27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAngelina Jolie a adus pe lume gemeni

Angelina Jolie a adus pe lume gemeni

Brad Pitt şi Angelina Jolie au devenit pentru a doua oară părinţi. Actriţa a adus pe lume gemeni, un băiat şi o fetiţă, după o operaţie de cezariană care a avut loc într-o clinică din Nisa.

 

Cuplul de aur al Hollywood-ului a întâmpinat cu bucurie venirea pe lume a încă doi copii, Knox Leon şi Vivienne Marcheline, care vor întregi numeroasa familie. Micuţii s-au născut sâmbătă noapte şi, potrivit declaraţiei medicului care a avut-o sub supraveghere pe Angelina Jolie, „atât mama, cât şi copiii se simt foarte bine, iar intervenţia chirurgicală a decurs perfect“. Doctorul Michael Sussmann a precizat că Angelina Jolie este extrem de fericită şi că iubitul ei, Brad Pitt, a fost alături de ea tot timpul. Sussman a confirmat că Jolie a născut sâmbătă seară un băiat, care se va numi Knox Leon, şi o fetiţă, care va fi botezată Vivienne Marcheline. Fiecare dintre gemeni a cântărit aproximativ 2,26 kilograme la naştere şi amândoi sunt sănătoşi.

 

O familie mare şi fericită

 

Jolie şi Pitt mai au trei copii adoptaţi, Maddox, de şase ani, Pax, de patru ani, şi Zahara, de trei ani, şi, în plus, sunt părinţii naturali ai micuţei Shiloh Nouvel, de doar doi ani. „Părinţii gemenilor sunt extrem de fericiţi“, a precizat Michael Sussmann. Acesta a mai spus că data programată iniţial pentru operaţia de cezariană a fost devansată din „motive medicale“, astfel încât copiii să se nască „în cele mai bune condiţii“. Angelina Jolie va mai rămâne câteva zile în spital, pentru a se reface şi pentru a se odihni după naştere. Actriţa s-a internat în Spitalul „Fondation Lenval“ din Nisa încă de pe 1 iulie. Cuplul Jolie-Pitt şi ceilalţi patru copii s-au mutat în sudul Franţei încă din primăvara acestui an. Nu cu mult timp în urmă, actriţa declarase pentru publicaţia Entertainment Weekly că a fost luată prin surprindere de vestea că va avea gemeni, dar că se bucură nespus de mult că familia lor va creşte. „Aveam patru copii şi în curând vom avea şase. Dar nu este o problemă, nouă ne plac provocările“, spunea Angelina Jolie.

Acum, familia lor este mai bogată cu doi membri, pentru care se „bat“ toate publicaţiile mondene din lume. Câştigătoare în această luptă a presei a ieşit revista OK, care a oferit 11 milioane de dolari pentru prima fotografie care îi va înfăţişa pe Angelina şi pe cei doi micuţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS