13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Eraţi liniştit, mulţumit de felul cum s-au aşezat lucrurile, dar toată liniştea este dată peste cap de un aspect neprevăzut, care vă scoate din sărite. Nu puteţi sta locului până nu rezolvaţi problema, însă toată ziua este distrusă din cauza noutăţilor neprogramate şi iritante. Totul va reveni la normal, dar, cât timp apele sunt tulburi, sunteţi un pachet de nervi.

Taur

Faptul că puneţi punct unei situaţii care nu vă mai oferă nimic bun se va dovedi cel mai inteligent lucru pe care l-aţi putut face. Nu mai are rost să continuaţi, iar eliberarea vă aduce linişte şi un program mult mai relaxat. Uneori, nu împlinirea unui lucru aduce fericirea, ci renunţarea la ceea ce nu vă mai satisface are acelaşi efect pozitiv. Spuneţi „adio“ cu zâmbetul pe buze şi bucuraţi-vă că aţi scăpat.

Gemeni

Minciuna poate fi uneori o soluţie pentru a vă atinge un scop, de aceea nu trebuie să vă jenaţi că mai urmaţi şi căi incorecte. Puteţi avea câştig de cauză într-o situaţie în care aţi apelat la o minciună, dar, dacă a mers, n-aveţi de ce să vă simţiţi ciudat. Nu puţine sunt cazurile când incorectitudinea duce mai repede la succes decât sinceritatea.

Rac

Este un moment excelent pentru a inaugura o afacere de succes. Aveţi sumele necesare sau motivaţia financiară solidă pentru a vă apuca de treabă, chiar dacă sunteţi abia la început. E cale lungă până la succes, dar sunteţi entuziasmat, dornic să adunaţi cât mai repede roadele muncii. Puteţi investi o sumă mare într-un demers îndrăzneţ sau, dacă asta visaţi, azi vă cumpăraţi bilet de vacanţă.

Leu

Nu vă puteţi înţelege deloc cu şefii, cu părinţii, cu specialiştii mai în vârstă care vor să vă înveţe de bine, dar orgoliul nu vă lasă să acceptaţi că aţi avea nevoie de lecţii. Credeţi că le ştiţi pe toate, că aveţi experienţa necesară pentru a vă descurca într-un proiect important în carieră, dar, până la urmă, vă veţi lovi de propriile limite. Nu vă temeţi să recunoaşteţi că nu ştiţi şi acceptaţi sfaturile bătrânilor.

Fecioară

Nu puteţi merge mai departe în planurile dumneavoastră din cauza lipsei resurselor financiare. Calculaţi de mai multe ori suma necesară pentru ceea ce vă propuneţi, dar în zadar. Nu începeţi proiecte costisitoare dacă nu aveţi destui bani pentru a le realiza. Tot ce puteţi face este să mai aşteptaţi.

Balanţă

Ideile vin ca pe bandă rulantă, sunteţi un motor de soluţii şi sfaturi documentate, punându-vă astfel în valoare cunoştinţele acumulate pe parcursul pregătirii profesionale. Orice întrebare primeşte răspuns rapid, din domeniile în care v-aţi pregătit cel mai bine. Orice confruntare intelectuală vă poate avea printre învingători.

Scorpion

Când e vorba de prieteni, sunteţi dispus să lăsaţi la o parte orice problemă personală, pentru a vă dedica lor. Îi ascultaţi cu atenţie, le înţelegeţi problemele şi le oferiţi sfaturi practice când au nevoie de ele. Un singur lucru nu veţi face: nu veţi oferi sfaturile dumneavoastră, oricât de bune ar fi, dacă nu sunt solicitate, deci veţi fi alături de ei doar dacă vă cheamă.

Săgetător

Uneori este nevoie să lăsaţi orice scrupule deoparte, pentru că, dacă este în joc poziţia dumneavoastră, trebuie să uitaţi de morală şi jurăminte. Le mai încălcaţi, nu aveţi încotro, pentru că scopul dumneavoastră este prea important ca să-l rataţi din cauza unor interdicţii etice sau deontologice. Închideţi ochii, vă faceţi că nu auziţi „ce nu e voie“ şi încălcaţi normele doar pentru că aveţi un ţel egoist de atins.

Capricorn

Gelozia nu vă lasă să iubiţi sincer, îl priviţi pe cel drag de parcă v-ar fi duşman şi-l bănuiţi de tot felul de gesturi incorecte, de care poate nici măcar nu se face vinovat. Staţi la pândă ca să-i prindeţi vreun semn ascuns, care să-i trădeze eventuale intenţii rele. Această atitudine va strica atmosfera în cuplu şi va naşte tensiuni.

Vărsător

O surpriză neaşteptată vă dă peste cap ziua, dar nu este motiv de îngrijorare. Dimpotrivă, aţi fi fericit dacă fiecare schimbare de program ar fi la fel de bună. O situaţie se schimbă pe nepusă masă, aparent se destramă tot ce aţi plănuit, dar vi se oferă o alternativă mai bună. Chiar dacă lucrurile nu au mers conform planurilor, iată că şi răsturnările de situaţie pot fi excelente!

Peşti

Călătoriile de azi sunt mari consumatoare de timp, de energie şi de bani, deci trebuie să aveţi suficiente resurse dacă plecaţi la drum. Nu porniţi în călătorie cu rezerve minime, pentru că le-aţi putea epuiza după primii kilometri şi va trebui, apoi, să găsiţi soluţii pentru a nu vă strica plimbarea din cauza unor calcule greşite, la plecare. Aţi putea fi trimis în delegaţie de serviciu, lăsând alte treburi nerezolvate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS