17.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Viaţa de cuplu revine la normal, pentru că aveţi mai mult timp să staţi de vorbă ca să îndreptaţi ceea ce nu merge bine. Reparaţiile pot fi legate şi de unele defecţiuni tehnice prin cămin, partenerul împlicându-se direct pentru aducerea acelor obiecte într-o stare bună de funcţionare. Este o zi a reglărilor de conturi şi normalizării unei situaţii.

Taur

Primiţi atunci când aveţi mai multă nevoie de ajutor un sfat ce vă scoate din impas. Aveţi încredere în această informaţie, pentru că vine de la o persoană care ştie ce spune, este bine pregătită, inteligentă şi îşi argumentează logic decizia. Este în avantajul dumneavoastră să-i daţi crezare şi să-i urmaţi sfatul, chiar dacă orgoliul nu vă lasă.

Gemeni

Nu sunteţi foarte atent la propunerile care vi se fac, pentru că aveţi impresia că aceia care încearcă azi să vă intre în voie urmăresc ceva şi ar fi mai bine să îi ţineţi la distanţă. Măcar una dintre invitaţiile pe care le primiţi sau informaţiile care vă parvin astăzi de la o astfel de persoană merită atenţie, dar dacă pe dumneavoastră vă lasă indiferent, nimeni nu vă va obliga să-i daţi curs.

Rac

Sunteţi toată ziua pe drumuri, având tot felul de probleme de rezolvat, mai ales la serviciu, dar mobilitatea vă este pe plac. Nu aţi suporta azi să staţi închis într-un loc, când afară e atât de frumos şi soarele vă îmbie la plimbare. Chiar dacă deplasările necesită eforturi, veţi găsi ceva plăcut la destinaţie, care să contrabalanseze totul, deci merită să plecaţi fără să staţi pe gânduri.

Leu

Se apropie apogeul unei activităţi la care aţi contribuit, alături de un grup de colegi. Chiar dacă de multe ori dumneavoastră aţi fost cârcotaşul, criticând sau comentând deciziile altora, de data aceasta, participaţi la reuşita finală cu tot sufletul, dar şi cu un dram de invidie, pentru că aţi fi dorit să fiţi doar dumneavoastră cel apreciat şi lăudat, fără să împărţiţi succesul.

Fecioară

Un prieten vă oferă surprize neplăcute ori veşti proaste, care vă pun pe gânduri, ori gesturi negative, de care nu l-aţi fi crezut capabil. Nu fiţi niciodată atât de sigur de loialitatea şi bunătatea prietenilor, până la proba contrară, pentru că omul cel mai apropiat de inima dumneavoastră poate fi, de multe ori, cel mai acerb inamic. Feriţi-vă de prieteni!

Balanţă

Iubirea este totul pentru dumneavoastră acum, nu mai contează nimic altceva decât orele petrecute în compania celui drag, momentele de tandreţe şi pasiune, întâlnirile romantice din parc, adică tot meniul unei idile perfecte. Sunteţi îndrăgostit lulea şi iubirea vă este împărtăşită, deci poate exista o zi mai fericită de atât?

Scorpion

Visaţi la un loc anume, unde aţi dori să vă aflaţi acum: or o casă a dumneavoastră în care să vă simţiţi în siguranţă, ori o plajă superbă, unde savuraţi un cocteil. Visurile sunt frumoase şi sunt legate, în principal, de locuri în care speraţi să ajungeţi într-o zi, dar acestea au mari şanse să se împlinească dacă faceţi ceva pentru ele. Visarea nu vă ajută!

Săgetător

Se apropie un moment în care veţi cheltui mult, dar v-aţi pregătit destul de bine, aveţi banii puşi deoparte, astfel încât nu veţi simţi plata ca pe o povară, ci ca pe împlinirea unor aşteptări îndelungate. Poate aţi strâns o sumă de bani cu un scop măreţ şi a venit vremea să o investiţi. Sau banii promişi de multă vreme ajung la dumneavoastră, în sfârşit.

Capricorn

Aveţi un program supraîncărcat, încât nu vă vedeţi capul de treburi. Veţi fi frânt de oboseală la finalul zilei, pentru că vă asumaţi responsabilităţile cu multă conştinciozitate, dornic să vedeţi totul într-o fază stabilă. Munca necesită efort susţinut, concentrare, atenţie, dexteritate în manevrarea uneltelor, tocmai de aceea nu trebuie să vă distragă nimic atenţia.

Vărsător

Ceva din trecut, nerezolvat la timpul respectiv, vă ţine acum pe loc, deci nu puteţi merge mai departe în planurile dumneavoastră. Aruncaţi o privire înapoi, la datorii şi restanţe, pentru că e obligatoriu să reparaţi ceea ce ar fi trebuit să fie demult încheiat. E timpul să finalizaţi acel capitol.

Peşti

Primiţi un document foarte important care stă la baza evoluţiei dumneavoastră în viitor. Luaţi un examen, o diplomă sau un certificat prin care vi se recunoaşte oficial o calificare sau o poziţie, ca atare. Vă puteţi baza pe acest act cu deplină încredere de acum încolo pentru a vă îmbunătăţi cariera. Poate încheiaţi un contract peste hotare sau primiţi o hotărâre oficială prin care vă bucuraţi de o reuşită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS