6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Lumea se îndoieşte de dumneavoastră şi critică tot ce faceţi, dar nici dumneavoastră nu vă lăsaţi mai prejos. Vă susţineţi punctul de vedere cu vehemenţă, poate chiar şi cu o oarecare agresivitate, pentru că aveţi impresia că dreptatea e de partea dumneavoastră. De aici se pot naşte dispute aprinse, unele dintre ele constructive, pentru că fiecare arată ce ştie mai bine.

Taur

Sunteţi atras spre direcţii noi, dar nu sunteţi informat suficient de bine. Vă aventuraţi spre altceva doar de dragul noutăţii, dar aţi putea greşi. Deschideţi bine ochii pentru că sunteţi furat de vorbe frumoase, de iluzii, de poveşti incredibile, care vă fac să visaţi departe, cu riscul de a pierde contactul cu realitatea.

Gemeni

Simţiţi nevoia să discutaţi despre problemele dumneavoastră cu o persoană mai matură, cu multă experienţă de viaţă, care va şti să vă ofere un sfat. Aveţi maximă încredere în ceea ce vă spune, convins că deţine soluţia cea mai bună. Un părinte, un superior, un specialist într-un domeniu pe care nu îl stăpâniţi apar la momentul potrivit pentru a vă arăta o direcţie.

Rac

Dacă eraţi implicat într-o dispută cu adversari puternici, azi aveaţi toate şansele să ieşiţi învingător, pentru că găsiţi exact argumentul forte pentru a vă asigura victoria. Nimeni nu se mai poate opune la ceea ce aveţi de spus. Aveţi câştig de cauză în situaţii care implică o luptă dură pentru supremaţie: un examen, un concurs, un proces în instanţă.

Leu

Criticile din jur nu vă ajută deloc în ceea ce v-aţi propus, deci, dacă vreţi să reuşiţi să duceţi azi la capăt vreun plan important, încercaţi să nu ţineţi cont de cei din jur. Unii sunt răutăcioşi, alţii pesimişti, deci vă pot influenţa în mod negativ. Poate chiar au dreptate, pe alocuri, dar nu veţi avea nici un spor dacă vă tot opriţi de fiecare dată când ei spun nu.

Fecioară

Sunteţi nevoit să bateţi la uşa multor instituţii, sunteţi trimis de la un birou la altul, ca atare aşteptaţi-vă la o lungă luptă cu birocraţia. Norocul dumneavoastră e că sunteţi răbdător din fire şi veţi aştepta cuminte în anticameră până veţi ajunge la ceea ce aveţi nevoie.

Balanţă

Fiţi atent la promisiunile frumoase care vi se fac, pentru că unele dintre ele sunt simple baliverne inventate de persoane idealiste, care cred că tot ce zboară se mănâncă. Trebuie să vă ascultaţi intuiţia care va simţi imediat minciuna şi nu veţi fi păcălit de perspective imposibile.

Scorpion

Sunteţi privilegiatul astrelor în ceea ce priveşte iubirea, deci vă puteţi aştepta la evenimente fericite alături de persoana cea mai importantă pentru sufletul dumneavoastră. Dacă nu aţi găsit-o încă, ea ar putea apărea chiar azi printr-un joc al întâmplării, şi veţi simţi din nou simptomele îndrăgostirii.

Săgetător

Au loc evenimente plăcute, dar parcă dumneavoastră nu reuşiţi să vă manifestaţi în voie. Sunteţi mai reticent, nu aveţi încredere în ceea ce se petrece, ca şi cum bucuria de acum se poate imediat transforma în supărare.

Capricorn

Simţiţi un progres financiar vizibil. Poate tocmai vi s-a promis o mărire de salariu sau afacerile dumneavoastră încep să prindă cheag. Vă gândiţi la investiţii noi, la achiziţii mai costisitoare, pentru că deţineţi un oarecare capital ce vă permite astfel de tranzacţii.

Vărsător

Nu ştiţi cum să trataţi gesturile de prietenie ale unui coleg care se apropie de dumneavoastră cu mai mult interes decât înainte. Credeţi că simte şi altceva decât simpla colegialitate şi confundaţi prietenia cu dragostea.

Peşti

Obstacolul ce vi se pune azi în cale poate strica tot ce aţi construit, deci nu vă opriţi la primul hop, ci continuaţi să mergeţi mai departe, oricât de dificil ar fi. Este de fapt o probă de încercare prin care trebuie să demonstraţi că aveţi forţa de a înlătura piedicile sau puteţi renunţa la tot şi să acceptaţi înfrângerea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU