11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

V-au copleşit regretele, resentimentele, îndoielile şi sunteţi distant, nu mai aveţi încredere în nimeni. Se vede pe chipul dumneavoastră că vă frământă ceva. Aveţi un puternic sentiment de încorsetare, vă simţiţi supus unor reguli cu care nu sunteţi de acord, iar libertatea dumneavoastră de acţiune, de mişcare, de decizie sau de gândire este limitată.

Taur

Simţiţi că nu vă ajunge timpul la câte lucruri aveţi de făcut, pentru că v-aţi implicat în multe lucruri care acum îşi arată urmările. Încercaţi să terminaţi mai întâi chestiunile mărunte, care nu necesită prea multă concentrare şi de care puteţi scăpa repede. Dacă eliminaţi de pe lista de sarcini mărunţişurile, dintr-o dată veţi vedea că se vor însenina toate.

Gemeni

Până ajungeţi să vă împliniţi visul cel mare, mai e cale lungă de parcurs, dar drumul nu vă sperie, ci vă convine ritmul lent, pentru că vă va scuti de erorile pe care le mai faceţi uneori din grabă. Încet, dar sigur, faceţi paşi mari spre concretizarea planurilor dumneavoastră, chiar dacă par grele în acest moment. Blocajele de pe parcurs sunt inerente, dar nu vă vor opri din avânt.

Rac

Sunteţi foarte migălos în ceea ce faceţi, le luaţi pe toate încet, cu atenţie, ca să nu scăpaţi nimic din vedere. Unii spun că exageraţi cu analizarea detaliilor, dar este modul dumneavoastră de a vă asuma serios o treabă, pentru că nu aţi vrea să apară vreo eroare. Aveţi un simţ al răspunderii foarte dezvoltat şi nimic nu scapă vigilenţei dumneavoastră. Veţi duce munca la bun sfârşit, chiar dacă uneori vă poticniţi în detalii.

Leu

Trebuie să apelaţi la lege ca să rezolvaţi cu bine o problemă care vă preocupă, chiar dacă nu sunteţi întotdeauna de acord cu modul lor de a soluţiona situaţia. De data aceasta, găsiţi exact portiţa legală de care aveaţi nevoie pentru aranja lucrurile în favoarea dumneavoastră, dar trebuie să apelaţi în acest sens la un bun cunoscător al legii: un avocat, un notar, un specialist.

Fecioară

Nu staţi acasă într-o astfel de zi, pentru că drumurile lungi sau scurte au ceva interesant de oferit. Departe de casa dumneavoastră aşteaptă o şansă excepţională, o întâlnire de neuitat, ca atare, urcaţi în maşină şi plecaţi, fie că aveţi sau nu o destinaţie stabilită în prealabil. Primiţi de departe o veste ce vă face fericit.

Balanţă

Ceea ce dumneavoastră vă place nu este obligatoriu şi pe placul altuia, de aceea trebuie să fiţi atent şi la dorinţele celor din jur. Ca să vi se facă pe plac, unii trebuie să-şi sacrifice propriile plăceri, dar poate meritaţi aceste compromisuri din partea lor, pentru că şi dumneavoastră aţi făcut multe pentru ei. Vă simţiţi răsfăţat, în centrul atenţiei, în timp ce alţii se simt neglijaţi.

Scorpion

Sunteţi la intersecţia dintre trecut şi viitor, ca şi cum aţi arunca o privire înapoi, peste umăr, să găsiţi ceva neterminat odinioară care are acum şansa de a fi reluat cu mai mult succes. Restanţe, vechituri, datorii nerezolvate la timpul lor sunt acum în atenţia dumneavoastră, pentru a le oferi altă imagine sau altă structură, mai bună decât prima dată.

Săgetător

Nu primiţi din partea celui drag afecţiunea de care aveţi nevoie şi îl acuzaţi şi de nepăsare, de indiferenţă, poate chiar de lipsă de iubire. Nu este alături de dumneavoastră într-un moment cu o încărcătură emoţională profundă, când aţi fi dorit să vă înţeleagă mai mult sau să vă susţină moral. Poate are probleme personale cărora le acordă prioritate.

Capricorn

Reuşita altuia vă cam roade, deşi nu vă plac sentimentele acestea egoiste. Consideraţi că succesul de care altul face acum atâta tamtam vi se cuvenea dumneavoastră şi vi s-a furat şansa de a ajunge la apogeu. Priviţi de pe margine succesul lui şi vă promiteţi, în sinea dumneavoastră, că vă veţi lua revanşa cât de curând.

Vărsător

Sunteţi blocat într-un punct mort, de care, deocamdată, nu puteţi trece. Dacă tot vedeţi că nimic nu merge, luaţi-vă şi dumneavoastră o pauză şi ocupaţi-vă de alte lucruri de care nu aţi avut timp până acum. Puteţi profita din plin de acest răgaz, ori pentru o mică vacanţă, ori pentru o zi de leneveală, pe care nu vi le puteţi permite atunci când sunteţi prins în miezul unor evenimente intense.

Peşti

Aveţi multe de făcut astăzi, e un început de lună ce vă pune în faţa unei liste de sarcini interminabile. Obosiţi numai când vă gândiţi câte aveţi pe cap. Luaţi-le pe rând, fără grabă, ca să nu consumaţi inutil timp şi energie. Deveniţi mai organizat, mai calm şi vă preluaţi sarcinile cu responsabilitate. Totul e să nu vă streseze nimeni cu termene urgente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS