17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Sfatul dumneavoastră contează, deoarece vă bazaţi pe informaţii solide, pe cunoştinţe acumulate prin studiu îndelungat, deci, cel care caută azi o părere sau un sprijin autorizat poate conta pe dumneavoastră. Ştiţi ce spuneţi, pentru că aveţi la bază o experienţă bine clădită, iar ideile dumneavoastră pot fi puse în practică de oricine, cu maximă încredere. Jucaţi rol de profesor, de ghid, de sfătuitor, la nevoie.

Taur

Relaţia cu autorităţile statului nu merge tocmai bine, pentru că sunteţi chemat la control, fiind nevoit să urmaţi întocmai legile sau regulile locului. Birocraţia este un chin astăzi, deci numai la cheremul unor oficiali să nu ajungeţi, pentru că pot face ce vor din dumneavoastră. Vă cheamă de mai multe ori, vă iau la bani mărunţi, vă critică munca, de aceea veţi avea de suferit de pe urma acelor oameni cu poziţii-cheie.

Gemeni

Colaboraţi excelent cu nişte colegi, pentru că aveţi cu toţii aceleaşi interese şi vă puneţi ambiţia la treabă pentru a vă atinge ţelul. Aveţi roluri importante, deci aveţi cu toţii de câştigat de pe urma acestui parteneriat. Veştile bune vin de la ceilalţi, de aceea trebuie să ieşiţi azi în lume, să luaţi legătura cu oameni diverşi, care au informaţii importante să vă transmită.

Rac

Unele afaceri nu au sorţi de izbândă, ca atare, trebuie să vă gândiţi şi la schimbări sau chiar la abandon, dacă vedeţi că nu aveţi nimic de câştigat de pe urma lor. Puteţi pune punct aici unei activităţi care v-a consumat timp şi energie, dar şi o grămadă de bani. Veţi descoperi că, renunţând la ea, veţi avea mai mult de câştigat decât tot efortul de a o păstra pe linia de plutire.

Leu

Nu sunteţi mulţumit de felul cum colaboraţi cu un grup de colegi, pentru că nu răspund la solicitările dumneavoastră aşa cum aţi dori. Ori nu sunt bine pregătiţi, ori nu se ţin de cuvânt, după ce au promis marea cu sarea, ca atare, vă gândiţi foarte serios să vă eliberaţi de un asemenea grup de susţinere, pentru că nu vă ajută cu nimic. Dacă aveţi vreo influenţă asupra lor, fiţi mai dur şi puneţi-i la treabă.

Fecioară

Viaţa de familie este animată, tonică, fiecare participă concret la activităţile comune. Relaţia dintre părinţi şi copii, dintre frate şi soră sau dintre partenerii de viaţă este dinamică, deoarece aveţi cu toţii planuri comune, la care vă aduceţi în mod egal şi cu entuziasm contribuţia. Partenerul dumneavoastră joacă un rol central în acţiunile care vă preocupă şi apelaţi la el cu toată încrederea.

Balanţă

Este o zi riscantă, în care vi se pare că nimic nu merge bine, nu pentru că aţi avea vreo vină, ci pentru că aveţi alături oameni care nu au o influenţă pozitivă asupra dumneavoastră. Intervin într-un mod brutal, iar neregulile lor pot lăsa urme nedorite. Cu astfel de oameni alături, e şi normal ca totul să meargă prost, deci, dacă vreţi o zi normală, fără probleme, staţi departe de cei pe care îi suspectaţi de intenţii necurate.

Scorpion

Aveţi un sentiment de blocaj în faţa unei activităţi aflate la început. Vă e frică să vă spuneţi părerea sau să acţionaţi, ca nu cumva să greşiţi. Sunteţi ţinut pe loc de alţii, care nu au încredere în şansele de reuşită ale acestei acţiuni. Când nu sunteţi motivat şi nici încurajat să mergeţi mai departe, e şi normal să staţi pe loc, frământat de îndoială, deci, mai aşteptaţi puţin, să vedeţi încotro merg lucrurile.

Săgetător

Cel faţă de care aveaţi o fantastică admiraţie şi-l credeaţi nemaipomenit se dovedeşte un om ca oricare, fără acea aură de strălucire pe care numai dumneavoastră o vedeaţi. Nu e un erou, deci, nu-l mai ridicaţi în slăvi atât, pentru că nu merită o asemenea poziţie. Trataţi-l ca pe un om normal, pentru că i se poate urca la cap, iar data viitoare vă va trata ca pe un nimeni, pentru că dumneavoastră l-aţi făcut să se simtă atât de important.

Capricorn

Sunteţi în faţa unei acţiuni noi, de perspectivă, care porneşte într-un moment norocos. Fiţi fără teamă şi plecaţi la acest drum, oricât de lung pare, pentru că a fost inaugurat sub auspicii foarte bune. Vă duce la rezultate excelente, ca atare, nu trebuie să vă temeţi nici o clipă că nu ar fi un moment potrivit. Ba chiar este momentul ideal pentru un nou început. Totul e să aveţi curajul să-i daţi startul acum!

Vărsător

Toată ziua sunteţi pe drumuri, umblaţi de colo-colo cu diverse treburi mărunte, cotidiene, dar pe care nu le puteţi amâna. Nu prea aveţi chef de călătorie, aţi vrea să rămâneţi acasă sau la serviciu, fără alte sarcini de rezolvat, dar, când credeaţi că sunteţi lăsat să vă vedeţi de ale dumneavoastră, apare imediat o treabă în altă locaţie. Urcaţi în maşină şi plecaţi, cu un sentiment că au rămas o mulţime de treburi nerezolvate în urmă.

Peşti

Banii sunt motiv de incertitudine, pentru că sunteţi nevoit să intraţi în rezerve din cauza unor facturi neprevăzute. Nu mai ştiţi nici dumneavoastră cum să vă împărţiţi banii ca să nu neglijaţi nici o plată obligatorie, dar, la un moment dat, tot va trebui să alegeţi între una sau alta dintre plăţile curente. Lăsaţi ceva pe altă dată, pentru că banii nu vă ajung să le achitaţi pe amândouă acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS