14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Parcă toate merg

de-a-ndoaselea azi, încât fiecare succes minor necesită o imensă ambiţie din partea dumneavoastră. Pentru orice fleac, trebuie să insistaţi la maximum, pentru că nimic nu vi se oferă pe tavă. Aveţi impresia că toate obstacolele s-au ivit acum în calea dumneavoastră şi trebuie să le daţi la o parte. Veţi reuşi până la urmă, dar nu de la prima încercare.

Taur

Fiţi prudent la volan astăzi, pentru că pot apărea mici incidente în trafic, care vă vor transforma ziua în coşmar. Nu înseamnă că vă pândeşte pericolul la prima intersecţie, ci doar că puteţi avea parte de surprize la tot pasul, ori legate de ceilalţi participanţi la trafic, ce-şi vor vărsa nervii pe dumneavoastră, ori legate de starea maşinii, care vă poate lăsa baltă într-un moment nepotrivit.

Gemeni

Un succes din trecut are încă un efect mobilizator asupra dumneavoastră. Ceea ce doriţi poate fi îndeplinit, pentru că nu ar fi prima dată când încercaţi asta, tocmai de aceea sunteţi foarte motivat să vă apucaţi de treabă. Ştiţi ce este de făcut, aţi mai parcurs şi altă dată aceiaşi paşi, ca atare tot ce aşteptaţi este startul. Vreţi să simţiţi din nou plăcerea victoriei.

Rac

Dacă eraţi implicat într-o dispută cu adversari puternici, azi aveaţi toate şansele să ieşiţi învingător, pentru că găsiţi exact argumentul forte pentru a vă asigura victoria. Nimeni nu se mai poate opune la ceea ce aveţi de spus. Aveţi câştig de cauză în situaţii care implică o luptă dură pentru supremaţie: un examen, un concurs, un proces în instanţă.

Leu

Jucaţi un rol foarte important în planurile profesionale în care sunteţi implicat. Aveţi mai multă experienţă decât ceilalţi, deci poate fi momentul cel mai potrivit pentru a vă demonstra cunoştinţele acumulate prin studiu aprofundat. Sunteţi un fel de îndrumător, de instructor pentru alţii mai tineri, care vă vor privi cu respect şi admiraţie pentru tot ceea ce ştiţi.

Fecioară

Viitorul vă încântă şi abia aşteptaţi ca planurile pe care acum le construiţi pas cu pas, plin de entuziasm, să devină palpabile. Sunteţi mulţumit, vi se citeşte pe chip satisfacţia pentru ceea ce faceţi, iar speranţele dumneavoastră sunt din ce în ce mai mari atunci când mai adunaţi câte un succes la palmares, deoarece aceste reuşite parţiale, de pe parcurs, vă inspiră siguranţă pentru ceea ce vine.

Balanţă

Aveţi puţin timp la dispoziţie, dar foarte multe de făcut. Sunteţi presat de urgenţe şi de tot ce aveţi de rezolvat în acest răstimp, de aceea va trebui să începeţi cu lucrurile mărunte, pe care le puteţi termina repede, ca să nu vă consumaţi rezervele de energie făcute pentru lucruri măreţe. Veţi vedea că dispar foarte multe puncte de pe ordinea de zi şi nu veţi mai resimţi la fel de intens stresul.

Scorpion

Aveţi atât de multe de făcut, dar starea dumneavoastră psihică nu e tocmai la cote maxime, de aceea, la eforturile depuse, nu veţi avea şi satisfacţii pe măsură.

Motivul acestei nemulţumiri este legat de influenţa nefastă a persoanelor care vă ţin companie şi care vă critică prea mult activitatea. Dacă ei vor avea atâtea de comentat, veţi începe să credeţi şi dumneavoastră aceleaşi lucruri, pierzându-vă încrederea în rezultat.

Săgetător

Aveţi nevoie de un sfat autorizat în legătură cu afacerile dumneavoastră şi vă tot gândiţi la cine să apelaţi. Azi veţi bate exact la uşa la care trebuie pentru a primi o soluţie tehnică sau legală de necontestat, care are scopul de a vă rezolva problemele cât se poate de corect. Practic, intraţi într-o instituţie şi acolo vă întâlniţi cu un amic care deţine cheia problemelor dumneavoastră.

Capricorn

Familia are un efect liniştitor asupra psihicului dumneavoastră încărcat de emoţii negative. Practic, după o zi plină la serviciu, vă întoarceţi acasă şi vă relaxaţi total, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Uitaţi de probleme imediat ce copiii vă copleşesc cu veselia lor şi partenerul îşi va arăta grija faţă de dumneavoastră. Numai împreună puteţi depăşi eventualele supărări, pentru că vă susţineţi reciproc.

Vărsător

Cineva vă pune în balanţă faptele cu scopul de a da o notă finală, de a estima valoarea muncii dumneavoastră, ceea ce poate deveni frustrant în cazul în care nu veţi fi cotat aşa cum consideraţi. Veţi avea impresia că sunteţi dezavantajat, că nu s-a calculat corect şi că ceea ce vi se va oferi la final – bani, aprecieri sau calificative – nu reflectă adevărata valoare a muncii depuse.

Peşti

Sunteţi autoritar şi reuşiţi să vă impuneţi punctul de vedere într-o confruntare aprinsă de idei. Sunteţi prea sigur de dumneavoastră ca să cedaţi în favoarea altcuiva, de aceea vă susţineţi drepturile şi veţi arăta lumii că sunteţi convins de ceea ce spuneţi.
Abordaţi o atitudine uşor agresivă, dar e încredere absolută în dumneavoastră, făcând un pas în faţă ca să atrageţi atenţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU