15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nu ştiţi cum să interpretaţi răceala partenerului, pentru că, deşi ştiţi că are sentimente profunde pentru dumneavoastră, păstrează distanţa şi nu vă oferă atenţia aşteptată. Este o atitudine raţională, ce depăşeşte faza iubirii pasionale şi trece la maturitatea în gândire, necesară pentru o relaţie de succes. Poate este vorba şi de un dram de interes în iubirea voastră, dar nu strică.

Taur

Succesele profesionale pot ajunge azi la vârf, iar faima vi se răspândeşte. Se aude despre dumneavoastră în presă, apăreţi la televizor în vreun interviu sau reputaţia dumneavoastră creşte, transmisă de la o persoană la alta, deoarece sunteţi eroul principal al unei mari reuşite. Sunteţi mândru şi culegeţi laurii victoriei prin produsul minţii dumneavoastră sau prin realizări la serviciu. Şefii vă vor aprecia şi v-ar putea oferi şansa unei promovări.

Gemeni

Deşi luaţi legătura cu multă lume, nu reuşiţi să vă adaptaţi modul de a discuta în funcţie de caracterul fiecăruia. Uneori mai faceţi gafe şi vă enervaţi pe oamenii care vă vorbesc calm sau rămâneţi pasiv la încercările unora de a vă dinamiza mai mult. Ar trebui să păstraţi un echilibru între pasivitate şi acţiune, astfel încât să acţionaţi de fiecare dată conform situaţiei.

Rac

Sunteţi extrem de neatent cu banii de care dispuneţi şi aţi putea intra în rezervele pe care le-aţi strâns cu greu. Atras de un capriciu de moment, aruncaţi banii în stânga şi-n dreapta, fără sa vă gândiţi la utilitatea cumpărăturilor dumneavoastră. Vă place să cumpăraţi, dar mâine v-aţi putea trezi fără bani în cont şi veţi regreta amarnic lipsa de cumpătare de acum. Încercaţi să vă rezumaţi la sume mici şi la strictul necesar, altfel…

Leu

Simţiţi de la o poştă profitorii care vor să vă câştige încrederea prin căi incorecte. Fiţi atent în cine vă încredeţi, pentru că minciuna stă la pândă, dar nu vă poate păcăli nimeni acum. Aveţi capacitatea de a demasca mincinoşii şi de a vă răzbuna pe ei, chiar dacă vă veţi strica ziua din cauza lor. Vă dezlănţuiţi nervii exact pe oamenii care nu merită încrederea dumneavoastră, aşa că nu vă pare rău de reacţia dumneavoastră.

Fecioară

Dacă plecaţi la drum, la destinaţie vă aşteaptă persoane simpatice, prieteni amuzanţi, iar atmosfera este relaxantă, veştile care vin azi de departe anunţă viitoare nunţi la care veţi fi invitat, reuşite legate de perioada imediat următoare sau acţiuni pe care faceţi tot posibilul să le duceţi la bun sfârşit. Colaborarea cu ceilalţi este fructuoasă, dar aţi putea afla o informaţie cu privire la plecarea unui coleg, ceea ce vă afectează.

Balanţă

Îndoiala vă face să vă purtaţi ciudat. Pentru că nu cunoaşteţi foarte bine situaţia, aveţi tendinţa de a vă comporta diferit de la o oră la alta, în funcţie de noutăţile pe care le aflaţi. Dacă cineva spune că e bine, vă bucuraţi şi trageţi nădejde în succes. Dacă altul vine şi se plânge, vă influenţează negativ şi vă pierdeţi încrederea în reuşită. Sunteţi atât de schimbător şi de capricios, încât nici dumneavoastră nu vă mai înţelegeţi.

Scorpion

Ceea ce începeţi azi cu mult avânt se va dovedi un pas greşit, pentru că nu aţi ales bine momentul începutului. Dacă aţi putea amâna marea inaugurare pentru altă zi, aţi fi mult mai câştigat, deoarece planul care porneşte azi cu mult alai, până la urmă va fi un mare insucces. De fapt, la originea eşecului se află şi intervenţiile negative ale altor persoane, dar şi propriile dumneavoastră tentative de a merge pe căi ocolite şi obscure.

Săgetător

Aşteptaţi cu sufletul la gură o anumită veste pe care o consideraţi importantă pentru viitorul planurilor începute. Cât timp nu venea, eraţi nervos, agitat, stăteaţi mereu cu ochii pe telefon sau pe poştaş, dar iată că aşteptarea dumneavoastră este încununată de succes. Totul revine la normal acum, vă liniştiţi, vă bucuraţi de rezolvarea acestei situaţii şi vă puteţi gândi la paşii următori.

Capricorn

Intervenţia dumneavoastră în afacerile altora are un efect eliberator, parcă aţi fi un balsam pentru cei care trec prin momente dificile, pentru că vocea dumneavoastră le inspiră calm, ajutorul dumneavoastră le dă încredere, prezenţa dumneavoastră îi alină, deci sunteţi eroul lor, pentru o zi. Nu faceţi nimic în mod special, pentru că nu preluaţi pe umerii dumneavoastră necazurile altora, dar susţinerea morală contează enorm pentru ca ei să-şi regăsească pacea.

Vărsător

Nu vă aşteptaţi la asemenea reacţie din partea unui prieten, care refuză să vă fie alături într-un moment dificil sau se preface că nu existaţi. Este de-a dreptul jignitoare atitudinea sa, suferiţi profund că a putut să se comporte astfel cu dumneavoastră, după tot ce aţi făcut pentru el, dar este una dintre metodele prin care puteţi afla cine vă este prieten adevărat şi cine nu. Dacă e surd la nevoile dumneavoastră, mai gândiţi-vă dacă merită să-l aveţi în preajmă.

Peşti

Un mare succes în carieră vă propulsează direct în frunte, cu şansa de a prelua o funcţie de conducere. Şefii sunt mulţumiţi de dumneavoastră şi vă recompensează pentru reuşita dumneavoastră răsunătoare. Aveţi de ce să fiţi fericit, pentru că eforturile investite în acest proiect au ajuns într-un punct în care puteţi culege roadele. O veste excelentă legată de profesia dumneavoastră vă face să vă simţiţi important.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS