12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Câştigaţi respectul şi admiraţia lumii prin ceea ce faceţi, pentru că sunteţi sigur pe dumneavoastră şi ştiţi foarte bine ce aveţi de făcut. Nu se simte nici o urmă de slăbiciune în gesturile dumneavoastră, ci acţionaţi la fix, cu autoritate şi în deplină cunoştinţă de cauză. Alţii pot învăţa multe de la dumneavoastră şi îi veţi lua sub aripa protectoare.

Taur

Nu ştiţi cum să vă împărţiţi mai bine între serviciu şi casă, pentru a nu neglija pe nimeni. Culmea e că atmosfera poate fi mai plăcută la locul de muncă decât acasă, pentru că la serviciu aveţi sarcini mai uşoare, pe când acasă vă aşteaptă o listă lungă de obligaţii. Vi le asumaţi pe toate, dar tare aţi fi dorit să vă ajute cineva din familie.

Gemeni

Azi aveţi tendinţa de a fi drastic în decizii şi afirmaţii. Nu există cale de mijloc. Pentru dumneavoastră, totul e ori alb, ori negru. Nu vă ajută deloc această atitudine în cazul unor situaţii în care nu se poate răspunde tranşant. Încercaţi să găsiţi soluţii mai blânde.

Rac

Cel drag trece printr-un moment dificil şi trebuie să îi arătaţi o imensă înţelegere, pentru că de toleranţă are nevoie acum. Nu-l judecaţi dacă nu vă convine ceea ce face, pentru că suferă suficient. Fiţi alături de el, spunându-i că totul va fi bine, chiar dacă acum i se pare că i s-au înecat corăbiile.

Leu

Uneori este nevoie şi de câte o minciună nevinovată pentru a ieşi dintr-un impas. Adevărul poate să şi rănească, deci fiţi atent cât de direct sunteţi în relaţia cu partenerul. Încercaţi să mai cosmetizaţi realitatea dacă ştiţi că l-ar putea deranja cu ceva. Totul e să nu ascundeţi adevărata faţă a lucrurilor, ci doar să o prezentaţi mai frumos.

Fecioară

Munciţi mult, dar cu satisfacţii mari, pentru că vă place ceea ce iese din mâinile dumneavoastră. Aveţi ocazia să vă puneţi mai mult talentul în valoare, să vă folosiţi harurile cu care sunteţi înzestrat şi ceea ce se naşte din combinaţia tuturor acestor calităţi va fi pe placul dumneavoastră şi al celor cărora le dedicaţi produsul muncii. Dacă îi vedeţi şi pe ceilalţi mulţumiţi, aveţi toate motivele să fiţi fericit.

Balanţă

Dragostea vă oferă cele mai frumoase momente alături de omul la care ţineţi. Participaţi împreună la un eveniment festiv, la o sărbătoare, unde veţi fi în centrul atenţiei, şi vă bucuraţi de fiecare clipă în care sunteţi împreună. Folosiţi din plin cele câteva ore petrecute împreună, dar nu faceţi opinie separată, ci alăturaţi-vă prietenilor care vă doresc compania.

Scorpion

Lipsa de evenimente deosebite sau de sarcini majore din această zi vă este pe plac, pentru că vă puteţi rupe de lucrurile serioase ca să găsiţi câteva clipe de relaxare ocupându-vă de altceva. Tot ce vă face plăcere, distracţiile cu amicii, un film, o plimbare sau un hobby, pot umple această zi, croită anume pentru plăcerea dumneavoastră.

Săgetător

Faceţi echipă bună cu un colaborator tânăr, la fel de entuziasmat de ceea ce vreţi să faceţi împreună. Vă uniţi forţele şi faceţi paşi mari spre succesul comun. Ar trebui să-l lăsaţi totuşi pe celălalt să fie şeful acestei afaceri, pentru că dumneavoastră sunteţi cam irascibil, nervos şi impulsiv şi aţi putea declanşa unele greşeli din neatenţie. Celălalt este ceva mai bine organizat şi are calităţi de lider.

Capricorn

Dacă simţiţi că vă paşte pesimismul şi vă pierdeţi încrederea în reuşita unui plan la care aţi contribuit, chemaţi pe cineva alături de dumneavoastră, pentru că susţinerea celor din jur vă va fi de ajutor să treceţi peste acest hop. Glumele lor, încurajările de pe margine sau sfaturile bune au rolul de a vă readuce pe linia de plutire.

Vărsător

Aţi făcut mai demult o greşeală din care aţi învăţat ceva, iar acum, deşi sunteţi gata-gata să repetaţi eroarea, cineva vă trage de mânecă la momentul potrivit ca să nu picaţi în aceeaşi capcană. Prudenţa de care daţi dovadă are o explicaţie: v-aţi fript bine în trecut ca să mai faceţi vreodată aceeaşi prostie.

Peşti

Nimeriţi într-un mediu tensionat, în care toată lumea se agită, ridică tonul şi duce o luptă pentru supremaţie. Dumneavoastră nu vă place asemenea atmosferă încrâncenată şi preferaţi să staţi pe margine. Lăsaţi-i pe ceilalţi să-şi ducă războiul în legea lor, pentru că aţi putea primi replici pe care nu le meritaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS