17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinE vremea reducerilor

E vremea reducerilor

Chiar dacă perioada soldărilor ar trebui să înceapă pe 15 august, magazinele fac deja reduceri de 60-70 la sută la piesele vestimentare, sub forma promoţiilor. Aşa că, dacă până nu demult vă făceau cu ochiul din vitrine ţinute pe care vi le doreaţi în garderobă, dar nu vi le permiteaţi din cauza preţurilor piperate, este momentul să faceţi un tur prin magazine. Rochiţa gen baby-doll poate fi acum a dumneavoastră în schimbul sumei de 69,9 lei, tot astfel cum, dacă nu aţi ajuns încă la plajă, acum vă puteţi achiziţiona cele necesare la un preţ mai mic. Costumul de baie poate fi achiziţionat doar cu 19,9 lei, şlapii, cu 13,4 lei, atât cei pentru femei, cât şi cei pentru bărbaţi. Nici maiourile nu mai au preţuri care să vă sperie. 13,9 lei sau 20,91 sunt acum sumele de pe etichete. Şi o pereche de blugi trei sferturi v-ar prinde bine seara. Preţul lor, 30 de lei. Nici pantalonii scurţi nu mai sunt atât de scumpi. Fie că sunt din blugi sau din bumbac, cu diferite accesorii sau imprimeuri, preţul afişat acum, în perioada promoţiilor, nu depăşeşte 5 lei.
O cămaşă din in la care priveaţi detaşată fără ca măcar să vă imaginaţi că se va regăsi alături de celelalte piese de vestimentaţie din şifonier îşi face loc în coşul dumneavoastră de cumpărături, în schimbul sumei de 45 de lei.

Preţuri mici, cumpărături pentru întreaga familie

Şi garderoba micuţei familiei se poate înnoi. Un set de trei chiloţei moderni, cu imprimeuri interesante, costă doar 9,9 lei. Şi rochiţele cu buline, gen gogoşar, nu mai au preţuri mari, 39,9 lei. Tricourile pătate cu sucuri pot fi acum înlocuite. Personajele din desene animate, dar şi accesoriile care se regăsesc pe ele îi vor încânta pe cei mici, la fel şi preţul de doar 19,9 lei. Şi chiar dacă toamna e încă departe, printre hainele care au preţuri promoţionale se găsesc şi câteva piese de vestimentaţie care s-ar preta pentru acest anotimp. O salopetă albă, puţin cam grosuţă pentru gradele ridicate din termometre,  costă doar 49,9 lei. Acelaşi preţ se regăseşte şi la sarafanul care i-ar veni de minune micuţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS