pe dumneavoastră alături le conferă încrederea în reuşita finală.

Fecioară

Chiar dacă în jurul dumneavoastră este gălăgie, fiecare agitându-se cu câte o problemă, pe dumneavoastră vă lasă rece acest lucru! Sunteţi calm, vă respectaţi tabieturile în linişte, fără să vă lăsaţi antrenat în agitaţia inutilă. Dacă toţi ceilalţi ar lăsa un pic apele să se aşeze, ar găsi mult mai uşor soluţii, de aceea, le daţi un exemplu cu această atitudine detaşată.

Balanţă

Chiar dacă dumneavoastră aveţi un program ceva mai lejer, nu puteţi să vă bucuraţi de linişte, pentru că vă e milă să-i vedeţi pe alţii împovăraţi de sarcini. Lăsaţi deoparte orice altceva şi vă implicaţi serios în treburile colegilor dumneavoastră, cu dorinţa de a le fi de ajutor. Şi chiar le veţi fi, pentru că îi veţi vedea că se bucură când le oferiţi sprijinul.

Scorpion

Nu pasiunea pe care o investiţi în iubire contează acum cel mai mult, ci credibilitatea sentimentelor dumneavoastră. Degeaba faceţi declaraţii de dragoste înflăcărate, dacă partenerul este suspicios şi nu vă crede, deci, căutaţi alt mod de a arăta că iubiţi, care să-i inspire celui drag siguranţă.

Săgetător

Emoţiile pot fi şi constructive uneori, deoarece vă mobilizează. Chiar dacă aveţi senzaţii contradictorii, ele se acumulează ca într-un rezervor şi dau naştere acelui curaj nebun de a vă implica într-o situaţie nouă, necunoscută.

Capricorn

Intervenţia agresivă a unei persoane în treburile dumneavoastră se va dovedi nefastă, pentru că pune punct oricărei şanse de a duce mai departe ce aţi început. Ori schimbaţi macazul, renunţând la planul eşuat, ori lăsaţi apele să se liniştească, poate inamicului îi vor trece şi nervii.

 

Vărsător

Sunteţi mesagerul de pace şi fericire în calea unei persoane dragi, pentru că îi transmiteţi o veste excelentă. Vă simţiţi bine în această postură, pentru că ştiţi că vă va iubi şi mai mult, pentru că dumneavoastră aţi fost cel care i-a adus vestea cea mare. Poate sunteţi decis să faceţi o declaraţie de dragoste sau chiar o cerere în căsătorie.

Peşti

Compasiunea dumneavoastră este fără margini atunci când aveţi în faţă persoane necăjite, care trec prin mari suferinţe, mai ales din punct de vedere financiar. Un gest umanitar, o sponsorizare oferită cu dragă inimă vor aduce puţină bucurie în viaţa unor nevoiaşi, dar şi în sufletul dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS