15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Aveţi putere de convingere şi reduceţi la tăcere pe oricine cu o singură privire. Aţi putea avea succes în activităţi competiţionale în care trebuie să demonstraţi că sunteţi mai bine pregătit decât ceilalţi, deci profitaţi de auspiciile bune ale acestei zile pentru a vă face auzit. Orgoliul dumneavoastră este măgulit ori de câte ori reuşiţi să-l faceţi pe altul să vă recunoască supremaţia.

Taur

Reuşiţi să vă controlaţi foarte bine emoţiile. Aveţi curajul să vă exprimaţi sentimentele cu mai multă siguranţă, astfel încât aţi putea impresiona imediat persoana care vă place. Nici nu ştiaţi că aveţi o astfel de latură.

Gemeni

Nu aţi ajuns la ce v-aţi propus şi vi se citeşte pe chip dezamăgirea. Tot ce vă doriţi azi e să fiţi lăsat în pace. Nu veţi fi lăsat singur, să vă lingeţi rănile, căci un prieten adevărat va fi alături de dumneavoastră şi vă va susţine, ca să reveniţi la normal. Un eşec este o lecţie bună, dar nicidecum motiv de abandon, de aceea aveţi nevoie de sprijin moral de la cei dragi.

Rac

Reuşiţi să rezolvaţi o problemă profesională în directă legătură cu o instituţie importantă sau cu o persoană cu funcţie de care depinde cariera dumneavoastră. Nici nu vă vine să credeţi ce uşor obţineţi aprobările, documentele sau soluţiile legale pe care le solicitaţi pe la diverse birouri. Azi daţi peste oameni amabili, care sar în ajutorul dumneavoastră.

Leu

Nu aveţi încredere în şansele de izbândă ale viselor dumneavoastră, chiar dacă aveţi alături persoane dragi, care vă susţin şi vă împing de la spate să mergeţi mai departe. Începeţi să vă îndoiţi că tot ceea ce visaţi va deveni vreodată realitate şi renunţaţi încet la tot ce aţi clădit până acum. Nu fiţi atât de tranşant în decizii, ci pasaţi visul dumneavoastră altuia, care ar putea să-l ducă mai departe.

Fecioară

Aţi rănit cândva pe cineva şi acum regretaţi că aţi fost necioplit, deci trebuie să vă cereţi iertare. Poate nu o faceţi foarte direct, prin scuze clar exprimate, ci încercaţi să reparaţi eroarea de altădată, pentru a reinstala buna înţelegere în relaţie. Aveţi toate şansele să vă împăcaţi cu un prieten supărat, dar dumneavoastră trebuie să întindeţi primul mâna.

Balanţă

Se apropie un eveniment care naşte o stare de agitaţie greu de controlat. Sunteţi nerăbdător, de parcă nu mai puteţi aştepta să ajungeţi la scopul propus, mai ales când îl vedeţi clar conturat din ce în ce mai aproape de dumneavoastră. Nu vă bucuraţi înainte de vreme. Mai aveţi o etapă de parcurs şi abia apoi veţi putea spune că aţi ajuns acolo.

Scorpion

Tot calmul care se instalase peste planurile dumneavoastră este dat peste cap de un eveniment neprevăzut cu tentă negativă. Un coleg îşi bagă coada unde nu-i fierbe oala şi strică tot. De aceea ar fi bine să fiţi atent în relaţia cu ceilalţi şi să nu vă bazaţi pe ajutorul unor oameni nepricepuţi. Cel care promite azi marea cu sarea ar putea fi doar un profitor, care nu va face nimic bun pentru dumneavoastră.

Săgetător

Aruncaţi o privire peste umăr la o relaţie eşuată demult, pentru că aveţi acum şansa de a repara situaţia. Este nevoie să fiţi mai tolerant, să iertaţi şi să uitaţi, ca să mergeţi mai departe. Există o cale de împăcare fără să aibă nimeni de suferit şi fără să simţiţi că faceţi vreun compromis pentru a vă recupera prietenul. Conflictele între amici sunt inerente. E bine să le treceţi cu vederea.

Capricorn

Puneţi punct unei acţiuni cu scopul de a începe alta. Vechiul nu vă mai atrage. Dimpotrivă, s-a născut o idee nouă şi îndrăzneaţă în mintea dumneavoastră şi vreţi să o porniţi chiar acum, dar nu vă puteţi apuca de ceva nou până nu încheiaţi complet acţiunile care se află acum pe ultima sută de metri. Trebuie să lăsaţi curat locul cel vechi înainte de a construi un edificiu nou.

Vărsător

Vă îndoiţi de bunele intenţii ale colegilor dumneavoastră şi îi priviţi cu multă suspiciune, ca şi cum le-aţi pândi fiecare gest. Intuiţia vă spune că aveţi alături, în colectiv, şi câteva persoane care nu merită încrederea şi prietenia dumneavoastră, deci ar trebui să vă feriţi de ele înainte de a vă crea vreun prejudiciu. Trebuie să fiţi selectiv cu oamenii cu care lucraţi, pentru că nu toţi sunt de ispravă!

Peşti

Călătoria pe care aţi programat-o pentru azi ar putea fi amânată de detalii de ultimă oră, care vă ţin pe loc. Poate reuşiţi să le rezolvaţi pe toate repede ca totuşi să mai plecaţi la drum, aşa cum aţi dorit. Eventualele deplasări de astăzi sunt marcate de întârzieri, ca atare, e bine să vă luaţi o rezervă serioasă de timp înainte de plecare, pentru că aţi putea ajunge, din diverse motive, mai târziu la destinaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS