28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Aveţi de-a face numai cu persoane pe care nu vă puteţi baza. Unele sunt superficiale şi aeriene, puse mereu pe şotii, fără să vă ajute cu nimic concret, în timp ce altele nu vor să intervină, stând pe margine, distante şi indiferente la eventualele dumneavoastră solicitări. Cu alte cuvinte, trebuie să vă descurcaţi singur, fără sprijin din afară, pentru că nu aveţi norocul unor colaboratori de nădejde.

Taur

Iubirea este dulce, frumoasă, sensibilă, iar alături de cel pentru care nutriţi sentimente intense sunteţi în al nouălea cer. Nimic nu vi se pare mai frumos decât o zi alături de cel drag sau de familie, oferindu-vă unii altora atenţie şi afecţiune la cote maxime. Sunteţi mai romantic ca niciodată, senzual şi tandru, apropiat şi blând şi faceţi în aşa fel încât şi celălalt să se simtă la fel de bine ca dumneavoastră.

Gemeni

Comunicarea în cuplu este excelentă, dar, pentru că asul comunicării sunteţi dumneavoastră, ar trebui ca partenerul să vă lase să luaţi deciziile pentru amândoi. El să se ocupe de partea sensibilă a relaţiei şi astfel, combinând cele două planuri – raţiune şi dragoste -, să trăiţi momente excelente în doi. Este vremea unor schimbări în cuplu, deci, trebuie să luaţi o hotărâre fermă pentru amândoi.

Rac

Toate parcă merg de-a-ndoaselea. Tot ce încercaţi dă greş, mâna întinsă spre dialog este respinsă, iar piedicile apar la tot pasul. Nici nu ştiţi ce să mai faceţi ca să depăşiţi acest impas şi, pentru că nu apar soluţii rapide, alunecaţi spre pesimism şi neputinţă. Nici nu încercaţi şi spuneţi „nu se poate“, iar gândirea negativă care pune stăpânire pe dumneavoastră face mai rău decât problemele în sine. Nu vă lăsaţi doborât de un hop.

Leu

Intuiţia vă atrage atenţia că mai există o faţetă a situaţiei în care sunteţi implicat, că nu se rezumă doar la ce se vede cu ochiul liber, ci ar mai fi ceva ascuns în spatele unei măşti, deocamdată, impenetrabile. Aveţi răbdare, aceasta va cădea şi veţi descoperi adevărul, înainte de a fi păcălit. Nu vă bazaţi niciodată pe ceea ce vi se arată, ci căutaţi şi dincolo de aparenţe.

Fecioară

Faceţi parte dintr-o echipă cu un scop comun, la care fiecare îşi aduce contribuţia în mod egal, fără a aştepta mai mult de la celălalt şi fără a se simţi defavorizat. Fiecare munceşte şi primeşte la fel, tocmai de aceea vă place să lucraţi alături de ei, întrucât vă respectaţi şi vă apreciaţi unii altora munca. Din această colaborare se vor naşte rezultate de care veţi fi mândri. Aţi muncit împreună, împărţiţi şi roadele împreună.

Balanţă

Pentru că dumneavoastră nu aveţi încredere în mersul evenimentelor, e normal ca totul să stagneze, pentru că nu mai puneţi umărul la desfăşurarea lor. Le trataţi cu indiferenţă, le priviţi cu un ochi critic şi cu multă prudenţă, convins că nu se va ajunge la un rezultat benefic. Preferaţi să nu vă băgaţi, să lăsaţi totul pe umerii altora, ba chiar faceţi tot posibilul să opriţi cursul lucrurilor, pentru că simţiţi că nu duc nicăieri. Suspiciunea poate strica totul.

Scorpion

O zi banală şi calmă, cum nu aţi mai avut de mult. Nu se petrece nimic interesant, ci orele trec fără să lase nimic în urmă. Poate chiar monotonia acestei zile vă oboseşte, pentru că, stând degeaba şi aşteptând ceva nou, puteţi consuma inutil timp preţios. Dacă tot nu apare nimic interesant în program, odihniţi-vă mai mult sau aduceţi-vă aminte de acele mărunţişuri de care nu aţi avut timp până acum.

Săgetător

Aveţi bani şi se anunţă şi alte creşteri financiare, pentru că afacerile prosperă, iar situaţia materială este din ce în ce mai bună. Aveţi toate motivele să vă faceţi planuri noi cu banii de care dispuneţi, pentru că sunt suficienţi pentru a-i investi în acţiuni profitabile. Sumele provin din colaborări rentabile, la care v-aţi adus contribuţia cu succes. Puteţi merge fără griji la cumpărături, să vă înnoiţi din cap până-n picioare.

Capricorn

Din dragoste, sunteţi dispus să faceţi şi compromisuri, pentru a-i demonstra celuilalt că aveţi încredere în viitorul cuplului şi că merită să luptaţi. Chiar dacă el nu va şti să vă mulţumească pe măsura sacrificiilor dumneavoastră, veţi merge mai departe şi veţi investi la fel de mult, pentru că vreţi ca această relaţie să continue.

Vărsător

Nu contează toate nemulţumirile zilei, întâlnite la serviciu sau în relaţia cu lumea, întrucât cei dragi vor şti să vă abată gândul de la probleme imediat ce vă întoarceţi acasă. Atmosfera de familie este destinsă, relaxantă şi nicăieri nu vă simţiţi mai ocrotit decât alături de partenerul de viaţă, de părinţi sau de copii. Dacă aţi reuşi să vă adunaţi toţi în jurul mesei, pentru a pune ţara la cale, veţi vedea că tot ce se petrece acasă este mult mai plăcut decât ceea ce aţi întâlnit pe parcursul zilei.

Peşti

Vă concentraţi la serviciu şi reuşiţi să duceţi la bun sfârşit o mulţime de planuri cărora nu le-aţi găsit soluţii înainte. Poate nu apare nimic care să vă distragă atenţia, deci, puteţi să vă aplecaţi prioritar asupra celui mai important proiect de serviciu, aducându-l cu succes într-o fază stabilă. Dacă nu a mers ceva bine zilele trecute, acum puteţi readuce totul la normal, regăsind liniştea de care aveaţi nevoie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS