10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Cariera cere mai multă atenţie acum pentru că sunteţi în faţa unei confruntări profesionale extrem de dificile şi importante, esenţială pentru viitorul dumneavoastră ca angajat. Luaţi lucrurile foarte în serios, nu vă jucaţi nici o clipă cu reputaţia dumneavoastră la locul de muncă, deci trebuie să acceptaţi provocarea cu maximă conştiinciozitate. Veţi face faţă, numai dacă vă concentraţi la ce aveţi de făcut!

Taur

Sunteţi mulţumit de felul cum merg unele lucruri la serviciu. Se prefigurează evenimente de succes în cariera dumneavoastră, pentru care vă pregătiţi serios. Aveţi mult de învăţat, dar totul merge excelent, sunteţi satisfăcut de ritmul în care se clădeşte proiectul la care visaţi. Nu sunteţi singur în acest demers, aveţi alături colegi de nădejde, care pun umărul alături de dumneavoastră pentru succesul final.

Gemeni

Aşteptaţi dovezi concrete de dragoste, nu ajung doar vorbele frumoase. De data aceasta, nu mai treceţi totul doar prin prisma inimii, ci urmăriţi şi ceva anume: stabilitate, siguranţă, un viitor mai bine conturat. Deveniţi din ce în ce mai sigur de sentimentele partenerului dumneavoastră, care ştie să vă arate ce simte.

Rac

Nu sunteţi mulţumit de cunoştinţele dumneavoastră într-o confruntare de idei din care altul iese câştigător. Nu aveţi încredere în puterea de decizie, nu aveţi experienţa necesară pentru a vă impune în faţa altora, deci tot ce vă doriţi e să rămâneţi în umbră. Nu e momentul dumneavoastră de glorie în chestiuni intelectuale, deci mai bine aţi amâna eventualele confruntări profesionale în care ar trebui să vă remarcaţi. Dacă aveţi totuşi vreun examen de susţinut, nu va fi de succes.

Leu

Noroc că aveţi simţul umorului foarte dezvoltat pentru că veţi trece peste unele dispute cam agresive mult mai uşor. Nu puneţi la suflet ce auziţi, răstălmăciţi eventualele critici şi le transformaţi în glumă. Puteţi depăşi cu succes orice situaţie conflictuală tensionată datorită spiritului dumneavoastră pozitiv. Dacă vă păstraţi zâmbetul pe chip, toate vi se par un fleac şi nu vă mai dor răutăţile unora.

Fecioară

Acţiunile în care sunteţi implicat evoluează lent, dar vă place acest ritm, pentru că vă permite răgazul necesar de a le face pe toate în tihnă. Când nu sunteţi împins de la spate de termene-limită, luaţi decizii mult mai bune, deci veţi aprecia foarte mult timpul pe care îl aveţi la dispoziţie. Veţi ajunge într-o zi la rezultatele sperate, chiar dacă nu imediat, iar satisfacţia va fi deplină la final.

Balanţă

Un vis de altădată, pe care l-aţi abandonat cândva pentru că nu aveaţi mijloacele de a-l transforma în realitate, poate reveni în actualitate la fel de intens ca la început. Aveţi acum şansa de a-l vedea împlinit. Totul poate fi atins dacă nu renunţaţi la visele dumneavoastră. Chiar dacă nu imediat, va veni şi vremea lor odată!

Scorpion

Uneori, dragostea poarte fi un chin. Relaţia cu partenerul e tensionată, apăsătoare, aproape că preferaţi să staţi fără el decât să vă ciondăniţi întruna. Unul dintre voi trebuie totuşi să cedeze şi să încerce să restabilească armonia în cuplu, pentru că ar fi păcat să vă stricaţi ziua privindu-vă cu ostilitate unul pe altul. Neînţelegerile pot fi depăşite rapid dacă aşezaţi amândoi sentimentele pe primul loc.

Săgetător

Aţi sperat o anumită reacţie de la persoana iubită, însă aceasta rămâne impasibilă şi rece la gesturile dumneavoastră de iubire. Nu primiţi aceleaşi semne de afecţiune de la cel drag, ceea ce vă doare, dar sunteţi suficient de răbdător şi de tolerant încât să aşteptaţi să se trezească. Nu e momentul cel mai bun pentru o discuţie cu partenerul.

Capricorn

În familia dumneavoastră, au loc evenimente care vă apropie mai mult, ce adună la un loc părinţi şi copii, veri şi mătuşi. Parcă ar fi o zi perfectă de vacanţă, în care aveţi mai mult timp de petrecut cu oamenii a căror prezenţă vi se pare agreabilă, fie că e vorba de prietenii cei mai buni, fie de propriii dumneavoastră copii. Pentru o zi, parcă nu aveţi nici o grijă!

Vărsător

Chiar dacă nu aveţi acum parte de cele mai mari victorii, adunaţi totuşi, în agendă, câteva reuşite minore, care vă inspiră acel sentiment că primiţi ce vi se cuvine. Aveţi câştig de cauză în dispute mărunte, aparent fără nici o însemnătate, dar sunt suficient de importante pentru liniştea dumneavoastră interioară. Faceţi puţină ordine în treburile dumneavoastră de zi cu zi, pentru că aveţi timpul necesar pentru o mai bună organizare.

Peşti

Aţi finalizat o situaţie care nu vă mai aducea nici un fel de avantaj şi, pentru că s-a terminat, vă simţiţi foarte bine. Puteţi răsufla uşurat fiindcă ce a fost mai greu a trecut. Nici nu credeaţi că un sfârşit poate fi atât de bun şi, când priviţi înapoi, aveţi un sentiment de satisfacţie că aţi avut tăria şi curajul de a spune „adio“ în momentul cel mai potrivit pentru a vă elibera de povară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU