14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024

Scurte ştiri

Obez transportat cu motostivuitorul

Mexicanul Manuel Uribe, care cântăreşte 310 kilograme, şi-a părăsit duminică locuinţa pentru prima dată după cinci luni. După cum informează Krone.at, patul construit special pentru Manuel a fost transportat cu ajutorul unui motostivuitor până la un camion, care l-a dus pe mexican din Monterrey până la un lac din nordul ţării. Uribe s-a relaxat pe malul bălţii împreună cu prietena sa, Claudia. Cei doi amorezi au luat împreună masa de prânz, constând din fructe de mare, şi s-au bucurat de aerul proaspăt. În glumă, Uribe i-a propus proprietarului unei bărci să îi împrumute ambarcaţiunea. „Mi-ar plăcea să fac o excursie, însă cred că barca nu ar rezista. Poate peste câţiva ani“, a spus Uribe. În urmă cu doi ani, mexicanul a fost declarat cel mai gras bărbat din lume. Atunci el cântărea 560 de kilograme. În urma unui regim strict, mexicanul a slăbit 250 de kilograme.

Ieşit din comă cu hitul Satisfaction

După ce a stat peste zece săptămâni în comă, britanicul Sam Carter şi-a revenit după ce a ascultat celebrul hit „(I Can’t Get no) Satisfaction“ al veteranilor de la Rolling Stones. Din câte se pare, acesta a fost primul disc achiziţionat de Sam în tinereţe. „Această melodie mi-a adus aminte de adolescenţă. Am simţit dintr-o dată ca o descărcare de energie“, a povestit pacientul.

Medicii consideră revenirea la viaţă a lui Carter un miracol. Acesta intrase în comă în urma unei forme grave de anemie. La cererea soţiei acestuia, Eva, medicii de la Stoke City General Hospital din Londra „i-au administrat“ trei zile de muzică rock în căşti. Deşi nu îi dădeau decât 30 la sută şanse de supravieţuire, pensionarul şi-a revenit graţie muzicii rockerilor conduşi de Mick Jagger. „Am simţit aceeaşi emoţie ca la 17 ani, după ce am ascultat prima dată discul pe care tocmai îl cumpărasem. Aş vrea să le mulţumesc lui Mick Jagger şi celorlalţi membri ai formaţiei Rolling Stones, pentru că datorită lor acum mă simt un campion“, a spus Carter.

Finlandezii – campioni mondiali la transpirat

Când vine vorba de rezistenţa la căldură, finlandezii par de neînvins. Şi la ediţia din acest an a Campionatului Mondial de saună, care s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul Heinola, finlandezii şi-au confirmat supremaţia atât în concursul dedicat femeilor, cât şi în cel al bărbaţilor. „Este minunat! Un vis a devenit realitate“, a declarat campionul Bjarne Hermansson, care a rezistat la 110 grade Celsius 18 minute şi 15 secunde. Locul doi a revenit unui concurent din Belgia. În ceea ce le priveşte pe doamne, titlul i-a revenit finlandezei Leila Kulin, care a rezistat cinci minute şi 21 de secunde în saună, cu doar o secundă mai mult decât rusoaica Natalja Tryfanawa. La concursul din acest an, au participat 164 de concurenţi din 23 de ţări, printre care Canada, China şi Germania.

Kate Moss, la altar

Controversatul topmodel Kate Moss a decis să îi jure iubire eternă actualului său partener, Jamie Hince. După cum informează Krone.at, modelul a anunţat fericita veste la o petrecere dată la vila din Ibiza a make-up artistului Charlotte Tilbury. Moss a ales deja şi o locaţie pentru ceremonie: ferma din Irlanda a hair-stylistului ei, James Brown. „Kate le-a spus tuturor că ea şi Jamie au făcut o înţelegere să se căsătorească anul acesta. Ne-a spus: «Luaţi-vă liber în decembrie!». A stabilit deja un loc de întâlnire. James Brown are o fermă în Irlanda şi îi dă voie să facă nunta acolo. Îi place, pentru că ferma e izolată. Astfel, nu vine nimeni neinvitat acolo“, a dezvăluit un apropiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS