13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nu sunteţi mulţumit de rezultatele eforturilor depuse, pentru că altceva aţi sperat la început. Acum, când observaţi că tot ce aţi clădit nu a ajuns acolo unde credeaţi, începeţi să vă pierdeţi interesul şi sunteţi gata să abandonaţi. Mai încercaţi şi abia după aceea, dacă tot nu merge, gândiţi-vă să renunţaţi, pentru că totuşi se mai poate face ceva.

Taur

Nu priviţi cu optimism perioada următoare. Se apropie seria marilor datorii, a marilor plăţi sau aveţi de achitat o rată ce vă stă pe cap ca o povară, de aceea nu aveţi nici o plăcere când vă gândiţi la bani. Aţi avea nevoie de mai mulţi bani pentru a face faţă plăţilor.

Gemeni

Şansa unei pasiuni fulgerătoare trece prin calea dumneavoastră, deci, dacă eraţi în căutarea unei idile intense sau a unei poveşti de dragoste aprinse, deschideţi-vă inima. Aţi putea fi cucerit de o persoană plăcută, frumoasă, atrăgătoare. Depinde cum ştiţi să menţineţi vii aceste emoţii!

Rac

Nu lăsaţi inima să-şi spună cuvântul în decizia pe care trebuie s-o luaţi azi, pentru că aţi putea face o alegere subiectivă. Nu vă luaţi după simpatii şi antipatii, după plăceri şi repulsii, pentru că nu după aceste criterii faceţi cea mai bună alegere.

Leu

Vă simţiţi obligat să urmaţi nişte reguli cu care nu sunteţi de acord. Unele sunt legate de termene şi vi se spune să aveţi răbdare, să urmaţi un ritm mai lent de înaintare, or, dumneavoastră sunteţi genul de om căruia îi place să ajungă repede la scopul propus.

Fecioară

Aveţi parte de un succes de toată frumuseţea, care vă propulsează direct în frunte. Este şansa dumneavoastră, deci, profitaţi de ea, fără să vă mai puneţi atâtea întrebări, cum faceţi de obicei. Puneţi mâna pe noroc în prima clipă şi bucuraţi-vă că aţi avut asemenea ocazie.

Balanţă

Mediul în care nimeriţi este foarte animat, tensionat de unele stări de conflict ce stau încă în faşă. Aşteaptă să se descătuşeze la prima scânteie şi aţi putea fi şi dumneavoastră direct implicat. Certurile stau să înceapă!

Scorpion

Luaţi decizia unei schimbări de direcţie în programul de azi. Nu duceţi mai departe ceea ce aţi început nu demult, ci faceţi cu totul altceva, ceea ce îi va deruta pe cei care aşteptau de la dumneavoastră o anumită reacţie. Nu vreţi să urmaţi întocmai regulile impuse dinainte.

Săgetător

Sunteţi foarte atent la tot, preocupat de o perioadă ceva mai îndepărtată. Investiţiile pe care le planificaţi sunt pe termen lung, de aceea trebuie să calculaţi serios fiecare pas. Nu trebuie să lăsaţi nimic la întâmplare din ceea ce clădiţi acum, pentru că de faptele dumneavoastră vor depinde chestiuni importante în buget sau în carieră.

Capricorn

Aţi descoperit minciuna unui amic şi sunteţi foarte dezamăgit. Numai la asta nu vă aşteptaţi de la el, tocmai de aceea îl priviţi suspicios, trist, acuzându-l tacit că v-a trădat încrederea. Unii, sub masca prieteniei, pot avea şi interese egoiste.

Vărsător

Dragostea se desfăşoară pe un teren mult mai clar, de parcă nu mai aveţi nici o îndoială cu privire la sentimentele celuilalt. Sunteţi sigur de ele, a demonstrat ce însemnaţi pentru el şi sunteţi dispus să construiţi ceva de viitor împreună. Unii ar spune că există şi un dram de interes din partea vreunuia dintre dumneavoastră, dar consideraţi că dragostea este totuşi mai puternică.

Peşti

Soluţia pe care o căutaţi vine de la cineva de departe, care vă transmite vestea mult aşteptată. Nu vă bazaţi pe oamenii care vă sunt alături, pentru că nu ei deţin cheia problemei dumneavoastră, ci un telefon, un mesaj, o scrisoare sunt, de fapt, ceea ce aşteptaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS