28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Răbdarea vă este pusă la încercare. Timpul trece greu, agenda de sarcini este arhiplină şi simţiţi că ziua asta nu mai trece. Nu că aţi fi grăbit să ajungeţi mai repede undeva, dar sunteţi obosit şi nu vă place atmosfera apăsătoare şi lentă a acestei zilei. Dacă aţi putea să o folosiţi pentru ceva mai multă odihnă, aţi fi cel mai câştigat, dar, totuşi, aveţi multe de făcut.

Taur

Aţi participat la rezolvarea problemei unei persoane, iar acum e vremea recunoştinţei. Veţi vedea pe chipul său satisfacţia, mulţumirea că totul s-a terminat în favoarea sa şi doreşte să-şi manifeste bucuria în compania dumneavoastră, pentru că aţi avut un rol important în succesul dobândit. Nu vreţi altceva decât un simplu mulţumesc sau să vă ajute şi ea când va fi cazul.

Gemeni

Prietenia contează enorm astăzi şi tot ce doriţi este să staţi câteva ore în compania celor de aceeaşi vârstă, cu care aveţi aceleaşi preocupări. Dialogul merge uşor, susţinerea este vie şi reciprocă şi veţi aprecia încă o dată cât de importanţi sunt prietenii. Şi dumneavoastră le-aţi fost alături altădată, iar acum au şi ei ocazia de a se revanşa.

Rac

Este o zi veselă şi lipsită de griji. Dacă nu sunteţi deja pe malul mării, cu o bere rece în mână, atunci faceţi-vă puţin timp pentru divertisment la finalul zilei. Adunaţi-vă prietenii, pentru că puteţi avea parte de câteva ore de distracţie maximă, chiar dacă sunteţi la mijloc de săptămână. Primiţi veşti bune, amuzante sau întâlniţi oameni tineri şi simpatici care vă fac să vă simţiţi excelent.

Leu

Viaţa de familie este un motiv de fericire. Relaţia dintre părinţi şi copii, dintre frate şi soră, dintre partenerii de viaţă este atât de destinsă şi de frumoasă, încât este o plăcere să petreceţi împreună mai mult timp acasă. Discutaţi deschis, împărtăşiţi problemele zilei şi planurile de viitor. Numai din dialog sincer şi deschis apar idei care vă încântă pe toţi şi vă implicaţi unul în viaţa celuilalt.

Fecioară

Nu comunicaţi bine cu unii colaboratori, care nu au chef să stea la discuţii şi devin ostili când vine vorba de reciprocitate. Dacă ar fi să faceţi dumneavoastră totul pentru ei e de acceptat, dar să dea şi ei ceva în schimb… nu prea. Nu aşteptaţi de la colegi mai mult decât pot ei oferi, ca să nu fiţi dezamăgit, dar nici nu vă sacrificaţi pentru binele lor.

Balanţă

Sunteţi foarte capricios. Ba sunteţi retras şi recalcitrant, fără chef să vă implicaţi în nimic, ba vă cuprinde, brusc, o energie fantastică. E greu să păstraţi un echilibru în acest raport de forţe, de aceea e bine să canalizaţi fiecare energie în direcţia care vi se potriveşte. Pasivitatea – în acţiuni care cer prudenţă şi analiză la rece, dinamismul – în cele care cer îndrăzneală şi acţionare rapidă.

Scorpion

Primiţi de la oameni tot felul de sfaturi sau păreri care mai mult vă îngrijorează. Fiecare prezintă viitorul în lumini foarte sumbre, astfel încât consideraţi că nu aveţi nici o şansă în ce v-aţi propus, de aceea ar fi bine să vă faceţi că nu auziţi opiniile contradictorii din jur. Unii nu sunt obiectivi sau sunt invidioşi şi pot să descrie direcţia în culori întunecate intenţionat, deşi realitatea poate fi alta. Bazaţi-vă numai pe ceea ce vreţi dumneavoastră.

Săgetător

Scăpaţi de o problemă şi, dintr-o dată, orizonturile se luminează. Tot greul a trecut, astfel încât nu vă vine să credeţi cât de relaxat puteţi sta acum. Nu vă mai gândiţi la tot ce a fost, vă simţiţi eliberat de o povară şi găsiţi puţin timp numai pentru dumneavoastră, pentru plăcerile personale. Nu vă gândiţi la greutăţi într-o astfel de zi, ci dedicaţi-vă acelor lucruri care vă umplu sufletul de bucurie: artă, hobby-uri, iubire, prieteni, natură.

Capricorn

Sunteţi obligat să plecaţi la drum şi, deşi la început aveţi rezerve dacă e momentul cel mai bun pentru o deplasare, veţi descoperi pe parcurs câtă nevoie aveaţi de această ieşire. Parcă vi se încarcă bateriile, deoarece întâlniţi oameni cu care vă face plăcere să vorbiţi sau să participaţi la evenimente. Ceea ce v-aţi propus la plecare este îndeplinit, deci, sunt călătorii de succes.

Vărsător

Sunteţi lăudat la serviciu pentru ideile dumneavoastră îndrăzneţe, pentru originalitatea cu care rezolvaţi sarcinile profesionale, pentru energia pe care o investiţi în tot ce aveţi de făcut. Cu asemenea calităţi, ar fi normal să vi se propună o funcţie de conducere sau de răspundere, deci profitaţi de auspiciile norocoase ale zilei, pentru a vă remarca. Poate fi şansa dumneavoastră de propulsare spre vârf, iar şefii dumneavoastră apreciază sincer.

Peşti

Dacă nu apare ceva interesant în program, veţi considera această zi ratată. Lipsită de noutate, de strălucire, de provocare, e ca şi cum n-ar exista, deci banalitatea mai mult vă oboseşte şi vă dezamăgeşte. Aşteptaţi inutil ceva interesant astăzi, nu vă faceţi iluzii degeaba, pentru că vă veţi întoarce acasă întristat că nu aveţi nimic deosebit de povestit. Există şi astfel de zile monotone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS