26.2 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Aveaţi un vis pentru care aţi urmat câţiva paşi până acum, dar, brusc, ajungeţi într-un impas care vă reduce masiv speranţele că el ar mai putea fi materializat vreodată.

Taur

Sunteţi într-un impas provocat de intervenţia negativă în planurile dumneavoastră a unei persoane care v-a încurcat cumplit. V-aţi lăsat influenţat de ea şi acum sunteţi blocat într-o situaţie nedorită.

Gemeni

Nu sunteţi sigur pe dragostea ce o simţiţi, nu ştiţi ce reacţie ar declanşa o eventuală mărturisire, de aceea păstraţi totul pentru dumneavoastră, pentru un moment mai potrivit unei discuţii între patru ochi.

Rac

Aţi tolerat cât aţi tolerat o situaţie defavorabilă, în care v-aţi simţit neglijat, dar vremea revanşei a sosit. Acum puteţi recăpăta ce era al dumneavoastră de drept, reveniţi la normal şi vă faceţi singur dreptate.

Leu

Porniţi cu mult elan o acţiune nouă, care pare să evolueze bine la început, dar nu durează mult şi apar piedicile. Asemenea obstacole nu vă vor opri din avânt, ci, dimpotrivă, descoperiţi rezerve de energie şi de voinţă care vă susţin în drumul spre scopul propus.

Fecioară

Chiar dacă aveţi alături de dumneavoastră un partener de nădejde, cu care de obicei comunicaţi eficient, de data aceasta parcă fiecare merge în direcţii opuse. E doar o neînţelegere inerentă în orice cuplu.

Balanţă

Viaţa sentimentală se animă, sunteţi cuprins de pasiune, de iubire, de sentimente noi din ce în ce mai aprinse. Poate tocmai aţi descoperit o persoană nouă în anturaj şi inima începe să vă bată mai puternic.

Scorpion

De unde vă aşteptaţi mai puţin, puteţi primi azi o idee salvatoare care vă ajută să duceţi la împlinire un proiect important. Degeaba apelaţi la prieteni, la rude, la colegii cei mai apropiaţi, pentru că nu ei deţin cheia problemei, ci o persoană străină, care apare la momentul potrivit.

Săgetător

Nu vă simţiţi deloc în apele dumneavoastră din cauza unui factor perturbator din anturaj, în preajma căruia nu sunteţi deloc relaxat. Tot ce vă doriţi e să plecaţi de acolo sau să dispară cel a cărui prezenţă vi se pare dezagreabilă.

Capricorn

Călătoriile vă fac bine, au un efect pozitiv asupra dumneavoastră şi nimic nu vă relaxează mai mult decât o plimbare cu parapanta, cu vaporaşul etc. Aveţi ocazia să vă deplasaţi cu mijloace de transport originale, la care doar visaţi.

Vărsător

O gafă comisă din cauza încrederii prea mari în succes vă poate demonstra că niciodată nu trebuie să fiţi atât de sigur pe reuşită. Primiţi o lecţie bună, prin care vă maturizaţi.

Peşti

Nu vă place să vă sacrificaţi mereu pentru alţii, care au mai mult tupeu şi vă dau la o parte. Aveţi şi dumneavoastră un cuvânt de spus şi aveţi calităţi care se cer puse în valoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS